דעות פוליטיות...

israelcops

New member
דעות פוליטיות...

פקודת המטה הארצי 06.02.14 קובעת בצפורש כי חל איסור על שוטר להזדהות בנושאים פוליטיים לפיכך אינני רואה כל מקום לדיונים בנושאים אלו במסגרת הפורום הזה - פורום המזוהה עם המשמר האזרחי שהנו חלק ממשטרת ישראל.

הצחקת לי את הציפורן חודרנית..

ב"ה מה זה אסור? אנחנו בדיקטטורה? אני בעד לפינוי ההתנחלויות. ואני בעד לגירוש הערבים. האם זה שאני מתנדב משא"ז יאסור עלי להביע את דעתי הפוליטית? ידידי, הצחקת אותי! גלגלת אותי מצחוק. אני לא מקבל כסף מאיש, ואני אביע את דעתי הפוליטית ברמה, ואף אחד לא יסתום לי את הפה. ואם המפכ"ל או כל אדם אחר, יגיד לי שעברתי על איזה שהוא פקודת מטה, או משהו, שיתן לי גם את הכתובת שלו. אצרף לו מכתב עם ההשלכות החמורות בנושא הדמוקרטיה, וסתימת פיות. בצורף התעודה שלי. אף אחד לא יגיד לי מה לחשוב, אף אחד לא יגיד לי מה להצביע, ואף אחד לא יגיד לי מה לכתוב. אני לא עובד של אף אחד, ולא חייב לאף אחד כלום. ד.א. דעתי הפוליטית ידועה, ולמי שלא, אכתוב אותה ברמה. ארץ ישראל השלמה, לעם ישראל, ורק לעם ישראל! אין מקום לשתי עמים על אותה אדמה. יבוצע הטרנספר לאלתר! ואני חותם בשמי המלא במקרה שלמישהו יש איזה שהם טענות. איציק לוי כפר חב"ד.

dino_din

New member
איציק, לא להרוג את הבן אדם, יש משהו

בדבריו. לשוטרים במדים אסור להביע דעה פוליטית בעת מילוי תפקידים. אומנם אני לא מכיר את החוקים והפקודות המדוייקות אבל הגיוני שגם למתנדבי משא"ז בתפקיד אסור יהיה להביע את דעתם. לכן יש משהו בדבריו של הבחור. אומנם לדעתי מבחינת החוק אתה כרגע אזרח חופשי ומאושר וזכותך להביע את דעתך בחופשיות אבל מבחינה מוסרית יש פה משהו צורם שאדם שמוכר כמתנדב משטרה פעיל יביע את דעתו הפוליטית בצורה נחרצת ואחר כך ייצא לפעילות. (אגב, אם אתה מתכוון לענות כמו ילד אני אוותר על התגובה. תודה ). בברכה, דינו.

דינו ידידי. אני מצטט

ב"ה לאדם פרטי מותר להביע דעה פוליטית. שאני מסיים סיור, חוזר הביתה, מוריד את האפוד או את הטריקו של המשטרה. הפכתי לאזרח פרטי. שאני מתחבר כאן לפורום - אני אזרח פרטי, שבזמנו הפנוי עושה משמרות. כך שכאן בפורום, מותר לי לכתוב מה שבא לי, כמה שבא לי. בלי שאף אחד יגיד לי מה לעשות. אני לא בא אליו חלילה בתלונות, הוא רק ציטט את ההוראות כמו שהוא הבין אותם. הצחיק אותי התוספת שלו, ואני מצטט: "במסגרת הפורום הזה - פורום המזוהה עם המשמר האזרחי שהנו חלק ממשטרת ישראל." ידידי היקר. פורום זה מקום להחליף חוויות דעות ורעיונות, פורום הוא גם מקום להביע דעות. כך שאני בתור איציק לוי שכרגע הוא אזרח, אגיד ואכתוב מה שאני חושב ומה שאני רוצה. ושוב, אין לי משהו אישי כלפיו. אם בגלל התנדבותי. אסור לי לפצות פה. גם כאן בפורום. אז... אני לא רואה שום הבדל, בין מתנדב משא"ז למתנדב מד"א. במסגרת התנדבותי במד"א היינו יושבים שעות בתחנה ומדברים על דעות פוליטיות. בגלל שעברתי ממד"א למשטרה אני צריך לסתום את הפה? לא מתאים לי.. צר לי, מה גם, שכרגע כאן אני אזרח. זה הקטע שדי שעשע אותי. מערך התנדבות יכפה על המתנדבים שלו את החיים הפרטיים בבית... נחמד אחלה של דמוקרטיה. עוד מעט יגידו לי גם איזה באדי לאכול, ואיזה סוג פאנטה לשתות. דחילראבק, יש גבול לטמטום. ושוב, זה לא אישית נגד אף אחד. לא צריך להיות מפגרים, הפורום נועד להכל. יש את כללי הפורום למעלה, שלא מוסרים גלי תחנות, וכו´. זה מקובל, מכובד, וראוי ואף רצוי. מעבר לזה, לבוא ולסתום פיות. לא זו דרכה של דמוקרטיה. לא זו דרכה של משטרה, שרוממות החוק בגרונה. לא זו דרכה של משטרה, שאכיפת החוק היא תפקידה. במידה ומישהו נפגע מכל הנ"ל, או לקח את זה אישית. התנצלותי הכנה מראש. בידידות ובברכת לילה טוב Kיציק

ofirgaon

New member
א-ב-ל פקודות המטא"ר חלות על

המתנדבים רק בעת תפקיד. אנחנו כולנו עכישו לא בתפקיד (ואם יש מישהו שהוא עכשיו בתפקיד וכותב בפורום אז נו-נו-נו =)). חוצמזה אני די בטוח שהכוונה היא להתראיין בכלי התקשורת או להביע דיעה פוליטית בפומבי ולא אם זה בדיון נגיד שלך ושל חברך לסיור או משהו כזה.

מתנדב

New member
יתכן מאוד שמה שisraelcops

התכוון, זה כנראה כשאנו בתפקיד, אבל כשאנו לא בתפקיד?, לא נראית בעייה עם זה.

קרבינוש

New member
משטרת הפורומים נכשלה בכפיה

זה היה נסיום שנתקל בהתנגדות מסיבית המפכ"ל הורה להעלים עין ולנסות את שיטת סיפוח הפורום אל המשטרה בזמן אחר פדיחה למפכל

שלום30

New member
שום כפיה ושום בטיח

הוא הציע הצעה לא מתאימה וכפי שראיתם היתה לה התנגדות וזהו. לא מכל דבר לעשות עניין מסובך.

kציק יא איציק חחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחי טוב שאתה משתף אותנו שיש לך ציפורן חודרנית שמעתי את זה שאגתי מרובצ צחוק הרגת אותי מה נעלמת לא מתקשר אלי לא כלום! צור קשר וניראה מה איתך המשך יום שקט לכולנו רועי

ישראל26

New member
יובל ידידי ..אני לא יודע אם כתב

ת זאת בצחוק או בסרקזם , -בנושא של אי דיבור בנושאים בצט של מתנדבים /אנשי משטרה -אני מסכים איתך שאין לדבר מקום , מכיון שסוף סוף ישנו נושא מאחד -אז נפלג את עצמינו בנושאים פוליטיים ? אבל לגבי פה"ק מטה ארצי ... דחילק זהו לא פורום משטרתי אלא אתר פרטי וחוץ ממנהל האתר /פורום שיכול להחליט מה יכנס לפורום ל-אור שם הפורום ושלא יתקיימו כאן דיונים שאינם קשורים - אין למשטרה שום עניין וקשר לפורום בצורה ניהולית החלטית וכו ´ אלא רק עזרה ורצון טוב שלך ושל עוד חברה מתנדבים /שוטרים נושאי תפקידים -שהדבר אולי מחייב אותם לא לדבר על מה שלא צריך (מבחינת סודיות וכו ´ -ממה שהם שומעים או רואים וכו ´) אבל לאסור עליהם להתבטא פוליטית באינטרנט ..חחחחח קצת מצחיק לא ? לאתר אין סיומת GOV.CO.IL..... בכל מקרה ובלי קשר אני מודה לך על הדיווחים ההשקעה והרצון להוסיף צבע לפורום מבחינת הגוף הרשמי ...

israelcops

New member
הבהרה

לא התכוונתי לסתום פיות לאיש ממשתתפי הפורום ואינני מתכוון להיות מודרטור של פורום זה הואיל ואינני מנהל אותו. בסך הכל ביקשתי להאיר עיניכם להוראות המשטרה בנושא, אתם - ולפחות חלק ניכר מהמשתתפים בפורום טוענים להיות או הינם בפועל מתנדבים במסגרת המשמר האזרחי וככאלה הנכם מפרסמים הודעות ומגיבים להן במסגרת פורום זה, הרי טוב ייעשה אם נושאים בתחום הזדהות פוליטית זו או אחרת לא יועלו במסגרת הפורום הזה, לנושאים אלו קיימים פורומים רבים הן בתפוז והן בשרתיר שת אחרים. ראוי ורצוי להשאיר את הפורום הזה למקום "שיחה" בנושאי המשמר האזרחי, מתנדבים ומשטרה כפי ששמו מעיד. אישית אני סבור כי התנהגות והתנהלות כפי שהצעתי רק תוסיף מכובדות ורצינות לפורום. ודרך אגב, הצעתי בהודעה קודמת לעניין צילום מתנדבים ב 2.11.2002 בכיכר רבין בעינה עומדת.

למעלה