דעותי

דעותי

דעתי לגבי יצחק רבין פעם אני חשבתי שיצחק רבין היה אדם טוב, אבל אחרי שגיליתי על 'טבח אלטלנה' ועל איך שרבין קרא לאנשים שנרצחו בגלל הסכם האוסלו דעתי לגביו השתנתה. אחרי שגיליתי שחוץ מזה שנרצחו יותר מאלף יהודים בגלל הסכם האוסלו יצחק רבין גם קרה לאנשים שנרצחו בגלל הסכם האוסלו "קורבנות השלום" כל טיפת כבוד שאיי פעם הייתה לי כלפיו נעלמה. השמאל מקלל את ברוך גולדשטיין שהרג מחבלים ערבים ובכך הציל הרבה אנשים חפים מפשע, אבל השמאל לא אומר כלום על כך שיצחק רבין הרג ב'טבח אלטנה' ניצולי שואה שבאו להילחם למען מדינת ישראל ושהניפו דגל לבן לאות כניעה מאות מטרים מחופה של ת"א. אבל למרות הדברים הנוראים שעשה יצחק רבין אסור היה לרצוח אותו, אחרי שרבין נרצח את מקומו תפס שמעון פרס שעשה שטויות אפילו יותר גדולות ממה שעשו לפניו. רצח פוליטי אף פעם לא ניגמר בטוב. למזלנו אנחנו חים במדינה שבה מתקיימות בחירות, וכשלא מסכימים עם מישהו פשוט לא מצביעים בעדו. ברוך גולדשטיין גיבור לפי מה שידוע לי ברוך גולדשטיין הרג מחבלים שהחביאו נשק במקום שבו הם התפללו. לפי מה שידוע לי ברוך גולדשטיין גם שלח עדויות מוצדקות לשב"כ לכך שהערבים החביאו נשק במקום שבו הם התפללו, אבל למרות העדויות השב"כ לא לקח את הדברים של ברוך גולדשטיין ברצינות ולא עשו שום דבר בנדון. וגם ידוע לי שאחרי שברוך גולדשטיין ביצע את הטבח באמת מצאו במקום התפילה של הערבים כלי נשק רבים וגם מפות ששם מתואר בדיוק איך, איפה ומתי לעשות פיגועים. אז התברר שברוך גולדשטיין הרג מחבלים ובכך הציל הרבה אנשים חפים מפשע. ורק שתדעו כל משפחתו של ברוך גולדשטיין נרצחה על ידי הערביים. עם ברוך גולדשטיין היה הורג אנשים חפים מפשע לא הייתי תומך בו, אבל משום שהוא הרג מחבלים אני כן תומך בו. ברוך גולדשטיין ללא ספק גיבור. גולדשטיין היה רופא, ובמהלך חייו הוא עזר גם ליהודים וגם לערבים. יש האומרים שגולדשטיין הרג מחבלים, ויש האומרים שגולדשטיין הרג חפים מפשע. עם גולדשטיין באמת הרג מחבלים אז אני תומך בו, אבל עם גולדשטיין הרג אנשים חפים מפשע אז אני נגדו. הפוליטיקאים הכי טובים בכל הזמנים 1 זאב ז'בוטינסקי 2 רחבעם זאבי 3 מנחם בגין 4 יצחק שמיר 5מאיר כהנא 6ברוך גולדשטיין 7אריה אלדד 8 ניר קליינר 9אוהוד אולמרט 10יחיאל חזן 11 נועם פדרמן 12זבולון אורלב 13 יאיר שפרינצק 14שאול גוטמן 15אברהם שטרן 16אב"א אחימאיר 17אורי צבי גרינברג 18יוחנן באדר 19אריה בן אליעזר 20חיים לנדאו 21אליהו לנקין 22יעקב ברידור 23אסתר רזיאל-נאור 24שימחה ארליך 25צבי הנדל 26 אביגדור ליברמן 27 גדעון סער 28 גדעון עזרא 29 ראובן ריבלין 30 בנימין אלון למה אסור לתת שטחים הירדן , פלשתינה , הגולן , סיני , ישראל... זה הכל שטחים שהיו שיכים לנו ליהודים שאת רובם כבר נתנו. במקום לתת לטרור כסף, נשק ושטחים צריך לנצח אותו. לא אנחנו רוצים להשמיד את הערבים אלה הערבים רוצים להשמיד אותנו. ה' נתן לנו את ארצנו מנהר מצרים עד נהר פרת, ואת רוב ארצנו כבר מסרנו אז צריך לפחות לשמור על מה שעוד יש לנו. ועוד, האיסלאם מלמד את המוסלמים שצריך לרצוח כל מי שלא מוסלמי, בגלל זה אנחנו היהודים לא צריכים לתת לערבים שטחים. אני מוכן לתת הרבה למען השלום, אבל מסירת שטחים כבר נכשלה בזה. אני לא רואה בסיני חלק מארץ ישראל ההיסטורית לכן אין לי טענות נגד מסירת סיני (אני מאמין שארץ ישראל ההיסטורית היא שתי גדות הירדן), אבל היינו צריכים לשמור על חלק ממקורות הנפט ואסור היה לנו לתמוך בחימוש מצרים שהיום מסכן את קיומנו. לערבים יש כל כך הרבה מדינות שמקיפות אותנו ורוצות להשמיד אותנו שאין לנו ברירה אלה להתגונן, ואנחנו לא ניתן לערבים להפוך את המדינה שלנו לגטו. ישראל הייתה שייכת ליהודים לפני הופעת האיסלאם ולכן אין למוסלמים שום זכות לדרוש את ארץ ישראל. ודרך הגב, בתנ"ך לא היה כתוב שהערבים באו מישמעאל ולכן אין לערבים שום הוכחה לזה שהערבים הם דודים שלנו ולכן לדעתי מוחמד פשוט רצה איכשהו לקשר את הדת שלו לעם הנבחר. הערבים הם בכלל לא פלשתינים. היה פעם עם בשם פלשתים אבל העם הזה כבר לא קיים. האמת היא שאת השם 'פלשתינים' הביאו ליהודים הרומאים כשהם שלטו בארץ ישראל.

המשך

הנאציזם והקומוניזם שיכים לשמאל אדולף היטלר היה שיך לשמאל הקיצוני, שם המפלגה שלו היה מפלגת הפועלים הנאציונל – סוציאליסטית. קודם כל הייטלר שמאלני כי סוציאליזם שיך לשמאל ולא לימין ומפלגות פועלים גם משייכות את עצמן לשמאל. יש גם דיקטטורים ימנים ויש גם דיקטטורים שמאלנים, יש גם ליברלים ימנים ויש גם ליברלים שמאלנים. אבל פשיזם וקומוניזם משתייכים לשמאל. רוב הימין ורוב השמאל בגרמניה היו נגד הייטלר, אבל אלה שהיו בעד הייטלר היו שיכים לשמאל. הציבור המוסלמי בגרמניה תמכו בהייטלר ואפילו נלחמו למען הצבא הגרמני, והייטלר אפילו נפגש אם מנהיגים מוסלמים כדי להביע את תודתו. השמאל השתמש במלחמה כאמצעי הרבה פעמים. דוגמה מצוינת לכך שהנאציזם והקומוניזם שיכים לשמאל היא רוסיה. כידוע אצל הרוסים יש מלחמה עם הצ'צ'נים בדיוק כמו שאצלנו יש מלחמה עם הפלסטינים. היום פועלות ברוסיה גם מפלגות ימין גם מפלגות שמאל, גם מפלגות קומוניסטיות וגם מפלגות נאציות. דווקא מפלגות הימין (כן הימין שמתנגד למסירת שטחים תמורת הסכמי שלום) הן המפלגות הליברליות והכריזו על המפלגה הנאצית כעל האויב הגדול ביותר שלהם, לעומת זאת יש את השמאל (כן השמאל שתומך במסירת שטחים תמורת הסכמי שלום) שלא מתנגד לקבל אליו גם את הקומוניסטים וגם את הנאצים. הסיבה שיש היום סכסוך בין הרוסים לצ'צ'נים היא בגלל שסטאלין נתן לצ'צ'נים אדמה (כמו שאצלנו השמאל חתם על הסכם האוסלו ונתן לערבים מדינה, ובמקום לומר תודה הערבים רצחו לנו יותר מאלף אנשים) ולאחר שהצ'צ'נים קיבלו מדינה הם פתחו במלחמה. בהתחלה היו יחסים מעולים בין רוסיה הקומוניסטית לבין גרמניה הנאצית, הם חילקו בינהם שטחים וחתמו על הסכמים. הקומוניסטיים והנאצים הפכו לאויבים כאשר גרמניה הנאצית פלשה לרוסיה ובכך הפרה את ההסכמים שנעשו בין רוסיה הקומוניסטית לבין גרמניה הנאצית. הייטלר עשה בגרמניה משטר סוציאליסטי טוטליטרי. לעולם לא אמרתי שכל השמאל תמך בהייטלר, אבל מי שתמך בה מהשמאל. כל הימין ורוב השמאל התנגדו להייטלר. אין הרבה הבדל בין קומוניזם ופשיזם, וזה מה שהופך אותם לאויבים. היה ציבור מוסלמי בגרמניה (פשוט הרבה יותר קטן מאשר היום) והוא תמך בהייטלר. המופתי חאג' אמין אל חסייני נפגש עם הייטלר כדי לסייע למשטר הנאצי בתעמולה ובגיוס מוסלמים לכוחות הגרמנים, וזה מוכיח שרוב הציבור המוסלמי בגרמניה ובעולם תמכו ותומכים בהייטלר, עד היום רוב המוסלמים אומרים שהייטלר צדק. בדרך כלל אני מכבד דעות של אחרים, אבל את הקומוניזם ואת הנאציזם אני לעולם לא יוכל לכבד. הנאציזם והקומוניזם הם האויבים הכי גדולים שלי. הנאציזם והקומוניזם זה דעות שמאלניות שפוגעות בחופש ובזכות הבחירה של האדם. אני לעולם לא אסלח לקומוניסטים על זה שסטאלין תכנן לעשות ליהודים עוד שואה, אני גם אסיר תודה לקומוניסטים. כי אני יודע, שעם רוסיה הקומוניסטית לא הייתה מנצחת את גרמניה הנאצית, אז אנחנו היהודים כבר לא היינו קיימים. דעתי לגבי פציפיזם לפעמים פציפיזם זה דבר חיובי ולפעמים פציפיזם זה דבר שלילי, אבל במצב שבו אנחנו נמצאים היום אין מקום לפציפיזם. עם יום אחד יקום אצלנו במדינה מנהיג שיחליט להשתלט על העולם ולהשמיד כמה עמים בדרך, ברור שאני התמוך בפציפיזם. אבל כשהמדינה שלי תותקף, אני הלך להילחם ואני התנגד לפציפיזם. היום מדינות ערב מתקיפות אותנו ורוצות להשמיד אותנו, ולכן היום צריך להילחם ואין מקום לפציפיזם. כאשר בגרמניה במלחמת העולם השנייה היו פציפיסטים הם היו אנשים טובים שלא רצו שהמדינה שלהם תפגע באנשים חפים מפשע, אבל כשבזמן מלחמת העולם השנייה היו בארה"ב פציפיסטים הם בעצם תמכו בהייטלר ונתנו לו כוח על ידי כך שהם סירבו להילחם נגדו. הגיע הזמן לבנות משטר ליברלי אני איש יהודי ימין רביזיוניסט שתומך בקפיטליזם ובליברליזם. אני תומך בחירות הפרט והכלל, אני תומך ביחס של סובלנות כלפי דעותיהם של אחרים ובחופש הדיבור, אני מאמין שצריך להפריד בין השלטונות המחוקקים ובין המוציאים לפועל כדי לדאוג שחירותם האישית של כל אזרחי המדינה לא תיפגע. אבל אין לי מושג איך להגדיר את מה שקורה אצלנו במדינה היום, בכל מקרה, אני לא מסכים עם זה. היום המדינה שלנו נמצאת בבלגן וצריך להוציא אותה ממנו. התקשורת והחינוך מספקים תעמולה פוליטית לזכות מי שמשלם לה יותר ולכן לא תמיד הם אומרים את האמת, מנצלים את הצנזורה בצורה מוגזמת ביותר , והשחיתויות בממשלה כבר עברו כל גבול. התוכנית שלי לשלום היום הערבים פוגעים בנו, ועל כל פיגוע שעושה ערבי המשפחה שלו מקבלת ממדינת ישראל הרבה כסף. אם נשלול מהערבים את האזרחות הישראלית זה לא יפסיק את הטרור, אבל לפחות הם יפסיקו לקבל כסף על זה שהם עושים פיגועי טרור. אני לעולם לא אמרתי שכל הערבים תומכים בטרור, אבל לצערנו רוב הערבים תומכים בטרור. אך לפני שאנחנו אפילו מדברים על לשלול אזרחות צריך קודם לנסות לשנות את חוברות הלימוד של בתי הספר הערבים במדינתנו, החוברות שלהם מלמדות שצריך לפעול בטרור כלפי היהודים. רק עם שינוי חוברות הלימוד של הערבים לא יעבוד נצטרך לשלול את האזרחות הישראלית מהערבים, ורק עם הם בכל זאת אחרי הכל ימשיכו עם הטרור נצטרך לגרש אותם. החלום הכי גדול שלי זה שיהיה שלום בין יהודים וערבים, אבל מסירת שטחים כבר נכשלה בזה. לא ניתן לעשות שלום עם מי שרוצה להשמיד אותנו. אבל עם נוכיח לאויבים שלנו שאנחנו מדינה חזקה ושאף אחד לא ישמיד אותה, כולם יבינו שעדיף לעשות אייתנו שלום מאשר להילחם נגדנו.

למעלה