דעה אישית

דעה אישית

חברי היקר מיכאל, הביא לי את האורגנ שלו למספר ימים. (G70) אני רוצה לומר שאני ממש התאכזבתי.. בכל זאת כרגע זה ספינת הדגל של רולנד... איכות צליל שבהרבה מקרים לא מספקת... שעוד אפשר לעבוד איתה איכשהו... אבל כל מה שקשור לליווי אוטומטי- זה פשוט זוועה... מה זה המקצבים האלה? מה זה התופים האלה? מה זה הליווי חסר הנפח הזה? וזה בלי שאנחנו מתייחסים לכל הבעיות הנלוות. למשל כפתור האיפוס של המקצב... מה שרודפים איתו אחרי הזמר.. מתפקד עם דילי! עכשיו, איך אני אמור לחשב את הזמן? יש מין נפילות טמפו שחלילית לא ידעו לומר מה פשרם.! ועוד מלא דברים קטנים המעצבנים..! וזה בלי שאני אדבר על זה שאני קונה אורגן ומקבל קורס מזורז במחשבים! למה? כי כל שני וחמישי אתה צריך לעדכן גירסה..! זהו להיום המשך יבוא..!

אין לי את הG70

משונה שהE80 שדווקא כן יש לי אותו,לא מופיעה בו אפילו בעיה אחת
לגבי הסאונדים והמקצבים,זה עניין של טעם. הE80 יוצא בהגברה מצויין ומחזיק בהופעה והקלטה כמו גדול (הוא באמת גדול) ערב שלם בלי למצמץ

לא מסכים..!

יש הבדל בין להגיד הסאונד הזה טוב ולא לטעמי... לבין, סאונד שלא דומה למקור.. אך מבחינתי עיקר הבעיה היא שאין בלאנס נכון בליווי... וכמובן, כל מה שקשור לתפקוד לקוי של פרמטרים שונים באורגן.

../images/Emo12.gif

"סאונד שלא דומה למקור" בימהה זה יותר דומה למקור
לא הבנתי גם מה הבעיה בבלאנס. לא רואה הבדל גדול בין המקלדות חוצמהתוקפנות היתרה של הרולנד. שוב..א בדקתי לעומק את הG70. ה80E שעובד על בסיס אותו מנוע, הוא יותר ממצויין.חוצמיזה לא נתקלתי איתו בשום בעיה.לא קטנה ולא גדולה..בעצם לא מדויק.המשקל והמחיר אלה שתי הבעיות היחידות שלועוד בעיה שנתקלתי בה-די קשה לקום ממנו.הוא גורם להתמכרות-אני לא יכול לבוא על זה בטענות, ר' יוסף הזהיר אותי בחנות.מי שמוכן להתמודד עם זה והוא אוהב את התוקפנות של רולנד, לרוץ ולקנות
נכון, לקח המון שנים לרולנד להגיע לטכנולוגיה מתקדמת שלא נופלת מימהה.לא הייתי קונה וגם לא קניתי את הVA7.הוא מסובך ולא זמין לעבודה נוחה.אחרי שרולנד עשו תשובה,לדעתי זו המקלדת האוטומטית הטובה ביותר שיש היום בשוק.

אני מטורף על הכלי הזה שגם מיותר לציין כי

רכשתי אותו. אם אתה לא קורא את ההוראות (ספר די עבה אבל כתוב בצורה ברורה, בהירה, ומובנת לכל) אז לא תדע להסתדר איתו ולהפיק ממנו את מה שהוא יכול לספק. לדוגמה: אתה יכול לעשות לסטיילים בלנס שכן ימצא חן בעניך. אין בו שום פרמטר שמתפקד באופן לקוי ואני חוזר כבר על מה שנאמר כן וגם מסכים איתו שהחיסרון הבולט שלו הוא המשקל. ללמוד מחשבים? תראה... אם אתה רוצה להדביק את מה שמתרחש על הגלובוס אז מדי פעם תהיה חייב להתעמק בנושא היום זה אורגן מחר זה מיקרוגל או מכונת כביסה.

בהחלט../images/Emo45.gif

תיקון בהודעתי הקודמת. "א. בדקתי לעומק את הG70." צריך לכתוב: "א. לא בדקתי לעומק את הG70." בהנחה שהE80 עובד על אותו בסיס של הG70, אני חוזר שוב-מדובר בכלים האוטומטיים הטובים ביותר שקימים היום בשוק. נכון שצריך לקרוא את הספר של האורגן וללמוד היטב את הכלי. ברוך הבא

אליסף12

New member
אייייי מזמן לא הייתי כאן.תגובה לר' איש הרוח

החשוב והיקר. חבל שלא יצא לך לבדוק לעומק את הטיירוס2 ומכיוון שהסיבה ידועה מדוע הלכת לכיוון של רולנד אספר בקצרה רבה על התרשמותי ממנו. ואכן גם הלכתי לבדוק את ה e 80 ולכן אני מרשה לעצמי קצת להשוות בניהם . ובכן הטיירוס 2 פשוט כלי חייתי(אוקי התלהבתי). למשל :הסקסופונים שלו מדהימים ונשמעים כל כך קרובים למקור. לעומת זאת ב e 80 שציפיתי לפחות לרמה כמו של הטיירוס הסקסופונים שלו הם בכלל לא משהו (אני מתכוון שלכלי שעולה כל כך הרבה כסף ציפיתי לשמוע משהו הרבה יותר טוב). גם את הגיטרות של הטיירוס יותר. אבל את הbrass של ה e 80 דווקא אהבתי רולנד תמיד היו מוצלחים בהם. חייב להזכיר את טכנולוגית הmega voice של יאמהה שדרך אגב הmega voice של הטיירוס יותר יפים משל ה psr 3000 שהיה לך. טוב יאללה צריך ללכת היו עוד דברים,אולי בפעם הבאה.

אליסף12

New member
שכחתי משהו לכן אני אומר שה e 80

לאו דווקא האורגן האוטומתי הכי טוב שמסתובב בשוק. אני דווקא חושב שה טיירוס מתקדם ממנו.אין לי מושג אם בקצת או בהרבה. אבל בכלל לא מסכים אם מישהו שכתב כאן שהוא טוב למוזיקת מעליות.

בהחלט../images/Emo45.gif

לרגע לא עלה בדעתי שהטיירוס גרוע חלילה.גם לא כתבתי את זה אפ'פם.ברמת מחירים כזאת עדיין אני הייתי הולך למרות הכול על הרולנד.זו העיסקה הבטוחה והמשתלמת ביותר.כך לדעתי

למעלה