דעות על הבנות

Olia1881ailO

New member
דעות על הבנות

לדעתי הבנות אחלה, שלושתן שונות... הייתי אומרת שאפילו הפכים אבל זה בידיוק מה שמדליק בקומיקס הזה, שהן משלימות אחת את השנייה. מה אתם אוהבים בבנות? מה מושך אותכם לקרוא את הקומיקס?

הי!

מה שמושך אותי זה הסיפורים שבעצם מוכרים לכולנו מחיי היום יום, חוץ מזה אני מתה על השנינות של רוני, הטיפשות של דנה והתמימות של סתיו... מה איתך?

Olia1881ailO

New member
אני בהחלט מסכימה

מצאתי את עצמי בהמון מצבים דומים לאלו של הבנות. וגם יש לי שתי חברות וביחד היו לנו המון הרפתקאות. אני גם חושבת שכל אחת מוצאת את עצמה באחת מן הבנות, אני לדוגמא הכי דומה לרוני אבל יש בי קצת מי דנה וסתיו...

Roniii

New member
אותי מושך...../images/Emo78.gif

שאני הכוכבת..

p r u d e n s

New member
אותי..../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי|

זה...הפשטות. "הבנות" לא רוצות להיות קומיקס בסגנון הווארד, זה כמו זבנג, פשוט כזה, אבל שנון בדיוק במידה הנכונה. וגם-אני מנסה ללמוד עיצוב שיער דרך הקוקיות של דנה.

אם אתן שואלות אותי... ../images/Emo101.gif

מה שאני הכי אוהבת בבנות, זה את ה... לא, לא. אולי, בעצם, זה דווקא ה... אבל יותר מכל אני אוהבת את ה... לא. מילים לא יוכלו לבטא את מה כל שאני מרגישה. אולי זה יעשה את העבודה:
אה, ושנה טובה לכל בית ישראל!
"היי, מישהו גילה שאני שטוחה" "והיי, מישהו גילה שאני דוגמנית בשקל" "והיייייייי, מישהו גילה שאני כלבה בוגדנית" (מתוך "ענת ושלוש הדובות")

ODana

New member
פרודנס... זה לא פשוט../images/Emo10.gif

בהתחלה נראיתי ככה:
אבל שווה להתמיד, כי אז יש לך מותג. אני בבצפר "דנה עם הקוקיות", וכל מי שעושה קוקיות כאלה, ישר אומרים "אה, זה כמו של דנה" או "היא העתיקה מדנה"... וזה ממש חשוב
. כי אם את רוצה להתבלט, ושישימו לב אלייך, את חייבת שיהיה משהו שהוא שלך, מזוהה איתך. ענת, למשל, כולם יודעים שהיא היחידה בביצפר שעושה "מווווו"
. זה הטייד-מארק שלה. סליחה שאני מפלצנת לך, אבל קראתי את זה פעם במגזין ממש שווה (באנגלית), ולדעתי זאת עצה גאונית! מתומרת?

p r u d e n s

New member
אני אומרת../images/Emo185.gif|טיחי לנצח בליבי|

שאין על הקוקיות שילך. עיצוב מושלם, מדויק. יישר כוח.

למעלה