דעה של חייל...

../images/Emo41.gif אתה עובד בשביל החמאס?

אולי לשם שינוי חברי פורום מרצ יספרו לנו על מקור התמונות וההקשר האמיתי (רמז: הכל התחיל בירושלים)

לפי מיטיב ידיעתי...

מדובר במחבל מתאבד שחדר לירושלים ונתפס ע"י כוחות הביטחון, אחרי שניסו לנטרל ממנו את חגורת הנפץ ללא הצלחה, הורה ניצב מיקי לוי לירות בו. עד כאן האמת אל מול הסתה אנטי ישראלית פרועה...

../images/Emo41.gif לפחות תלמד את העובדות

המחבל התנועע בפרעות וניסה לגרום למתג של החגורה להילחץ ולכן לא הייתה ברירה אלא לירות לו בראש מחשש לחיי השוטרים שאחזו בו. אבל מה אכפת לך מחיים של שוטר או חייל יהודי. העיקר שתלך עם אמא שלך וחברות שלה מארגון הבוגדים "נשים בשחור" להפגין נגד צה"ל ולהרגיש מה-זה-אוניברסלי-נאור

../images/Emo41.gif זו לא בגידה

אבל להחזיק שלטים בהפגנה שכתוב עליהם "STOP IDF TERROR" זה בגידה. להגן על הפלסטינאים בפורומים בינלאומיים זו בגידה. להכפיש את צה"ל ולהפיץ תעמולה של החמאס זו בגידה. וזה רק מעט ממה שה"נשים בשחור" עושות.

../images/Emo41.gif מה הקשר לעזאזל????????

אם היית טורח לקרוא את ההודעות שלי היית רואה שדעתי על המתנחלים היא מאד ביקורתית וזאת בלשון המעטה. ודרך אגב מה זה הדבר שהמתנחלים עושים? בפעם הבאה תפרט - המתנחלים עושים שירות בצה"ל? על זה דיברת או שדיברת על ההפגנות האלימות? ואולי המתנחלים עושים חביתה? אולי עושים שבת שלישית ברציפות בגדודו שיריון? אולי עושים מילואים? אולי עושים בלגאן במדינה?

קודם כל הם מקבלים מיליונים מכל

המיסים שאנחנו משלמים, הורגים פלסטינים ומשחיתים רכוש של פלסטינים, מרביצים לעיתונאים ושומעים ורואים את זה בטלויזיה כמה פעמים בחודש. הפסיכים האלן לא נתנו לשים גופה באדמה 17 שעות! אל תתפלא לגבי מה שמלמדים את הילדים הפלסטינים. בקייטנות של ארגון הטרור כ"ך מלמדים ילדים קטנים איך להשתמש ברובה!

Deathatred

New member
אם אתה מתכוון להצדיק את הטרור

הפלשתיני רק בגלל קומץ כ"כניקים אז YOU ARE SORRY LOT INDEED. ותפסיק לדחוף כל פעם את הממתנחלים לדיון כאשר הם לא קשורים. זה שבחברון יש ריכוז גדול של חמומי מוח לא אומר שלפלשתינים מותר לרצוח יהודים באופן שיטתי ומותר להם ללמד גבלס בבית-ספר. אז שוב, א אתה מדקלם טקסטים מהאתר של גוש-שלום אין פלא שזה נשמע הזוי ואידיוטי. נסה להפעיל חשיבה בקורתית עצמאית, הרי זה לפחות מה שאמורים ללמד אתכם בנוער מרצ, לא?

iceviper

New member
ולכן כ"ך הוצאה אל מחוץ לחוק

אבל לדברים המאוזכרים יש לגיטימציה מטעם חלק מהשלטון הפלשתיני. מבין את ההבדל? תראה,נעמן,אני אולי תומך מרצ אבל אני לא אתן ידי לכל נסיון להכפיש את הצבא שמגן עלי ושיבוש המציאות כפי שהחמאס מנסה לעשות,ותמונות כמו שהבאת רק מחזקות את הדרך הזו.קשה לי להאמין שמישהו יעז לירות במחבל כפות ללא סיבה,במיוחד אחרי קו 300.אם זה קרה ללא סיבה,אני בטוח שהצבא יטפל בזה בכלים המתאימים. אצעק,אפגין ואומר את דעתי נגד הכיבוש-אבל צריכות להיות פרופורציות. לצורך העניין,אני גם לא בעד לעשות דמוניזציה והכללות למתנחלים.

לא כל המתנחלים גרים בחברון

לא כל המתנחלים הם כ"כניקים לא כל המתנחלים הם דתיים. המתנחלים בחברון הם קבוצה מאד מיוחדת ועל יחסי אליהם אתה מוזמן לקרוא בפורום שינוי. אסור לך להכתים את כלל ציבור המתנחלים כפי שאתה לא רוצה שיכתימו את הציבור שלך. מבחינה טכנית בחור באריאל, בישוב בצפון הבקעה, במעלה אדומים ובחברון נחשב מתנחל. ההבדל ביניהם הוא גדול מאד בד"כ.

הם?!

כל 200,000 המתיישבים היהודים ביש"ע עושים את הדברים האלו נעמן? כמו שכל ההומאים מדברים בקול נשי ומפסקים ידיים כל הזמן? וכל היהודים מלבינים כספים? וכל הפלשתינאים מחבלים? ביקורת כלפי ההתיישבות ביש"ע היא לגיטימית, אבל מכאן להגיע לשנאת המתיישבים ביש"ע והדבקת עלילות דם עליהם רחוק המרחק... איכשהו אבל אתה מרשה לעצמך להדביק הכללות ועלילות דם למתיישבים ביש"ע, אבל חס וחלילה שמישהו יעשה את אותו דבר לפלשתינאים המסכנים...

לקחת אותו לחקירה?!

יש עליו חגורת נפץ חמושה שהוא מאיים להפעיל אותה ואתה רוצה לקחת אותו לחקירה?! איך בדיוק??? אולי גם כשינסו לירות בך באקדח תיקח את הבחור שמנסה לירות בך לחקירה?

למה להרוג מחבל ?!!??!

למה לא פשוט נירה בעצמינו אחד אחד בוא נתאבד מסכן המחבל המסכן שלא הצליח לבצע את זממו ולרצוח יהודים ! למה שאני יתרום לסבל של המחבלים הפלסטינאים תביא רובה ועכשיו אני יהרוג את עצמי !! קדימה קדימה אני הרי יהודי מגיע לי לחיות ?!?!!! חיזבאללה חמאס !!! אנתיפאדה !!! מסכנים כול הארגונים האלה !! טוב ברור שהייתי ציני רק רציתי להראות לך איך אתה נשמע , ושוב אני סנטריסט אני בעד שלום אבל לא בעד שלום של מתאבדים . תודה רבה , רועי- תומך שינוי ,שפוי והגיוני ,לא קיצוני לא ימיני ולא שמאלני כן ליברלי ,כן אנטי-סוציאליסט וכן תומך במהפיכה חילונית חברתית

Deathatred

New member
עוד זיוף מבית היוצר של החמאס

מה התמונה הבאה שתעלה לכאן - יהודים אוכלים ילדים נוצריים במצות של פסח? אנטישמי - נמאסת!

נעמן, אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה

תפסיק עם ההסתה האנטי ציונית הזאת, אתה עושה צחוק מעצמך ובעיקר מהמפלגה שאתה בא לייצג.

למעלה