דעה

שלזינגר

New member
דעה

דעתי על פרגי, והצפיה בהופעה אתמול רק מחזקת את דברי, היא כזאת: באמת שהיא מוכשרת ויודעת לשיר ויש לה קול מדהים, וכמה שהיא מוסיפה ללהקה- על זה אין ויכוח. אבל הכמות מיסחור וקיטשיות שהיא מביאה ללהקה זה פשוט מגעיל!!! כשהבלק אייד פיס קמו (עוד לפני שהיא הייתה חלק מהלהקה) הם הכריזו שכל מה שהם רוצים זה שלום בעולם ושרו למען האהבה והידידות, וכדי לשמח ת'עולם- ואין ספק שהם מצליחים! אבל פרגי, כמה שהיא מוכשרת. פשוט מביאה גימיק אחר לגמרי...! ברור שצריך קצת סקס כדי למכור, אבל היא ממש מפגיזה ומוציאה את כל הרעיון... בכל הקליפים האחרונים כל מה שרואים זה התחת והציצים המלאי סיליקון שלה...! באמת שאני לא בא נגד ואני מת על הלהקה! אז לא להתעצבן.... מה אתם אומרים?

פרג'י

היא הפלפל בלהקה, היא ממש מוכשרת, אני לא יודעת אם היית בהופעה אתמול אבל היא פשוט מדהימההה

גזניוס

New member
אממ לא ממש מסכימה..

זה נותן המון ללהקה...לדעתי..אני די בטוחה שאם היא לא הייתה בלהקה אז הרבה פחות אנשים היו באים.. תגידוו איפה ברנדה שצריכים אותהה?!

שלזינגר

New member
לשתיכן---->

- הייתי אתמול בהופעה - לא אמרתי לרגע שהיא לא טובה ולא מוכשרת- להפך! - היא מוסיפה המון! - אבל היא לגמרי לוקחת רחוק מידי את כל העניין עם הסקס אפיל... הרבה יותר מידי!! סתכלו על הקליפ של MY HUMP ותגידו לי עם ככה צריך להראות קליפ של להקה שכל מה שהיא רוצה זה שלום אהבו וידידית בעולם.....???

אוקיי שלום ואהבה

אבל הם לא להקה היפית משנות ה70, גם הם צריכים קצת סקס אפיל, ופרגי מוסיפה כל כך הרבה ללהקה... לפני שהיא הצטרפה הם כלכך לא היו מה שהם היום.

Cuttie Cat

New member
חשבת אולי....

שזה מה שאומרים לה לעשות? וללבוש? זאת העבודה שלה והיא צרכה להסכים לכל דבר. אלא אם כן זה נראה לה ממש נוראי היא מתנגדת,אבל לא נראה לי שיש משהו נוראי כל כך בבגדים שהיא לובשת במי האמפ... ולמה שהקליפ לא יראה ככה? הלהקה לא בדיוק מדברת בקליפ הזה על שלום ואהבה וכל זה...

Cuttie Cat

New member
תשובתי ...

פרגי,חייבת להבליט את עצמה על שלושה בנים מאד מוכשרים ומוצלחים והיא בת אחת ,נמוכה חח, וגם כמו שאמרו פה כבר צריך קצת סקס בשביל למכור.... גם לי הייתה תקופה שאמרתי שהיא כל הזמן חצי ערומה בקליפים אבל זה כדי לבלוט ולמכור... ואם ראית אותה אתמול בהופעה היא בהתחלה הייתה בכלל עם חליפה ובסוף עם ג'ינס וגופיה שחורה כזאת ... רגיל לא כזה נורא. גם המכנס קצר וגופיה לא היה כזה אי אי... ולדעתי אם היא הייתה לבושה כזה לא חשוף לא היו שמים לב אליה בכלל כי ברב השירים היא בכלל עושה בעיקר קולות רקע... קיצר הבנתם אותי? היא צרכה לבלוט.

נצל"ש דחוף my hump

שאלה שמעסיקה אותי (כן אני יודעת שזה דבילי!) מזה my humps? כאילו למה היא מתכוונת בשיר? (אני מניחה שזה לא לגיבנת נכון?!)

roni4ever

New member
יש my humps ויש my lumps

אחד זה השדיים אחד זה הטוסיק.. וזה בגדול לא של הBEP זה היה אמור להיות בדיסק סולו שלה...

Good 2b Me

New member
זה בפירוש מילוני ../images/Emo175.gif

"בליטה" ומכאן את מבינה שהבליטות שהיא מדברת עליהם זה התחת והחזה..

Euterpe

New member
לצערי אני מסגימה איתך בכל מילה

הבלאק היו ממש סבבה לפני שהיא נכנסה ואני לא אומרת שהם לא מכולים גם עכשיו כשהיא שם היא מוכשרת, היא יפה [לפעמים, אני לא ממש מתה עליה] ובאלפאנק היא עשתה את תפקידה כמו שצריך- ככה ברקע כשהמיקוד הוא על 3 האחרים... בדיסק מוקי ביזנזס היא יותר נכנסת לשירים והשירים נוטפים סקס. נכון, צודקים, סקס מוכר ובלה ובלה אם הגענו למצב שכדי להעריך להקה עם מוזיקה טובה צריך שיהיו במילים של השירים שלה "ציצי ציצי ציצי תחת תחת תחת בוא תבדוק אותם" אז המצב שלנו לא משו.. אני מתה על הלהקה, אני מתה על המוזיקה שהם עושים אבל לא צריך להכניס כל כך הרבה סקס לשיר. ובגלל זה, השיר שלהם שאני הכי אוהבת ואני חושבת ששם הם ביצעו מוזיקה מקסימה זה -where is the love.

למעלה