דעה לגבי טיסן

eyalvais

New member
דעה לגבי טיסן

מישהו מכיר או מטיס את הטיסן LAZY TIGER P-51 ARF של THUNDER TIGER הייתי מעוניין לקבל חוות דעת על הטיסן תודה מראש.

לדעתי חברת THUNDER TIGER

אחת החברות הגרועות ביותר בשוק. מיצרות טיסנים יפים אבל חד פעמיים משתמשת הרבה בפלסטיק במבנה דבר היוצר קושי אדיר בתיקון ושיחזור. יש כל כך הרבה חברות טובות:GREATPLANES,KYUSHO,KARL GOLDBERD,GLOBAL למה לא לקנות קיט/ARF שלהם?

ggaziv

New member
לא יכולת לתאר את זה יותר טוב...

לי יש טיסן של טנדר טייגר Champion 45L והטיסן אכן יפה ועושה ביצועים יפים אבל הוא ממש חד פעמי. כל נחיתה שהיא לא מ-ו-ש-ל-מ-ת (!!), אתה צריך לחזור הבייתה ולתקן כמה שעות טובות אם לא ימים (גם לא הכל ניתן לתיקון כי יש חלקי פלסטיק). למרות יופיו וביצועיו - הוא לא מומלץ... וכך גם רוב הטיסנים של החברה הזאת.

לייזי טייגר

נכון להיום טיסנים אלו לא מיובאים לארץ האפשרות נבדקה אך נפסלה בשל רמת הטיסנים לא מכיר מקרוב אבל כנראה שאלו נחשבים לטיסנים צעצועיים מידי וכרגע הוחלט שלא כדאי להכניס אותם לשוק בארץ מעבר לזה טנדר טייגר נחשבת לחברה מובילה וטובה מאוד מכל הבחינות בברכה דני קרנר

Thunder Tiger חברה טובה? ../images/Emo31.gif

דני האם ידעת שילדות בנות 12 במזרח הרחוק מרכיבות את הגופים של הטיסנים שלהם? זה מסביר מדוע הגופים כה עדינים.הם מיועדים להרכבה מהירה ונוחה. איך ניתן להשוות בכלל קיט שלהם לשל חברה כגון GREAT PLANES או CARL GOLDBERG? שנידברים שאני כן מסכים איתם זה שבד"כ הטיסנים שלהם יפים והביצועים טובים (לא מפתיע לאור העובדה שהגוף בעל משקל וחוזק של נוצה...) האם ראית את חיבור הכנף לגוף ב TIGER SPORT שלהם? הכנף תפוסה לגוף ע"י בורג אחד בחלקה האחורי במקום שניים כפי שקיים במרבית הטיסנים (כדי שלא יווצר ציר סביבו הכנף תתפתל) טעות תכנון יסודית ואני יכול להרחיב בדברים נוספים... חבל שמדריך טיסנים מנוסה כמותך ממליץ על חברה כה גרועה,ולא מודע להבדלי האיכויות הגדולים הקיימים בשוק. מקווה שלאחר בדיקה מעמיקה תשנה את דעתך על החברה...

אסף ו

New member
אם מדברים על ילדות בנות 12 במזרח הר

אני מוכן להבטיח לך ש THUNDER TIGER הם לא היחידים שמרכיבים טיסנים במזרח הרחוק רוב החברות עושות את זה ואני לא מדבר רק על חברות טיסנים אני מדבר על חברות צעצועים חברות אלקטרוניקה בגדים וכל מה שרק כרוך בו הרכבה מעט מסובכת(מעל מה שמכונות מסוגלות לעשות) ואני בטוח שאני לא צריך להסביר לך את הסיבה... ואני דיי בטוח שרוב חברות הטיסנים הגדולות שממוקמות בארצות הברית שולחות את רוב העבודה למזרח הרחוק אז העובדה שהם מורכבים במזרח הרחוק ממש לא עושה אותם יותר גרועים מכל שאר החברות

hifly

New member
דניאל לידיעתך כל החברות היום

מיצרות את מוצריהם במיזרח הרחוק,סין,תאילנד,ויטנאם,טאיוון ועוד.. למי שקנה דזלר תוצרת חברת גרייט פלאנס יכוללהסתכל בצד הקופסה על הכתובית הקטנה MADE IN CAINA,כולל הפילטוס שלך שמיוצר בחברת וימר בויטנאם. חברת טנדר טיגר שהיא חברה טאיוונית מיצרת חלק ממוצריה בויטנאם,או בסין,והיא חברה איכותית מאד לדעתי.כבר היולי מספר טיסנים מתוצרת זו כולל הטיגר ספורט.נכון שיש הרבה חלק פלסטיק,אבל הטיסנים יפים מאד ואיכותים. אמיר

Afik Mazor

New member
אמיר

נכון שהטיסנים של טנדר טייגר יפים ואיכותיים... אבל כשהם נישברים.. זה סיפור לתקן את הפלסטיק הזה...

וזה הכל... יפים !!!

כפי שכבר אמרתי הטיסנים שלהם יפים ובעלי ביצועים טובים. אבל עם זה לא הולכים למכולת... היתה לנו בדיחה בנ"מ שה MIG 17 הוא מטוס חד מושבי.. חד מנועי.. וחד פעמי... חובבי THUNDER TIGER,תנו לי ולו רק סיבה אחת לקנות טיסן שלהם ולא של GRAETPLANES למשל? חוברת ההוראות של THUNDER נראית כאילו ילד בן 6 כתב אותה... חוברת הוראות של GREAT PLANES נראת כאילו מהנדסים כתבו אותה (ואכן זה המצב,המנכ"ל הוא מהנדס מכונות מוכשר ביותר) אני מסיים בזאת את הוויכוח. מי שרוצה לקנות פיאט,שיקנה פיאט. אני חסיד של מרצדס...

אסף ו

New member
כן אתה חסיד של מרצדס

אבל אני לא יודע מה איתך רובנו נוסעים בפיאט ולא במרצדס למה? הרי מרצדס עושים מכוניות טוב יותר טוב אתה בטח יודע את התשובה לבד...

hifly

New member
דניאל -הם יפים,ב

ביצועים טובים,וגם איכותים ,וזה מה שאנו רוצים וצריכים. אני לא מבין מה הבעיה עם קאול מפלסטיק(ABS) גם לקארל גולדברג יד קאולים מפלסטיק.והיום יש דבקים המתאימים להם. בסך הכל קל יותר להדביק פלסטיק מאשר לתקן פיבר גלאס. חוץ מזה חלקי הפלסטיק בטיסנים הם מועטים ביותר,אם זה קצות כנף,או "לפעמים" הקאול בטיסנים קטנים.

חברת טנדר טייגר

דניאל שלום תן לי לתת מספר דוגמאות לגבי החברות השונות כל ואני מדגיש כל החברות הגדולות היום מייצרות במזרח הרחוק חברת גרייט פלנס היא האחרונה בסידרה שגיליתי שמייצרת המזרח וזה היה בנוכחות אמיר שביחד ראינו כי הדזלר הבנוי מיוצר בויטנאם לידיעתך טיילתי במפעלי החברות לפני כחצי שנה ואמרתי כבר שחברת וורלד מודל וסיגול מודלס מייצרות באותו מפעל(וזה עם אותן בנות 12 ) חברת טנדר טייגר היא אחת החברות המובילות היום בשוק ובשנה האחרונה שברה שיא מכירות של הרפטור המוצלח כ-30000 מסוקים רק באירופה אני מסכים כי מבנה הפלסטיק יוצר בעיה בתיקון אבל האם זה מה שהופך את הטיסנים ללא טובים תראה לי מקרה אחד בו נתקלת בבעיה כלשהי בטייגר ספורט טיסן אחד מהטובים ביותר שיש למתקדמים... הריי אני לא צריך ללמד אותך על חוזק במבנה ועל המשמעות של כנף שתוכל להתנתק מהגוף בהתרסקות ובכך למנוע נזק לכנף ולטיסן זה אחד הדברים הכי חשובים בטיסן למטיסים לא מנוסים...!!! יש הרבה חברות שונות ומוצלחות היום דרך אגב בקרוב אוליי חברה חדשה בארץ... ואני חושב שלחברה יש מוצרים טובים וטיסנים שנראים וטסים שגעון אולי תמליץ אותם רק למטיסים וותיקים כך שלא יהיה צורך בתיקונים כל אחד וזכותו להמליץ לפי ראות עיניו כמטיס ואני כמדריך וכאיש שווק מקווה לרצות את כולם... בברכה דני קרנר

טיסני seagull

היי שלום רב אינני חולק על הדעה לגבי הטנדר טייגר אבל אם תבחן את הטיסנים של seagull אתה תתגעגע לטנדר טייגר. לגבי הטסנים של greatplanes אינני חושב שהם ברמה טובה הם יפים אבל בנויים בקמצנות רבה באיכות וכמות החומר. יש לא מעט טיסנים איכותיים אבל היחידים שנמכרים בארץ ונחשבים באמת איכותיים הם הKYOSHOאבל הם עולים כמעט כפול ומי בכלל מוכן לשלם..., ובכן כמעט אף אחד. בברכה אבי ורטהיימר

למעלה