דעה: פרוקסי ו-IP
רובנו (בעיקר כותבי הפורומים) עוקבים אחרי כתובות IP (במיוחד בממשקי ניהול). כאשר פורץ בא לפרוץ, הדבר הראשון שהוא עושה זה להשתמש ב-Proxy. אבוד? לא ממש
אז מה אפשר לעשות? אני שואל אותכם. לי אין תשובה.
רובנו (בעיקר כותבי הפורומים) עוקבים אחרי כתובות IP (במיוחד בממשקי ניהול). כאשר פורץ בא לפרוץ, הדבר הראשון שהוא עושה זה להשתמש ב-Proxy. אבוד? לא ממש
IP_Aminiti = Request.ServerVariables("HTTP_X-Forwarded-For")
בטוח? לא ממש אני עשיתי ניסוי קטן, דרך האתר showmyip.com. התוצאות שקיבלתי פשוט הרגו אותי מצחוק. הסיבה היא המחשב שלי מחובר ברשת מקומית, ויש בו אינטרנט דרך שרת Proxy שנמצא על השרת של הרשת. והרי התוצאות שקיבלתי:192.168.0.2 -------------------------------------------------------------------------------- browser/user-agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) language(s): he proxy IP address: 192.117.108.191 proxy host: line108-191.adsl.actcom.co.il Accept: image/gif, image/x-xbitmap, image/jpeg, image/pjpeg, application/vnd.ms-excel, application/vnd.ms-powerpoint, application/msword, */* Accept-Encoding: gzip, deflate Connection: Close Via: 1.0 Proxy+ (v3.00 http://www.proxyplus.cz) X-Forwarded-For: 192.168.0.2
ובכן - התברר לי שהאתר זיהה אותי עם כתובת ה-IP הפנימית של הרשת, בקיצור, אני יכול לפרוץ כמה שאני רוצה ואיש לא יזהה אותי