דעתי בענין המצעד..

arvandor

New member
כן, זו הפגנה!!

למה 3/4 ערום??? איפה ראית את זה בדיוק??? בירושלים זה לא היה, אני יכול להבטיח לך את זה!!! אתה סתם אומר דבר שלא ראית בכלל... למתנגדי ההתנתקות אין סיבה יותר מוצדקת!! רק את אלה ששם עומדים להעיף מהבית, ולא את כל אלה שמפגינים! אותנו רוצים להעיף מהעולם!!! אולי התמזל מזלך ולא נתקלת בשנאה, אבל חלקנו נתקלו בשנאה נוראית... החרדי ההוא רצה לרצוח צועדים!!! אתה לא קולט?!?!?! אני באמת לא אשווה, כי בגוש קטיף לא זה מה שאיכפת להם, מעבר הדירה....את זה הם כבר עשו פעם. איכפת להם האדמה, וזה הכל. מטעמים דתיים, אבל זה מה שזה! פה זה על החיים שלנו!!! זה שלך קשה להזדהות עם אלה שטיפה שונים (לא ההומואים שהולכים ככה, בבגדים רגילים, אלא עם הדראג קווין ואלה שיותר "אקזוטיים") זו בעיה שלך. בשבילך זה גועל, אני גם לא אוהב את זה, אבל זה מה שאנחנו מנסים לעשות... להכניס קצת סובלנות אלינו בחברה!!! לכולנו!!! אותך הם מגעילים, אבל אנשים אחרים יגעלו גם ממך (אם אתה באמת חלק מהקהילה). הסיכום שלך לא נכון, זה הכל. אתה יוצא מנקודת הנחה שהצועדים הם באמת מפגרים כאלה שרק רוצים צומי, ילדים קטנים... ובכן, לא!!! איך אפשר בכלל להשוות בין ההתנתקות למצעד?! כשדוקרים אנשים כי הם הומואים?! לא, לא בגלל המצעד... בבית המשפט הוא אמר בפירוש- כי הם הומואים!!! לעומת עקירת יישובים, שכמה שזה כואב, יש עוד. לא רוצחים אף אחד. הם פשוט יפסיקו ל"נצח" במלחמת ההתישבות שלהם. אני לא מבין...אתה לא נתקלת במשהו שנקרא הומופוביה?! לא כואב לך?! לא איכפת לך בכלל?!?!?! לכל הומו, לסבית, בי וטראנס, דתי ולא דתי, זה צריך לכאוב . מאווווד. זה לא קשור לזה שזה "מפריע" להם, "פרובוקטיבי".... אלה שנגד, פשוט לא רוצים אותך פה!!!!!! שיהיה לך יום טוב, והמון ימים טובים, רק ימים טובים. יום טוב גם לך.

למעלה