דעה מעניינת

דעה מעניינת

לפני שבוע יצאתי לדייט. במהלך השיחה יצא לנו לדבר על בגידות. התגובה של הבחור זעזעה אותי. הוא אמר שמעדיף למצוא את בת זוגו עם 10 גברים בבית מאשר לתפוס אותה הולכם יד ביד עם מישהו. הוא הסביר שבגידה מינית זה יצר נטו ובגידה ברגשות היא בעצם המשמעותית. לי זה נשמע נורא מה אתם חושבים?

nate2000

New member
אני באותו הראש איתו

תראי כל אחד רואה את הבגידה ומגדיר אותה באופן שונה. יש גברים שיסתכלו על זה הפוך: כלומר יד ביד עם מישהו לא תיראה כבגידה ו 10 גברים במיטה כן. או ששני המצבים נחשבים כבגידה.... אני אישית מגדירה בגידה כמעילה עצומה באמון. כלומר, הבחור עשה משהו שאחרי מעשה כזה אני לא יכולה לסמוך עליו יותר וכל האמון שהיה לי כלפיו נעלם... זה יכול להיות המון דברים ומעשים. אז ככה שכל מקרה לגופו.

ס א ט י ן

New member
לא חושבת שהייתי עומדת בשני המקרים

גם בגידה מינית וגם ריגשית.... הרי משתיהן אני אפגע באותה המידה בדיוק...

Avalanch

New member
נשמע כאילו הוא מחפש הצדקות

בן אדם שמצדיק בגידה ואומר שהיא "רק גופנית" הוא בן אדם שסובל מהחולשה הזאת בעצמו ומחפש איך להצדיק אותה בעתיד. אין הבדל לדעתי בין בגידה פיזית לרגשית, כי לאף אחד לא מגיע שיבגדו בו לא כך ולא כך. ואסור לשכוח שלפעמים בגידה בגוף יכולה להתגלגל למשהו רגשי.

BABELICIOUS

New member
לא נראה לי שהוא בא להצדיק בגידה

אלא פשוט בא להראות את ההבדל (בעיניו, ולמעשה גם בעיני) בין בגידה מינית שזה כולה סקס, כולה עניין גופני אבל זה ממש לא אומר שאני בעד. זה פשוט שבגידה נפשית / רגשית זה הכי גרוע. זה כבר בענייני הלב. זה כבר לא רק פיזי. אני לא מסוגלת בכלל לחשוב על לגעת בגבר אחר, שלא לדבר על להתאהב בגבר אחר שהוא לא הגבר שלי. אם משהו יהיה חסר לי אי פעם בזוגיות, אעבוד על זה איתו אבל לא חושבת שאחפש את זה במקום אחר. ולו בעיקר מהמחשבה שזה משהו שיפגע בו והוא האדם האחרון שמגיע לו שיפגעו בו. אם אני בוגדת בבן זוגי, מבחינתי זה כאילו אני פוגעת בו באופן מכוון כי אני עושה משהו שיכאב לו כל כך וזה לא בא בחשבון. וכנ"ל אני מאמינה ומקווה שזה אצלו.

נ ט ע 9 1

New member
נכון..

זה בדיוק ככה.. גם לדעתי הוא סובל מזה, ומחפש 'תירוצים' לעתיד.. אני לא מכירה הרבה גברים,שלא יסבלו בגידה רגשית וכן מוכנים לסבול שבת זוגם תהיה עם 10 גברים..

2 הדברים לא מקובלים בעיני ../images/Emo31.gif

מבחינתי 2 הדברים הם בגידה ולא אקבל אותם אצל בן זוג. אני הייתי בודקת אם זה בא מתוך הגנה על עצמו כי הוא טיפוס בוגדני, או משהו כזה- כדאי לשים לב
.

לא

בלתי אפשרי. אסור לבגוד גופנית בחבר, כי אז המעשים הגופניים עם החבר הופכים לחסרי ערך רגשי. זה מעורר קנאה ובצדק. חבר צריך להרגיש, שנוגעים בו לא לספק יצרים, אלא להביע אהבה אליו.

למעלה