דעה פוליטית

דעה פוליטית

יש הטוענים כי דעה פוליטית היא שולית בקשר זוגי. אני טוענת שהיא שולית, בתנאי ואין מודעות פוליטית רבה, ושהראיה הפוליטית היא איפושהו בגבול הדימדומים המרכזי.. לעומתם מי שדעתו הפוליטית מאוד ברורה, ומאוד חשובה לו/ה, לרוב מצטרפת אליה אחר כבוד גם השקפת חיים. ( ושוב זו דעתי האישית) שאלה זו מיועדת לנשים/גברים בעלי דעה פוליטית ברורה, ולא ממש מרכזית. האם תתקשו להיכנס לקשר עם אדם שהשקפתו מנוגדת לשלכם?

magenta73

New member
חברה הכי טובה שלי

בעלת דעה פוליטית ברורה ולא מרכזית, הפוכה משלי. אנחנו פשוט לא מדברות על זה. אז נראה לי שהתשובה היא כן... אם הסתייגויות. כמובן. נגיד, ואני יוצאת לדייט והבחור מגיע עם חולצה של כהנא חי... בואי נגיד שלמצב שהחולצה תרד, הוא יגיע רק כשהוא יחזור הביתה. לבד. ומאוד מהר.

יש הבדל בין חברה לבן זוג לחיים

כן..המחשבה שלי ממשיכה הלאה...ערכים, חינוך וכיו"ב. אפילו בסיוטים הגדולים שלי לא העלאתי חולצת כהנא חיי
...

magenta73

New member
יכול להיות...

למרות שאני מכירה זוגות עם הבדלים שכאלו. אצלי, לפחות בני הזוג, היו בעלי אותה דעה.

כל בנות הזוג שלי היו תמיד

ההיפך הגמור מהדעה הפוליטית שלי והסתדרנו מצויין. אבל במשך השנים לא אומר שדעה פוליטית יכולה להשתנות בשל סיבות אילו ואחרות אבל לא בגלל דעה שונה מבן הזוג.

סקאוט

New member
שלומלום

לשאלתך או קביעתך אם מדובר בקשר זוגי אכן מפריע בקשר בין חברים לא.

סקאוט

New member
תסתכלי על הפנים שתי הודעות מעל

נראה כאיו אוטוטו הם והשמשה מתנגשים

נו שויין

אז לחצתי על הברקסים ללא ידיעת עצמי..ועכשיו אני תוך כדיי נהיגה במכונית... למה אפ'חד לא מספר לי? כולה שמתי יותר מידי לימון בתה...

אני חייבת לציין שפעם

באוניברסיטה הכרתי בחור חמוד שחיזר אחריי נמרצות , וכשהוא סיפר לי שהוא במכוון אינו עושה מילואים מאחר והוא תומך ב"חדש", ירדתי ממנו מהר מאוד. בתור פטריוטית (שבאותה תקופה עבדה בשירות המדינה )זה מאוד מאוד הפריע לי.

למרות, וזו הערת ../images/Emo32.gif לחלוטין,

אי עשיית מילואים הינה פרזיטיות לשמה, אם כל הכבוד לדעה פוליטית, להפיל נטל על אחר, כי לא נוח לי עם התובנות שלי...לא מתקבל על דעתי בשניי הצדדים. מכירה באופן אישי תומכי חד"ש שעושים מילואים ביחידות חי"ר. רואים וסובלים מהמצב. חוזרים לאזרחותם וממשיכים לפעול לשינויי. ( בדיוק כמו הקושי של חיילים בעלי ראייה ימנית בזמן ההתנתקות)

למעלה