דעות על משתתפי התוכנית.

avivavvv1

New member
אה וסמי הכל טובים שיש!!!

אליענה היא מדהימה אין עלייה,באמת כל הכבוד לה אבל אנה וסמי הם מדהימים סמי רואים שעכשיו הוא השתפר הוא ממש נכנס לזה בואו אם הוא כבר נהנה בואו ניתן לו לנצח אנה את מהממת.... אנצ'וק תדברי איתי!!!!

סמי

אני אוהבת את סממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממיייייייייייייייייייייייייייייייי

אנה את פשוט מלכה../images/Emo23.gif

תישמעי אנה יש לך את זה ובגדול ראיתי אותך לאחרונה בתצוגת אופנה במוצאי שבת באולמי "רקיע" עשית שם חום גבוהה לאנשים , אני אישית לא ידעתי על התחרות הזאתי אבל אמרו לי שאת משתתפת בתוכנית ואת רוקדת עים סמי התותח , הרמתי את הטלפון ולחצתי את הסיפרה 3 אני מקווה שנתלתי חלק מהתחרות הזאת למען ניצחונכם הענק , ועוד אצרף אלי אנשים שיצביעו בישבילכם ..... אנה את פשוט מקסימה.... וסמי תישמור עליה ,,,,, מיפתח רוזי נצרת עלית

gali80

New member
אליענה פשוט.....

מעצבנת אותי נורא שהיא כל הזמן מלטפת את אורון בפנים ומסתכלת עליו באיזה מין מבט מעריץ כזה בידיעה שיש לו חברה!!!!!!!!!!!!!!

d miss d

New member
אליענה ואורון הכוכבים של התוכנית!

ובדוגרי....הכל מכור! זה שהקהל אוהב את סמי ואנה זה אומר שהם צריכים לזכות!! השופטים לדעתי הם הקובעים..כי הם אכן מבינים בזה!!! אליענה ואורון בהצלחה! נולדתם לרקוד אתם מקסימים!!! חג חנוכה שמח!

סמבטיון

New member
לאליענה שתי רגלים שמאליות

והיא רוקדת מפוזר, רגליה כרגלי חסידה דקות וארוכות, חסרות קאורדינציה. חסרת חן וחיוך מטומטם.

TheSegal

New member
גם לה יש חבר.... חשבת אולי שהיא

באמת מעריצה אותו ואוהבת אותו...כסתם חבר.... סך הכל הם עוברים די הרבה ביחד...

gali80

New member
לא רק....

אלא שהיא נמרחת על אורון האומלל ומחבקת אותו כל רגע וכבר ממש לא נעים לו ופשוט ראים את זה. אין לה כבוד לזה שיש לו חברה שהוא גר איתה??????.

gali80

New member
יש לה חבר?

את יודעת... אני לא מאמינה שיש כזה דבר "סתם חבר". נכון שהם עובדים הרבה יחד אבל יש הרבה מגע ואינטימיות בריקוד וזה בטח נורא לחברה של אורון לראות אותה נמרחת ככה על מישהו שהיא אוהבת

סמבטיון

New member
אנה רקדנית מס' 1 בישראל

יש לה גוף אלוהי,היא יפה,רוקדת נפלא ומדוייק, היא כל כך טובה שפשוט לא רואים את חורי. היא כל כך מעולה שרוקדת עבור שניהם. ממש חבל שהזוג הזה לא יבחר.

galya13

New member
זה הבעיה שהיא רוקדת בשביל שניהם

כי צריכים לשפוט לפי הכוכב ולא הרקדן. וסמי לא רקדן טוב כל כך. זו תחרות בין הכוכבים ולא הרקדנים. ודווקא אליענה היא רוקדת יפה מאוד בתור מישהי שהיא לא רקדנית בכלל.

morosh1234

New member
תפסיקו כבר לבלבל במוח!

אליענה רוקדת הכי יפה בעולם! היא חמודה ויפה! אין מה לעשות ריקוד זה דבר אינטמי, וחברה שלו צריכה להבין את זה! מה גם שאליענה פי 1000 יפה מחברה שלו!

מסכים על כל אלה שאוהבים את סמי

כנסו לקומונה שלו המלך הזה יש הרבה מה להגיד עליו יסמיני מה קורה נשמה?

למעלה