דעתי האישית על CM4

Raz The King

New member
דעתי האישית על CM4

טוב אז ככה... דברים חיוביים: 1- הגרפיקה יפה יותר ולא פשוטה כמו בקודמים. 2- המשחק יותר מציאותי ואין תוצאות ברורות מראש כמו במנג'ר הקודם. 3- המשחק הוא אתגר אחד גדול ולאוהבי האתגרים זה חוויה לפי דעתי...הכוונה שלי היא שלא כמו במנג'ר הקודם שיכולנו לשחק כמעט עונה שלמה עם אותה טקטיקה ולא לנוצח במנג'ר הזה המחשב קורא את מהלכי הקבוצה כבר אחרי 10 מחזורים מה שיוצא אתגר. 4- המשחק פשוט ומובן לפי דעתי פשוט צריך לדעת איך להפעיל אותו ואחרי 3-4 ניסיונות לומדים לפי דעתי. 5- שחקנים כמו ג'ו קול ותיירי הנרי נירכשים בסכומים נמוכים לעומת המשחק הקודם ואני יכול להגיד לכם שהבאתי את ג'ו קול לקבוצתי ב 10 מיליון כאשר בקודם עם אותה קבוצה עם אותו תקציב ב 21 מיליון... 6- שיטת הדו מימד...אהבתי מאוד!!!! שנים שאני מנסה להבין מה כתוב לי בכתוביות וכשאני מבין אז אני מנסה לדמיין איך זה נכנס ואיפה ודברים כאלה...בקטע הזה אני מאוד מרוצה כי אני מרגיש יותר במשחק... לגבי אלה שלא מבינים איך לצפות במשחק דרך הכתוביות...באתר sigames צוין לפני יציאת הדמו שבדמו לא תיהיה אפשרות הכתוביות חוץ מהרחקות,חילופים ופציעות!!!!!!!!!! מכיוון שזו גרסת דמו! ולא רצו להעמיס עליה יותר מדי כמו בטיסיאם שם הדמו שקל כ 170 מגה בייט! דברים רעים: 1- המשחק נראה כהעתק של טיסיאם וחבל... אבל- השיניוים שנעשו במשחק הם נהדרים מכיוון שמי ששיחק פעם בטיסיאם יודע שהמשחק קל ודפוק כי אפשר להביא שחקנים עמו קרספו ווירי למנכבי ל אביב ולזכות כל שנה בצ'מפיונס עם מכבי חיפה ושטויות כאלה פה רק התפריטים דומים לשם ועוד כמה דברים קטנים... 2- תקציבים! תקציבי הקבוצות נמוכים מאוד!!!!!!!!!!!!!!! בארסנל התקציב הוא 7.5 מיליון דולרים לעומת 35 בקודם! לידס 11 לעומת 66 רק במנצ'סטר שמרו על איזון מסוים עם 23 לעומת 35... 3- אימונים- מסובך אך מי שהבין כבר איך משחקים יודע שאפשר להעביר את סמכות האימון לעוזרו ולשאר הצוות ולחסוך את העצבים... 4- המשחק מתקדם באיטיות מופרזת!!! אחרי 4 שעות של משחק אני במחזור ה 5 בליגה האנגלית לעומת המשחק הקודם שבזמן כזה הייתי כבר במחזור ה20+ ככה שזה דבר מעצבן מאוד. וזהו בכללי די אהבתי תמשחק ואני מחכה שיצא המלא כבר...

קיר קמט

New member
בא אני אגיד לך משהו..

מנגנון האינטיליגנציה המלאכותית של המשחק היה לומד אותך באמצע העונה גם שנה שעברה. אני קרעתי את הליגות ההולנדית, הגרמנית והפורטוגזית בסיבוב הראשון, ובסיבוב השני פתאום שוערים מקבלים נגדי חופשי 10 , ואני לא מנצח.

Raz The King

New member
הוא לא

אני אישית הייתי משחק עד סוף העונה כמעט בלי להחליף טקטיקה... פה אני מדבר איתך על זה שאחרי 4 מחזורים ועוד 7 משחקי הכנה לפני זה המחשב יודע כל מה שאני הולך לעשות וכמשנים טקטיקה פתאום אני מספר אחת במגרש ולא מפסיק לכבוש הכל עניין של תזמון...

costaet

New member
סוף סוף התרשמות חיובית (אני חושב)

מסכים איתך בקשר לאיטיות אבל לאט לאט תופצים תאוצה וזה מתחיל לזרום. הספקתי בערך אחרי 8 שעות (יותר נכון 13 שעות אבל זאותו זמן אני עושה שיערים וכאלה) 15 מחזורים ואני בשלב השני בליגת האלופות. בקשר לתקציבים אני קיבלתי 34 מיליון אם מנצסטר ובאמת המחירים של רוב השחקנים ירדו(ז"א שאפשר לקנות אותם במיחירים נמוכים) נגיד את רונלדו קניתי בפחות 30 מיליון (אבל הוא לא קיבל רשות עבודה) אבל הוא היה טרנספר ליסטד. אני עדיין מתלהב מהטקע שיש לך חוזה בקבוצה!!!

Raz The King

New member
גם אני

בקשר לחוזה שיש לנו... נראה לי שקיבלתי תקציב נמוך כי שמתי תתאריך לידה האמיתי שלי שמראה שאני בן 16... אני צריך לבדור אבל... בנוגע לרונלדו שילמת יותר מידי אצלי ב 22 מה שההנהלה המליצה לי לעשות. אבל שוב הוא לא הגיע...

אורD

New member
יכול להיות

גם אני נרשמתי עם התאריך האמיתי ויש לי את אותו תקציב כמו שלך (אני בערך בגילך). חח ולא הבנתי מה ההתלהבות מהחוזה?
סתם דבר נחמד ולא מזיק.

y s h

New member
איך זה?

אני רשמתי את הגיל האמיתי שלי (13) והמשחק העלה אותו ב22 שנים

costaet

New member
גם לי

אני בן 17.5 הוא רשם שם תאריך נכון חוץ מהשנה, במקום 85 הוא שם 67 נראה לי

y s h

New member
איך זה?

רשמתי את הגיל האמיתי שלי (13) ובמשחק זה העלה לי אותו ב22 שנים

אורD

New member
המחירים של השחקנים ירדו

אבל גם התקציבים ככה ש... ההתרשמות שלי מהמשחק: אמרו כבר הכל ואני מסכים. המשחק מצויין (כמו כל CM), גרפיקה נחמדה, לא שיגעו את המשחק יותר מידי, העיקרון נשאר אותו דבר וזה מה שאהבתי. המשחק באמת קצת איטי (נקוה שזה רק בגלל שזה דמו) וגם הזיזו כפתורים, אבל זה שטויות..נתרגל. אני עם ארסנל ושיחקתי בערך 30 דקות. הספק: שני משחקים
למרות זאת אני עדיין לא יכול להגיד כלום כי בדקתי הכל במשחק אז בגלל זה ההספק נמוך.

Raz The King

New member
תיזהר!!!!

במשחק נגד ליברפול בגביע הצדקה המשחק ניתקע אצל הרבה שאני מכיר... אז תיזהר שלא יהרס לך.

Raz The King

New member
לגבי התקציבים

אין קשר בין גיל המאמן מוצאו או כל דבר אחר התקציבים קבועים ככה שאני לא יודע איך קיבלת תקציב גדול משלי... יכול ליהיות שנמכר שחקן וזה הוסיף לך כסף או משהו כזה...צריך לבדוק את זה.

y s h

New member
ועוד משהו

שמתם לב שהאיצטדיון תמיד מלא עד אפס מקום, אני מאמן את מנצ'סטר יונייטד ואפילו במשחק במוקדמות ליגת האלופות נגד קבוצה בלארוסית אלמונית כל 67674 (ב01-02 זה היה 67800) המקומות היו תפוסים. זה אצל כולם ככה?

Dominator9

New member
יש לך טעות....

בבלרוס אין קבוצות אלמוניות........ כולם תותחים...... גם במנג'ר...וגם במציאות....

למעלה