דעתי על הסדרה,

דעתי על הסדרה,

אם לא מפריע לכם שפתחתי הודעה חדשה: יחסית לעובדה שהיא לא נחשבת לאחת מהטופ של הסדרות היא פשוט מצויינת. הדמויות מתוכננות בקפידה, כשלכל אחת ייחוד משלה, וככה למרות שיש 6 גברים בסדרה שזה המון, כל אחד מצחיק באופן שלו והמאפיינים שלהם לא מתערבבים, כמו שקורה בסדרות אחרות עם פחות דמויות אפילו. בכל סדרה יש את הבדיחות הצפויות והמעצבנות, אבל ב"ספין סיטי" הן יורדות כמעט למינימום, בדיחות טובות יש בתדירות גבוהה, ואני מוצא את עצמי די מופתע לטובה מרמתן כל פעם מחדש. איזה ניתוח מעמיק יצא לי, חתיכת דוקטורט עשיתי עכשיו. בכל אופן, הדמות המועדפת עלי היא ראש העיר, דמות שכולה גאונות צרופה.

omer landau

New member
../images/Emo45.gif מסכים איתך ב100% ../images/Emo13.gif

נכון הסדרה ישנה.וסיימו לצלם אותה אחרי 6 עונות (יש סדרות שיותר ויש סדרות שפחות) הבעייה היחידה שסיימו לצלם אותה לפני שנתיים אז היא לא כל כך טרייה מבחינתנו אבל בארץ זאת בהחלט הקרנה מרעננת הבדיחות פה ממש על רמה- באמת לא צפויות (ניסוח מעניין) חחחח כן אהה ראש העיר הוא דמות כזאת זקן שמשחק אותה תמים וטיפש אבל בעצם יש לו את החוכמה שלו ולא קל לעבוד עליו
אני רואה שאתה חדש פה, אתה יכול גם להצביע בסקר עם הדעה שלך וכמובן ברוך הבא

תודה

על קבלת הפנים. כמו שהבנת אני אוהב מאוד את הסדרה, אבל אני קצת בספק אם יש מה לדבר עליה באופן שוטף, בכל אופן אם אני אראה דברים מעניינים כמובן שאני אשתתף, והצבעתי בסקר.

למעלה