דעה...

unb®eakable

New member
דעה...

שלום לכם, נעים מאוד שמי שמוליק אני מאוד אוהב את המוזיקה של פוליקר יש לו מוזיקה מדהימה וכל אלבום שלו זה מסע מחודש. יש משהו מיוחד בצורת הכתיבה שלו וההלחנה שלו, באמת מיוחד. לצערי הופעה חייה עדיין לא יצא לי אבל מאמין שזה יקרה בקרוב. רציתי לשמוע את דעתכם לגבי החידוש לשיר "רדיו רמאללה" שיר מדהים ומיוחד בין האהובים עלי אצל פוליקר, בהופעה בקיסריה הוא עושה את זה (לדעתי האישית) יותר מההקלטה. עכשיו הוא הקליט את זה מחדש ביחד עם ברי סחרוף בגירסה--- לא ברורה בכלל. חוסר קצב, תופים לא קשורים, את ברי בכלל בקושי שומעים ובעיקר בעיקר הרבה רעש לא קשור בכלל לקצב המוזיקה של השיר. אני לא מאמין שאומנים כמו ברי ויהודה לא הבחינו בזה, שיש משהו מטריד קצת בהקלטה של השיר הזה. השאלה שלי אחד- מה אתם חושבים ושתיים למה נראה לכם שזה הוקלט בצורה הזאת?? תודה

ספי סול

New member
עדיין אין לי דעה כי לא שמעתי את זה

אבל שילוב פוליקר וברי אמור להיות שילוב בן זונה..

ספי סול

New member
רינוש מתי יוצא לך לישון תגידי מתי ייצא כבר הד

הדיסק?????????? אוטוטו פסח נוווווו....... תגידי את יודעת מתיי ייצא הדיסק?

רינה ד

New member
הדיסק ייצא כשיהיה מוכן..

אני באמת הולכת לישון לילה טווווב

רינה ד

New member
עוד משו על רדיו רמאללה

אני לא יודעת אם הקישור יעבוד אני מנסה..

illani

New member
ידעתי שרק אתה תציל ת'מצב. תודה ../images/Emo13.gif

חפשתי המון ומצאתי רק כתבותולא קישור לשיר. ובאשר לביצוע עצמו - אני מעדיפה את הביצוע המקורי. המקורי זה יודה. פה מרגישים חזק מאוד את ברי. אבל זה הענין בפרויקט הזה - שזמרים לוקחים שירים ישנים ומעבדים ומבצעים אותם לפי הסגנון שלהם וזה בדיוק מה שיש כאן. אני חושבת שהביצוע הזה יהיה חזק מאוד בהופעה חיה.

איתן 990

New member
לדעתי???

קודם כל ערב טוב לכל חברי הפורום היקר. לפני שעה שמעתי את רדיו רמאללה של יודה וברי, הביצוע החדש מעניין וצעיר. בשבילי רק לשמוע צליל חדש של המלך זה כמו סם חיים. ומפורום מכובד זה אני מרכין ראש ומצדיע למוסקו אלקלעי ושושי עטרי שהלכו השבוע לעולמם יהי זכרם ברוך שיהיה לכולנו רק ימים נפלאים ובשורות טובות מאחל מכל הלב איתן 990 אוהב את כולכם

איתן 990

New member
מצטער על השגיאות כתיב

אבל אני אחרי 14 שעות עבודה מפרכים {ביחידה לרפואה דחופה} בקיצור חדר מיון בב"ח בחיפה.

sha na na revol

New member
תשובת חובבנים לשאלה 2:

האמת זה נשמע כמו סגנון הגל החדש, שברי היה מבין המבשרים שלו בארץ ויודה נראה לי פחות קשור לזה.
את המוטיב האתני של השיר הם שמרו לדעתי להשתוללות הלא ברורה לקראת הסוף, זה נשמע כמו טברנה על ספידים.
אני לא מבין גדול, אז אתה תיקח את כל מה שאמרתי עם קריצה, אה
לעניין הכללי, הייתי מקשיב לזה שוב. זה לא היה מה שחשבתי שזה יהיה, זה מנותק קצת מהמקור אני חושב, אבל זה מסוג הדברים שאני אוהב לשמוע בתור 'מוזיקת אווירה', קצבי ואפלולי.

למעלה