דעתי על אלי כהן

דעתי על אלי כהן

הוא צריך ללכת הבייתה! הוא לא הביא שום שינוי ביחס לגוטמן, נכון שהוא קיבל קבוצה חולה אבל הוא לא עשה דבר משמעותי כדי לרפא אותה! אני לא מצטער שגוטמן הלך, אבל כהן נכשל! גוטמן השיג 7 נקודות ב6 משחקים, כהן 10 ב9! גם אם לא נחשיב את המשחק בחיפה, אחוזי ההצלחה של כהן נמוכים משל גוטמן "יקירנו"! מה הוא עשה? ניצח את שתי האחרונות? ייבש את חוגג וגרם לו לברוח? הוא לא הביא שום שינוי! מה כולם מתלהבים ממנו? המספרים מדברים! אלי כהן נכשל! כולנו ראינו את הביזיון מול פת, ואל תקנו את זה שזה קשטן, כי זו אותה קבוצה מלפני!
 

RED OR DEAD BS

New member
תסתכל על אבייתר, אפריאט

הם יהיו המושיעים שלנו, ומי נתן להם הזדמנות, גם זוהר קיבל ולא ניצל אותה, אני דווקא חושב שכהן הרבה יותר טוב מגוטמן, גם על השקט שהוא משיג וגם כי התחלנו קצת לראות כדורגל, אשמתו שהסגל ברמה של ליגה א', כמו שרוני לוי לוקח אליפות, גם כהן שעם סגל כזה הוא מנסה להוציא את המיטב, ואני בספק אם עוד מאמן היה מצליח יותר.
 
אביתר גילה את תפקיד המגן בזכות..

גוטמן (הוא חבר טוב שלי, והוא עצמו מודה שבזכות גוטמן הוא לא הלך כמו זוהר )... אפריאט הוא לא תגלית של כהן, כולם ידעו מי הוא... חוצמזה לא הם אלה שיכולים להושיע את בש... היו יכולים להילחם על לופא או להשקיע קצת כסף בקשטן, אפשר גם לתת הזדמנות למאמן מקומי (ויקו חדד ודורון ממן אחלה מאמנים!). לדעתי הכי טוב זה לופא, אם לא אז רק חומר מקומי! ועל ההערה שלך לגבי זוהר: זוהר קיבל הזדמנות, אבל זה היה יום גרוע של כל הקבוצה, ואסור למדוד שחקן לפי משחק אחד! אם אתה הולך ככה אז בוא נזכיר לך שתי משחקים: אשדוד לא מזמן, והגמר גביע, בהם זוהר היה גדול! ולהזכירך, אפריאט משחק סדיר בנוער, זוהר בקושי משחק
 

RED OR DEAD BS

New member
כמו שאמרת

זוהר לא משחק, אז למה לתת לו הזדמנות? במצב הכל כך קשה של הקבוצה למרות שאני חושב שהוא לא פחות טוב מכל הזרים של שתי שקל, אין לו זכות לעזוב את הקבוצה ולדרוש, כי הוא עדיין לא עשה כלום בכדורגל! לגב אבייתר, בזכות כהן הוא הפף לשחקן הרכב קבוע ואם תרשה לי להביע את הדעתי, השחקן הכי טוב העונה של באר שבע, עד עכשיו כמובן. המושג להשקיע לא קיים בהפועל באר שבע, להשקיע זאת אומרת להסתכל לטווח הארוך, ז'ינו מחפש ת הזול ביותר ואת הנוח ביותר, ובסוף הכל מתפוצץ לו בפנים, סונ-רע תובע את ב"ש במיליון וחצי (בערך) על עוגמת נפש ועל השכר שהוא היה אמור לקבל, עכשיו ה10 אלף שז'ינו רצה לחסוך מרחמים, הופך למיליוני דולרים, וכל תביעה תתקבל בברכה עד שז'ינו יבין שכדורגל הוא לאיודע לנהל והאמת גם אולם שמחות לא.
 
למעלה