דינו ידידי. אני מצטט
ב"ה לאדם פרטי מותר להביע דעה פוליטית. שאני מסיים סיור, חוזר הביתה, מוריד את האפוד או את הטריקו של המשטרה. הפכתי לאזרח פרטי. שאני מתחבר כאן לפורום - אני אזרח פרטי, שבזמנו הפנוי עושה משמרות. כך שכאן בפורום, מותר לי לכתוב מה שבא לי, כמה שבא לי. בלי שאף אחד יגיד לי מה לעשות. אני לא בא אליו חלילה בתלונות, הוא רק ציטט את ההוראות כמו שהוא הבין אותם. הצחיק אותי התוספת שלו, ואני מצטט: "במסגרת הפורום הזה - פורום המזוהה עם המשמר האזרחי שהנו חלק ממשטרת ישראל." ידידי היקר. פורום זה מקום להחליף חוויות דעות ורעיונות, פורום הוא גם מקום להביע דעות. כך שאני בתור איציק לוי שכרגע הוא אזרח, אגיד ואכתוב מה שאני חושב ומה שאני רוצה. ושוב, אין לי משהו אישי כלפיו. אם בגלל התנדבותי. אסור לי לפצות פה. גם כאן בפורום. אז... אני לא רואה שום הבדל, בין מתנדב משא"ז למתנדב מד"א. במסגרת התנדבותי במד"א היינו יושבים שעות בתחנה ומדברים על דעות פוליטיות. בגלל שעברתי ממד"א למשטרה אני צריך לסתום את הפה? לא מתאים לי.. צר לי, מה גם, שכרגע כאן אני אזרח. זה הקטע שדי שעשע אותי. מערך התנדבות יכפה על המתנדבים שלו את החיים הפרטיים בבית... נחמד אחלה של דמוקרטיה. עוד מעט יגידו לי גם איזה באדי לאכול, ואיזה סוג פאנטה לשתות. דחילראבק, יש גבול לטמטום. ושוב, זה לא אישית נגד אף אחד. לא צריך להיות מפגרים, הפורום נועד להכל. יש את כללי הפורום למעלה, שלא מוסרים גלי תחנות, וכו´. זה מקובל, מכובד, וראוי ואף רצוי. מעבר לזה, לבוא ולסתום פיות. לא זו דרכה של דמוקרטיה. לא זו דרכה של משטרה, שרוממות החוק בגרונה. לא זו דרכה של משטרה, שאכיפת החוק היא תפקידה. במידה ומישהו נפגע מכל הנ"ל, או לקח את זה אישית. התנצלותי הכנה מראש. בידידות ובברכת לילה טוב Kיציק