דעות על המשתתפים בתכנית

doroniza

New member
ניצה ודניס

דניס וניצה ממש ריחפו - מחכים לראות אתכם בריקוד החדש בהצלחה- תפציצו!!

libiaviv

New member
אין אין אין על בוריס - מלך

אין כמו בוריס ושירז הם המלך והמלכה של רחבת הריקודים.......

karinnn1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo106.gif

!!!!! אנה ודני !!!!! מתה עליכם מהממים שלי!!!!!!!

אליענה המלכהה ואורוןן הם רוקדים הכי

מהמםם שםםם היא פשוט רקדניתתתת היא מדהימההה מי רואה הש"ש???... היא מדהימה שםםםם ואורוןן הכי חמוד הוא רוקדד מדהיםם וגם היה להם את הריקוד הכי יפהה אין הם הזוג השולטטטט וגם ניצה הזאתי ממש מתוקה!!.. היא מזה מאמי והיא רודתת יפה!!... הם שתי הזוגות הכי טוביםם שםםם להצביע להםםםם

ג ב ש ו ש

New member
חבל שדווקא בריקוד הראשון../images/Emo88.gif

הם לא נתנו שואו טוב כי זו התרשמות ראשונה מהם..לא הכי אהבתי בנתיים זו דעתי..מקווה שהם יעשו משהו טוב יותר בשלישי הקרוב בע"ה

נכון הם הכי טוביםם שםם

אליענה מדהימהההה היא רוקדת שם הכי יפהה ואין בכלל על זה ויכוחיםם חוץ מזה שהיא מותק ודוגמנית ומוכשרתת ואני אוהבתת אותהה ומי שאיתה חמוד והוא רוקד ממש יפהה!!

NIVניבב

New member
כן הם כן ../images/Emo66.gif

בוריס ושירז--מקום ראשששששון בעזרת השם!! =) בהצלחהה לזוגגגג המעולהההההה!!

שירזזזז...

היא היום ממש לא רקדה, היא פשוט הלכה עשתה את הקטע המסוך ואז הלכה למקום אחר בבמה עשתה עוד קטע... היה ממש גרוע הקטע איתה :-\

מסכים ביותר..

אליאנה ממש משחקת אותה שם... בשתי תוכניות שהיא רקדה היא לדעתי היתה מצויינת, רק חבל שהם עושים טעויות ואז הניקוד שלהם מתחיל ביותר נמוך :-\

charmer

New member
אין על אליענה ואורון..

אני אולי קצת משוחדת כי אני מכירה את אורון אבל אני חייבת להגיד בכל זאת שהם רוקדים הכי טוב שם. אליענה אחלה בשביל מישהי שלא רקדה בחיים שלה, ואורון.. הוא מדבר בשביל עצמו!

למעלה