דעה בנושא האתר

prahim1

New member
דעה בנושא האתר

היי יש לי אתר שקיים כ5 חודשים, רציתי לשאול אם יש מישהו שבין בקידום אתרים,והיכן ניתן לבצע החלפת קישורים. אשמח לקבל דיעות מקצועיות לגבי האתר, לדוגמא האם כדאי לשנות בו דברים.. וכו... תודה מראש.. www.prahim.net

danielee

New member
כנס

החלפת קישורים ניתן לבצע עם כל אתר אשר יסכים לעשות שיתוף זה איתך. פשוט תפנה אל האתר הרלוונטי איתו אתה מעוניין לבצע החלפת קישורים, אל תשכח רק לבדוק מספר דברים: 1. האם האתר מבצע החלפת קישורים? 2. האם דירוג האתר במנועי החיפוש עולה על 3 (PageRank) רצוי מעל 3 . 3. קבלת קישורים מאתר רלוונטי לנושא שלך, תפנה לאתר המתעסק בתחום הפרחים או כותב על כך. קבלת קישור מאתר באותו נושא מועיל הרבה יותר מקבלת קישור מאתר שמתעסק בנושאים אחרים. משהו קטן על האתר שלך, הטעינה שלו (לפחות אצלי) יותר מדי איטית.. ולגבי הTitle שלך יותר מדי "מפוצץ" תנסה משהו קצר יותר ותכליתי. בהצלחה.

prahim1

New member
יישר כח

תודה רבה לך אקח לתשומת ליבי לגבי הטעינה וה TITLE אטפל בזה בהקדם. לגבי החלפת קישור אני מחפש אתרים שיתאימו ויסכימו .. המילה פרחים כולם מחפשים אותה קשה להיכנס לאתר פרחים שיסכים להוסיף אתר פרחים אחר

danielee

New member
אני מניח

שאם תמצא את האתרים הנכונים הם לא יסרבו להחליף איתך קישורים אם ימצאו שזה יעיל. אני בכל אופן לא הייתי מסתכל כרגע על "יסכימו או לא" אני הייתי מסתכל על האתרים האלה כדרך להגיע למעלה. יש עוד הרבה שינויים שאפשר לעשות אני מאמין שתגיע לזה לבד.. עוד משהו, כיצד ההזמנה מתבצעת ? דרך כרטיס אשראי?

prahim1

New member
כרטיסי אשראי

ההזמנות מתבצעות בטלפון, כלומר או שמתקשרים ומזמינים ואז נותנים מס כרטיסי אשראי או ששולחים הזמנה דרך האתר ואנחנו חוזרים טלפונית

למעלה