דעותיי על גולשים בזמן

Yosh Yosh

New member
דעותיי על גולשים בזמן

שלום. אני לא בטוחה אם לקרוא לעצמי "חדשה", כי אין לי מושג באיזו תדירות אכנס לכאן ^^; בכל מקרה, חשבתי לשתף את כולם במה שאני חושבת על הסדרה
היה לא פוטנציאל עצום! חבל שהמפיקים המפגרים הרסו אותו -_- מאז שארטורו מת הכל נהייה דפוק כזה וחסר טעם, והעונה האחרונה בכלל הייתה מטומטמת. צדק מי שאמר שבראשונה היה מן היבט הומוריסטי כזה. קראתי את הדיון על הסוף, ונזכרתי בפרק הזה. זה היה סוף מפגר. בחיי, אני שונאת סדרות עם סופים חסרי טעם כאלה שמשאירים אותך מול המסך עם הבעה: o_O What the fuck? מאוד אהבתי את סליידרס, וכל פעם שיש שידור חוזר בערוץ 6 אני רואה XD עד שזה מגיע לעונה עם מגי (אגב, רק השנה ראיתי את הפרק- בו היא הצטרפה), ואז זה מדרדר ופשוט לא שווה לי לראות יותר =/ -שלכם: יוש יוש ^_^

fan of Gary

New member
קצת צודקת

האמת היא שמאז שארתורו מת היו קצת דברים מגניבים אבל שהיא היה מאלורי: למה לאזעזל שהוא יכנס לגוף של קווין? מאז כבר לא ראיתי, זה כבר לא עניין אותי! זה פשוט הרס!!!!!! אוקיי, זה התחיל ככה: קווין, רמי, ארתורו ו-וויד. עכשיו היחיד שנשאר זה רמי!!!!! מגי בסדר, אני חייבת לומר, היא ממש מגניבה, וקולין שולט. אבל אני לא סובת את מאלורי!!! מקווה שאתם באותה דעה... או בעצם לא... fan of gary (Gary oldman=the best actor in the world)!i

rocket

New member
....

מגי הייתה מגניבה בהתחלה אבל אחר כך גם הדמות שלה נהרסה ... =(

אני דווקא לא אהבתי כל כך את מגי../images/Emo117.gif

בהתחלה ואני דווקא חושבת שעם הזמן הדמות שלה השתפרה.

waxm1

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo167.gif ../images/Emo67.gif

דווקא העונה עם מגי נחמדה לפי דעתי הכל נהרס כשקולין וקווין נעלמו\מתו או מה שקרה להם והיו במקומם עוד אחד שקוראים לו מלורי ועוד מישהי שחורה לא זוכר איך קוראים לה כשהם הצטרפו זה כבר הפך לטיפשי ומשעמם

NIMRODEL

New member
מסכימה לגמרי..!

היי כולם אני חדשה פה:)..., אני חושבת שגולשים בזמן זאת הייתה אחת הסדרות האמריקאיות היותר טובות היו..., דבר ראשון..בעונה הראשונה.., כמו כבר בעונה האשונה והשנייה היה גן מן היבט הומרוסטי וזה היה פשוט דבר טוב..., ורמי היה פשוט חמוד והפרופסור בכלל..., חוץ מזה גם העולמות שהם היו בהם היו הרבה הרבה יותר מעניינים וטובים..., וכל פרק כלאחד אשכרה חשב, טוב אולי הפעם הם יחזרו הבייתה..., אבל הגיע במאת השלב שהסידרה פשוט התדרדרה.., בלי וויד והפרופסור זה לא היה שווה כלום!!... היו המון המון שלאות פתוחות.., השאלה שלי אישית הכי הציקה זה שבפרק הראשון קווין לא מהעולם הזה אמר לקווין מהעולם הזה משהו כמו "רק תזכור לא.." ואז נפל למערבולת ועד היום אין לי מושג מה הוא רצה להגיד וזה ממש ממש מטריד אותי... ועוד המון שלאות שחשבתי שבאחת העונות הבאות יפתרו אבל זה כאילו הם שחכו מהם והמציאו סידרה חדשה לגמרי עם אותו שם וחלק מהשחקנים אבל המהות עצמה של גולשים בזמן נהייתה סתם שיט..., העולמות נהיו דפוקים.., הפרקים נהיו מייאשים.., לא היה משהו מעניין... זאת פשוט הפכה לסידרה של "טוב..במילא אין משהו יותר טוב עכשיו בטלויזיה.." ופעם זה היה "יש עכשיו גולשים בזמן!!!...איזה כיף!!!" חבל..פשוט חבל... באמת סידראה אמריקאית עם סוף טיפוסי. שלכם DnIeL! ףׂ

haunter

New member
נראה לי שהקווין האחר הזהיר אותו

שלא יפתח את המערבולת לפני הזמן, כמו שהוא עשה אחר כך אבל תקנו אותי אם אני טועה

NIMRODEL

New member
יכול להיות...

אבל ממש לא זכורה לי פעם שהוא פתח אותה לפני הזמן.., ואם זה ממשהו שהשפיע על כל הגלישבה שלו בכל הזמן הזה לדעתי זה צריך להיות משהו קצת יותר משמעותי מלא לפתוח תא המערבולת לני הזמן.., כי למה זה כבר יכול ליגרום?!

Aranel Nenharma

Well-known member
בפרק הראשון שהם היו בעולם הקרח הוא

פתח אותה לפני הזמן. כאילו אם פותחים לפני הזמן לא חוזרים לעולם שממנו גלשתה הולכים לעולם אחר. וזה משהו שמזה מעצבין אותי אחרי שהם עזבו את עולם הקרח לא זכור לי לאיזה עולם הם הלכו אבל הם עזבו בזמן אז הם היו צריכים לחזור לעולם הקרח.

haunter

New member
בפרק הראשון

אחרי שהוא, וייד, רמברנדט וארטורו גלשו לראשונה, קווין נאלץ לפתוח את המערבולת לפני שהטיימר נגמר, ואני חושב שזה מה שגרם לכך שהם לא חזרו הביתה אחרי הגלישה הזו.

Witchcraft Girl

New member
אבל...

בגלל שהם גלשו לפני הזמן הם היו אבודים ולא מצאו את עולם-הבית. אז אם הם כבר אבודים, למה הם לא יכולים לגלוש לפני הזמן , כשהם רוצים? הם הרי כבר אבודים, זה לא משנה!!

ההודעה הראשונה שלי:

זו ההודעה הראשונה שלי פה.......ואני חייב לציין שתממממממממממיד אהבתי את גולשים בזמן והיום אמרתי לחברים שלי שרק סדרה אחת באמת אהבתי והיא גולשים בזמן. עכשיו בקשר לפתיחת המערבולת לפני הזמן: הייתה פעם שהם הגיעו לעולם שבו היה הגל הענקי הזה ואז הם פתחו את המערבולת קודם......וגם עם הפעם שהם נכנסו לעולם שהיו שם איזה דבורים כאלה ענקיות שהורגות אנשים........ אני זוכר שבאחת הפעמים.....לאז זוכר מה אחרי מה......קווין ורמברנט נפרדו מארטורו ווויד ופעם אחרת קווין היה כזה בלתי נראה או משהו וריחף.....באיזה עולם אחר מעל כולם והם לא ראו אותו...... אני זוכר נכון?

neta18

New member
לא בדיוק

בפרק שנגמר עם הגל העצום שהגיע הם לא פתחו את המערבולת לפני הזמן, בפרק שהגיע אח"כ ראו אותם על גג של בניין גבוה שנראה כמו האפייר סטייט או משהו, למרות שזה לא הגיוני כי הם אמורים להיות בסן פרנסיסקו... בכל מקרה הם פתחו את המערבולת בזמן, עד כמה שזכור לי. ובלי קשר למקרה שלא הבהרתי את זה קודם זאת בהחלט אחלה סדרה שבעולם!! ואני עם כל האנשים שטענו שהסדרה התחילה להדרדר מאז שהרגו את הפרופסור למרות שהיו כמה פרקים שאהבתי גם בעונה הרביעית אבל הם חיפפו, לפעמים... ובעונה החמישית כבר הפסקתי לראות אז אני לא יודעת על מה מדברים כשאומרים שבזכות מגי נשארה סדרה...

צודקת

העיקרון של הסדרה מהפרק הראשון היה "למצוא את עולם הבית". מאז שהקרומגס נכנסו לתמונה- זה השתנה. פתאום לכל אחד היה עולם בית שונה, קווין מאומץ, וויד נחטפה- זה נהיה יותר מדיי סוריאליסטי (ואני בד"כ אוהב דברים כאלה אבל פה זה נהיה פשוט מוגזם). אל תבינו אותי לא נכון- הרעיון של הקרומגס היה לא רע אבל הוא נמרח יותר מדיי. בפרק בעונה השנייה Invasion, בו הקצינה הזאת של הקרומגס שותלת בקווין את המכשיר איתור אני ידעתי שזה יהיה חייב להמשיך לאנשהו. חוץ מאיזכור קטן בעונה השלישית, שהכפיל של קווין מהפרק הראשון יצר את הקרומגס- במהלך כל העונה השלישית לא שמענו מהם ואז מהעונה הרביעית הם נהפכו למהות של הסדרה - זאת הייתה טעות. אני חושב שהיה צריך להחזיר אותם רק לפרק או שניים וככה לסיים את הסיפור איתם. זה היה מונע הרבה בלבולים בסדרה לטעמי. ושאני לא אתחיל לדבר אפילו על העונה החמישית- מלורי ודיאנה פשוט מעצבנים, והרקע להכנסה של הדמויות שלהם לסדרה גם מטופש.

DviRincewind

New member
שתי העונות הראשונות היו הכי טובות

אז הסדרה היתה באמת מדע בדיוני... החל מהעונה השלישית היא הרבה פחות מדע בדיוני והרבה יותר פעולה. אגב, מצעד הדמויות השנואות עלי: 1. מלורי (אייייייייייכס!!!! לא סובל אותו! ולמה שלקווין יהיה כפיל לא זהה?!) 2. דיאנה (סתם איזה סתומה אחת שלא מבינה כלום מהחיים שלה) 3. קולין (וסליחה לכל מי שאוהב אותו, אבל לדעתי הדמות שלו היתה מעצבנת ולא אמינה בגרוש)

taltal girl

New member
מסכימה איתך לגמרי. ../images/Emo25.gif

אגב, אני מכירה אותך
אני הולכת ללמוד בבצפר שבו את לומדת בשנה הבאה
מאיפה אני יודעת? סוד:)

ברינסלי

New member
ההתדרדרות החלה עוד לפני שארטורו מת

זה התחיל מרגע שכותבי הסדרה החליטו למעט בעלילות יצירתיות ומקוריות משלהם, ועברו לבצע יותר ויותר גניבות ספרותיות וקולנועיות של עלילות ורעיונות עבור הפרקים החדשים. כמה דוגמאות: Into the Mystic - דמיון מטריד ל"הקוסם מארץ עוץ" של פרנק ל. באום... רק באווירה גותית למדי. The Good, The Bad and the Wealthy - מערבונים. היה פרק נוסף כזה בעונה הרביעית, עם הקרומאג בתור האקדוחן "המנוול". Murder Most Foul - לפי סיפורי שרלוק הולמס של קונן דויל (שמו של הבלש שארטורו הוכרח לגלם את דמותו היה דויל, ולקווין הוא קרא מָארְפְּל, ע"ש הדמות בסיפורי הבילוש של אגתה כריסטי). Last of Eden - חיקוי ברור לסיפור "מכונת הזמן" של ה.ג'. וולס. The Breeder - כמובן, סרטי "הנוסע השמיני". This Slide of Paradise - עפ"י הסיפור "האי של ד"ר מוֹרוֹ", גם של ה.ג'. וולס.

למעלה