דעה לגבי חנויות

yaniv28

New member
דעה לגבי חנויות

האם למישהו יש ניסיון עם חברות בשם "קונים עולם - konimolam.co.il" או "קאמרה - camera.co.il" ? שתי החנויות מציעות מחיר דומה למצלמה שרציתי (sony f717) והאחריות היא של החנות עצמה בשני המקומות. ההבדל היחיד הוא שבקונים עולם מציעים גם סוללה נוספת מתנה. מה שחשוב לי לדעת זה איפה הכי מומלץ לקנות ואיפה האחריות באמת שווה משהו ? תודה

idohal

New member
האחריות היא של החנות מכיוון שזה

יבוא אפור ולא דרך היבואן הרשמי. אין בכך כל פסול אם אתה מודע לכך שהמצלמה תטופל במקרה הצורך במעבדה שאיננה של היבואן הרשמי וכדאי לברר לגבי המעבדה. אם נותנים סוללה במתנה הרי שזאת הוזלת מחיר ולכן כדאי לקנות במקום הזול.

י.לוי

New member
חכה. לפני שאתה קונה

גש לפה. הם יותר זולים מ- CAMERA. נאמר לי שבמידה ויש תקלה היא מטופלת במעבדה מורשת של סוני. יואב

yaniv28

New member
כן, אבל גם הם לא מוכרים לי

אם יש מישהו שקנה מהם ויכול להמליץ על שרות ואמינות, אני אשמח לשמוע.

yaniv28

New member
הנה המחירים

ב - buy4less.co.il המחיר עומד על 3890 ש"ח, ב - konimolam.co.il המחיר הוא 4400 ש"ח וב - camera.co.il המחיר גמיש בסביבות 4500 ומטה אם לוחצים עליהם. השאלה היא מי יותר אמין כי לא ממש בא לי לזרוק כ"כ הרבה כסף למקרה שהמצלמה תתקלקל והשרות לא יהיה ראוי. אין כאן אף אחד עם ניסיון בקניה מהחנויות האלה ?

Ivgi

New member
יש לי ניסיון חלקי ב"קונים עולם"

קניתי מהם מצלמה מסוג פוג'י מסוג s602z שעלתה בזמנו כ 4250 ש"ח. לפני כמה זמן נהייתה בה תקלה, ושלחתי אותה אליהם לתיקון. הם שלחו את המצלמה לתיקון במעבדת פוג'י שבניו ג'רזי, ולאחר ששם לא הצליחו לתקן, המעבדה העבירה את המצלמה למעבדה אחרת בקונטיקט, וששם היא עדיין נמצאת. זמן משלוח המצלמה לביתי לאחר הקניה קצת התארך, משום שהיא לא הייתה במלאי. חוץ מזה השרות מאוד אדיב, והם לא הציקו לי בשאלות כאשר הודעתי שהמצלמה תקולה, אלה רק אמרו שאציין את סיבת התקלה, ואשלח אותה אליהם. בכל ימות השבוע חוץ מיום שישי אפשר להתקשר אליהם לצורך שירות. כמו כן תמיד אפשר לשאול אותם באיזה שלב של התיקון נמצאת המצלמה. כרגע התיקון די מתארך, ואמרו שיכול להיות שיחליפו לי אותה, אבל אני משער שזה קשור למעבדות פוג'י.

idohal

New member
2 האחרונות הן גם חנויות ותיקות שאני

מכיר אותן והייתי אצלן בחנות. אינני אוהב לקנות בחנות אינטרנטית שנמצאת מאחורי כתובת של תא דואר ואפילו מס' טלפון אינה מציינת לפנייה. לא שאני רץ לבדוק כל חנות אינטרנט אבל לפחות שתהיה כתובת/טלפון לפנייה.

yaniv28

New member
עידו, אני חושב שהתבלבלת

אתה כנראה מתכוון לחנות "רואים עולם" שאם אני לא טועה נמצאת בפ"ת. "קונים עולם" שעליה שאלתי היא חנות אינטרנט בלבד. החנות השניה שאתה מכיר היא "קאמרה" ? יש לך מושג איך האחריות שלהם ?

idohal

New member
צודק לגבי רואים עולם זו החנות בפ"ת

אליה התכוונתי אבל גם את קונים עולם אני מכיר קניתי שם מצלמה אבל אינני יודע על השרות פרט לכך שהם נמצאים במושב בית יהושע ליד נתניה ואינם מתחבאים מאחורי אימייל. לגבי קאמרה על פי בעל חנות מסוים שאני מכיר לא הייתי ממליץ על השרות שלהם. יש לו 2 מצלמות שהחליף לאנשים במסגרת אחריות והן שוכבות אצלו כמה חודשים.

למעלה