דעתי על הסידרה:

Gigantic Boots

New member
דעתי על הסידרה:

מצד אחד זו סדרה מאוד מתוחכמת עם המון מיסתוריות והרגשת אי מקובלות. מצד שני מאוד הוליוודית טיפוסית, שזה החלק ההורס. למשל שוורוניקה ולוגן התנשקו אז במלון - זה לא קורה בכזאת פשטות. נו מילא...

לא הייתי רוצה להיות במקום ורוניקה

אולי היא מהמהת והיא זכתה בבחור חתיך (לוגאן) אבל כולם צוחקים עליה, אנסו אותה,היא פעם הייתה הכי מקובלת וירדה לנידוחה שכולם צוחקים עליה,מפחדים מימנה בסך הכול גם חברתה הכי טובה מתה, החבר שלה זרק אותה ללא סיבה(דאנקן), אין לה סיכוי ללמוד בקולג(וזה עצוב מאוד כי היא מה זה חכמה) אמא שלה דוחה שנינית שעבדה עלייה ומנעה ממנה את הסיכוי ללמוד בקולג החיים שלה עצובים כמו של ילדי בולדר (מסדרה של צרות) הלוואי שיקרה לה משהו טוב

DIDIloveURI

New member
אבל זו לא חוכמה

כי לכולם שם יש בעיות לוגן:אמא שלו התאבדה אחותו אנטיפתית ואבא שלו מכה אותו ורצח את חברה שלו לא לפני שהוא שכב איתה!! דאנקן:אחותו נרצחה הוא (חושב) שהוא שכב עם אחות שלו (ורוניקה) יש לו התקפים שבגללם ההורים שלו חושבים שהוא רצח את אחותו הוא עדיין אוהב את ורוניקה וחבר הכי טוב שלו יוצא איתה ובקיצור ורוניקה לא היחידה שסובלת!(איזה עו"ד נהייתי חיחי) אני לא אומרת שהיא לא או שהיא הכי קצת אבל לא רק לה קורים דברים רעים...

נכון נכון אבל...

לדעתי היא הכי סבלה לוגן ודאנקן עוד עשירים אז תחשבי מה זה עוד עם כול הבעיות האלו אתה גם בלי כסף זה קשה ולוגן ולדאנקן יש המון חברים לא צחוקים עליהם אז המצב של ורוניקה יותר גרוע וצריך לחשב שכמעט כול פרק היא בסכנה בגלל כול התעלומות האלו...

Moreiro

New member
כסף ולהסתובב עם המקובלים זה לא הכל.

יותר טוב שיש לה אבא אוהב שתומך ודואג לה, כמה חברים קרובים והעובדה שהיא מסוגלת להגן על עצמה, מאשר שהיא תחיה בתוך עולם צבוע. קחי את לוגאן לדוגמא. כסף לא חסר לו, נכון. אבל אז מה? זה מכפר על העובדה שאבא שלו מרביץ לו ובכלל לא מעורב בחיים שלו? זה מכפר על העובדה שאמא שלו התאבדה כי היא לא היתה מסוגלת לסבול את זה יותר? לא, זה לא. יש סדרי עדיפויות בחיים.

יו נכון לא חשבתי על זה....

אבל בכול זאת לורוניקה אין סיכוי להיכנס לקולג אבל כסף זה לא הכול בחיים...

Moreiro

New member
למה אין סיכוי? ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

לכי תדעי מה יהיה. יש עוד זמן, ועכשיו כשנסגרה הפרשה של הרצח אבא שלה ובכלל המשפחה שלה תהיה יותר אהודה באיזור, הוא יקבל עבודות חדשות, משפחת קיין תאהב אותם קצת.. :-

הלואי! בסך הכול משפחת מארס עברה

המון דברים רעים אני איפלו זוכרת את הפרק שבו מג הופיעה לראשונה וורוניקה הלכה לואלס ואמא שלו אמרה לו "אני לא רוצה שתסתובב יותר עם הורוניקה מארס הזאת היא השפעה רעה ואם אנחנו רוצים להשתקם עלינו להתרקח מהמארסים" אז כן העונה השנייה תיהיה בהחלט משהו שאנחנו לא רגילים אליו

Moreiro

New member
כן אבל רואה ../images/Emo121.gif../images/Emo135.gif

ברגע שהיא נתנה להם הזדמנות היא ראתה שהם בכלל לא כאלה נוראיים, אלא אפילו להפך

אבל אחרי כול מה שהם עשו לה

כמו שאני מכירה את ורניקה היא תשחיל איזה משפט מתחוכם אם מישהו מהאויבים שלה ינסה להשלים איתה יש את הפרק הזה הוט דוג פרק 19 שיש את הילדה הזאת שאיבדה את הכלב הזה שלה וורניקה עוזרת לה ושהן מגיעות לבית הספר אז יש את האיש הזה יורד עליה (הילדה שאיבדה את הכלב)ורוניקה ישר תוקפת אותו

אנה12

New member
דווקא יש לורוניקה סיכוי ללכת למכללה

יש גם את המכללות המקומיות שעולות הרבה יותר פחות! לא חשבתם על זה?

עדיין אין להם כול כך הרבה כסף....

אמא שלה מגעילה בטח ביזבזה את הכסף על שתיה!(אלכוהול) במקום שבתה היחידה תלך לקולג האמא ידעה שלא יהיו להם אמצעים והכסף של הזכייה יכל לעזור זה כזה אנוכי מיצידה איזה מין אמא היא?

eveligne406

New member
אני לא מבינה רק

מאיפה לורוניקה היה כל כך הרבה כסף בשביל לקנות פלאפונים למשפחה וידידים באחד בפרקים..אם היא כל כך ענייה כן...? ואיך זה שהיא מזמינה טונות של דברים מהאינטרנט, בדיקות דם וכאלה מבלי לדווח על זה לאבא שלה..

יש לה כסף לזה, זה בטח כול הדברים

האלו בסביבות ה100 דולר לפריט אבל להירשם לקולג שווה זה יותר מ30000 לשנה משהו כזה אז לקולג אין לה כסף

Nitzan122

New member
תראי

100 דולר לפריט זה לא בדיוק מעט, מה שהיא עושה (ברוב המקרים, כשהיא לא פשוט עושה טובות לאנשים) זה פשוט מחייבת אותם על ההוצאות

נכון, אבל עדיין היה פרק שבא היא

שלחה את אמא שלה למוסד הזה לגמילה לשתייה והיא בעצמה אמרה שהיא ביזבזה את כול הכסף לשילום הלימודים 50,000 יכלו לשלם לה את השנתיים הראשונות בקולג אבל האמא האנוכית לקחה את כול הכסף בטח לבזבז אותו על אלכוהול

למעלה