דעות נוספות........

ס י ו ן 6

New member
דעות נוספות........

אני גרושה תקופה קצרה, היחסים ביני לבין הגרוש טובים, הסדרי הראיה גמישים ושנינו מתאימים עצמינו לצרכים של שלושתינו... היום, הוא שאל אם יוכל לקחת את הבן (עדיין לא בן 4) בפסח לאילת. הסביר שיסע לכל החג למלון ויחזיר את הילד אלי, בטיסה, כעבור כמה ימים ויחזור לאילת. אין לי ספק שהילד יהנה, אין לי ספק שהם זקוקים אחד לשני, כבר מיהרתי ושאלתי אם ירצה שישארו שם כל החג יחד ומייד הובהר לי שהחזרה בטיסה בשבילי... מרגישה שלא הוגן לקטוע לשניהם את החופשה המשותפת, מאמינה ששניהם יבלו ויהנו ואולי אולי גם אני אצליח לעשות שימוש חיובי בשבוע לבד. מצד שני חוששת- פסח ראשון לבד לבד ופעם ראשונה פרידה כ"כ ארוכה (עד היום נפרדנו מקסימום לסוף שבוע- חמישי עד מוצ"ש) חשבתי שדעות נוספות עשויות לסייע לי לגבש החלטה נכונה יותר.... אשמח לתגובות.

Rinattt

New member
יכולה רק לומר לך מה אני הייתי עושה

אחחחחחחחחחחחחחח... מה לא???
לא רואה שום סיבה שלא תסכימי, תני להם, שיהנו, ואת... מלאי לך שבוע של טיולים, חברות וחברים, בילויים, משפחה וכו', שבת שלום

תגידי לי

כל היום לועסת את
מתארת לעצמי מה היינו עושות יחד
.... אולי גם איזה שבוע באילת...
שמש
ים
שיזוף
בילויים אחחחחחחחחחחחח...חייבות את זה לא?!

Rinattt

New member
אחחחחחחחחחחח

תתחילי לחסוך... סוף חודש מרץ
כי מגיע לנו, לא?

Rinattt

New member
ואם אנחנו ישנות יחד תזכירי לי לא...

לשים עלייך רגליים באמצע הלילה
< בלי לפוצץ!!! חחח >

ס י ו ן 6

New member
תודה...

תודה על ההתייחסות, אני רואה שקצת "צפוף" פה היום- הרבה שמחות, הודעות נעוצות והתרגשויות אז אין כ"כ זמן להתייחס... בכל אופן-תודה, מאחלת לך המון זמן גם לעצמך- למימוש כל מה שלא כתבת... שבת בכייף.

d a n i e l s 5

New member
הכי הוגן !

והגרוש שלך הכי בסדר. הוא יהנה בחופשה עם הילד....ואחר כך ימשיך אותה לבד ויהנה גם. את תהני בחופשה בלי הילד.....ואחר כך תהני עם הילד גם. חלוקה הוגנת להפליא . לא ליצור מהומה מאין מהומה.

ס י ו ן 6

New member
תודה...

תודה על התגובה, לא- אין כאן סיבה ואין מהומה, סתם התלבטות בקול רם... שבת בכייף.

רות 2

New member
אין כאן ממש עניין להחלטה ואו דיעה?.

יש כאן יותר העניין של תובנה ש.... בכל דבר,מקרה ,נסיון, והתנסות יש פעם ראשונה ..... ופעם ראשונה מפחידה לעיתים ולעיתים פעם ראשונה מעציבה .... אבל האמת ביננו .... בתיאוריה היא מפחידה אך לכשי מודעים ש..אין מנוס מלעמוד מול המציאות החדשה ..ההתנסות החדשה.... אז מגלים שזה לא סוף העולם ...במיוחד ש את יודעת בתוכך שהוא הילד נימצא בידיים אוהבות ודואגות לא פחות משלך ... וזו הזדמנות ניפלאה עבור עצמך לבדוק ,לברר, : איך אפרגן לעצמי החג הזה איך אעשה ,ומה אעשה שאהנה החג.... הרי אין בכונתך לשבת בבית ולכסוס ציפורניים עד שיחזרו מהחופשה..

ס י ו ן 6

New member
תודה...

לא, אין כאן התלבטות לחיים או למוות אבל יש התלבטות על דרך התמודדות- מסכימה שנכון וקל הן לא בהכרח מילים נרדפות... חושבת שאאפשר לשלושתינו את ההתנסות. אין לי ספק שאהיה רגועה ושהגרוש הוא האבא הכי טוב בעולם, מקווה שנצליח, אם אכן יסעו לשבוע, להתמודד עם הגעגוע ולמלא את הזמן בתכנים שיספקו הנאה. תודה ושבת בכייף

מצוטטת

New member
זאת ועוד....

היחסים טובים...
ההסדרים גמישים...
אין לך ספקות עם ההחלטה...
יש לך את כל שצריך... ללא צורך בדעה נוספת{דעתי} לגיבוש! לגבי החשש ...הוא בפני עצמו עומד ועל ההתמודדות איתו ענתה לך קודמתי ודי לטעמי...

ס י ו ן 6

New member
תודה...

מרוב
אני עוד יחשוב שטוב שהתגרשתי- פתאום הכל מושלם... האמת, אני קוראת כאן ולומדת מהסתכלות באחרים שבכל רע יש טוב ושאכן הצלחנו ליצור מערכת יחסים מכבדת, מתחשבת והכי חשוב למזער את הנזק למלאך הקטן שלנו. מקווה בשביל מי שאצלו אחר-שישתפר ולי- מאחלת שנהיה מספיק חכמים לשמר... החשש ישאר, ההגיון בריא אבל הרגש-פגוע... מקווה שאתגבר. תודה ושבת בכייף.

מצוטטת

New member
../images/Emo127.gifקחי עוד אחד

כי לעיתים זה
זה ככה ממש ובפשטות הכי טוב שרק ניתן....... ההמשך זה כבר תולדה של וואחד מסע...של רבים מאיתנו... של אין סוף מילים תחושות חוויות התמודדויות נפילות ועליות הארכיון ספוג בהן....
יכולה להבטיח שלאט לאט הכל מתקהה, מתרכך, ומתפייס הכל מכל וכל....

למעלה