דעה אישית

RAFI THE NIGGER

New member
דעה אישית

כידוע טימי בווארס חתם..כידוע הוא שחקן אדיר עם כל החבילה..הבעיה היא שהוא לא רכז,מה שאומר שצריך רכז זר..לדעתי יש שתי מועמדים שצריך לחשוב עליהם 1.ויל סולומון וויל סולומון.רק וויל! ולהביא את אווגובי שישחק לצד אוסטין וכמובן להשאיר את סליי.

AmiTutiT14

New member
יש לי שאלה..

כמה זמן אתה אוהד את הפועל? כי לפי ההודעות שלך זה נראה כאילו אתה אוהד מקסימום מעונת היול"ב. תבין שיש עוד שחקנים בעולם חוץ מויל סולומון שהם יותר טובים ממנו. ויל לא מתאים לפה יותר נקודה סוף. אווג'ובי לא ברמה הנדרשת, עם כל האהבה שלי אליו.

RAFI THE NIGGER

New member
אני אוהד מ96 אני בן 21

מרגיז אותי שהקבוצה לא יודעת לבחור זרים.את תיראי שקבוצות כמו בני השרון יבחרו זרים יותר טובים.. יש כסף אין שכל. ואמרת שאווגובי לא ברמה הנדרשת? ואוסטין כן ברמה הנדרשת?שחקן טוב אבל חור בהגנה! אם כבר אוסטין חתום אז להביא לצידו עוד סנטר קימאני פרנד יכול להיות אופציה טוב. ודבר אחרון כמה זמן את אוהדת את הקבוצה? אני גר בדרום בדרומואני אוהד יותר מימך

שכותבים

"אפס פילזן מתכוונת להציע לג'נקינס סכום שירושלים לא יכולה לעמוד בו", זה עונה לך על השאלה..

eari

New member
מה?

קראתי את הכתבה, לא זכור לי שהיה כתוב סכום שירושלים לא יכולה לעמוד בו, היה כתוב שקבל הצעה גבוהה בהרבה ממה שהוצע בירושלים, אם אני לא טועה.. אגב, יש סכום שירושלים לא יכולה לעמוד בו?! יש סכום שירושלים לא רוצה לעמוד בו!

גם לי יש דיעה

סולומון חתם בפנרבחצ'ה. אה זאת לא דיעה זאת בעצם עובדה. ואוואג'ובי לא כזה תותח היום. כבר עדיף את סיסה בעמדה שלו. אבל אם כבר, עדיף לוותר על רכז זר ולהביא סנטר זר ברמה בהרבה כסף. ולהביא את חג'ג'. חבל לא הביאו את שארפ (זר שיכול לשחק כישראלי. איזה קטע!)

למעלה