דעה אישית...

m a s t i k

New member
דעה אישית...

נתחיל מכך שלדעתי אבי נוסבאום היה צריך לעוף, אחרי מה שהוא עשה שבוע שעבר למיכל. מה שהוא ויוסי וטירן עשו למיכל שבוע שעבר היה ביזיון!!. גם אם מיכל הייתה באמת אשמה וגם אם היא לא הייתה אשמה בפרשת ה-SMS הם היו צריכים להתבסס על שיקולים מקצועים בלבד, משמע, האם ההופעה שמיכל נתנה הייתה טובה או לא, ועצם כך שהם החליטו לילה לפני התחרות שהם מעיפים אותה היה בעצם שבירת הכללים והמוסכמות. מה גם שאבי התייחס למיכל בזלזול ופשוט התעלם ממנה, הוא היה ממש ביץ'. ומתוך זה שהם התחילו את זה הם בעצם נתנו לגיטמציה לאחרים לעשות מה שהם עשו, כך שאני לא מאשימה את הדר שהיא העיפה את אבי בשביל להשאיר את טלי, גם אני ראיתי שהיא שינתה את ההצבעה ונדהמתי לראות אותה עושה זאת אבל אח"כ כשחשבתי על זה והבנתי שאבי יעוף הבנתי שהדר הייתה בסיטואציה מאוד לא נעימה ומאוד קשה (פעם שניה כבר...), כך שהיא שהיא עשתה מה שהיא הרגישה וגם אם זה מקובל וגם אם לא, ככה זה בתחרות וככה זה בחיים ואם עכשיו נתחיל לנתח את כמה שהחיים לא הוגנים זה לא ייגמר לעולם. מה גם שאבי נוסבאום התחיל את הכדור שלג הזה אז עכשיו זה התפוצץ לו בפנים. אני לא מרחמת על אבי נוסבאום הוא קיבל בדיוק מה שהגיע לו, מצחיק כמה שהוא יהיה קודם צריך לדעת להיות בני אדם, לעומת זאת אני כן מרחמת על הדר שהייתה בסיטואציה הזאת. זהו.

gilmorefreak

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

כל כך מסכימה...!

תותילה

New member
כל כך לאאא..

התחרות בעיקרון היא על מי שהכי מצחיק ולא מי שמקבל הכי הרבה אסמסים.. אז יאללה מספיק על זה שאבי התעצבן.. בצדקקק הוא התעצבן ..

m a s t i k

New member
נכון, אבל הוא שבר את המוסכמות

משמע מגיע לו מה שהוא קיבל. הוא בישל את הדייסה אז עכשיו שיאכל אותה

gilmorefreak

New member
חחח..מצחיק אבל התחרות

היא כן על מי שמקבל הכי הרבה אאסאמאסים אז מה בעצם את אומרת??חחחחח...

דיעה מעניינת יש לך...<פותחת ההודעה>

אבל אני לא מסכימה איתך. ראשית, נוסבאום אחד הטובים שם...בלי קשר. וב'... יוסי וטירן, ואלה שנפגעו מה...תרמית שהיתה שם. בהתחלה חשבתי כמוך, שהם יצאו מה זה לא בסדר עם מיכל. אבל אחרי זה הבנתי אותם, ו...וואלה. זה מוריד ת'מוטיבציה, מוריד את החשק, הרי זה נהפך למשהו מלוכלך ולא בשביל זה הם באו. מצד שני היא בכלל לא אשמה, והיא לא ידעה והיא נקייה מצדה, אבל כן... זה מוריד ומבאס חופשי...

m a s t i k

New member
אם היא הייתה יודעת מילא,

אבל היא לא ידעה זה דבר ראשון. דבר שני שמה שקרה כל פרשת ה-SMS זה לא משו שלא היה חוקי. זה היה חוקי לחלוטין מבחינת התקנון. אני מבינה שזה ביאס אותם אבל הם לא לקחו את זה בפרופורציה, במקום ללכת ולדבר עם מיכל אחד על אחד לפתוח את הלב ולהגיד לה בדיוק מה שהם מרגישים הם פשוט תקעו לה סכין בגב. ככה שכמו שאמרתי הם בישלו את הדייסה ובגלל זה הם יאכלו אותה, הנה אבי כבר עף וגם יוסי וטירן יעופו. ונכון באמת חבל לי על יוסי כי טירן הוא הפרציפלוך שעושה את כל הבעיות ומתנהג כמו ילד בן 12 שמפסיד במשחק כדורגל. ולא יודע להפסיד בכבוד.

חוקי, אבל לא פייר...

וזה מוריד את החשק, ואני בטוחה שגם לא זה הוריד את החשק. ולכולם היתה הרגשה לא משהו. אבל אני מסוגלת להבין אותם... זה הצעד הכי אנושי שאני מניחה שכל אחד היה עושה... קודם לא להרתע. אני לא אתפלא אם הם בעצמם עכשיו חושבים אחרת... מה שאני אומרת - זה שאני מבינה אותם.

אבוקדה

New member
ממממממממ

אני אל ממש יודעת אם מיכל לא ידעה...כמה שהיא אורמת שהי אלא ידעה....כי הם אמרו לה את המספר פלאפון לפני שאמרו לה שזה אח שלה...מה היא לא מזהה את המספר של אח שלה? אמרו מישהו מירושלים...במלחה.....אז היא התנהגה כאילו היא לא מכירה שמה אף אחד

Silly Me

New member
../images/Emo9.gifלא מסכימה...

אבי נוסבאום הוא אחד מדמויות המפתח בלופט, הוא דואג לכל העיינינים ולדעתי הוא צדק מאה אחוז בעיינין הSMSים של מיכל, זה הוריד לו את כל החשק לעבוד, והוא צודק, שמרמים במשחק, שלוקחים אדם עם כלכך הרבה כישרון כמו אורבך, סתם, כי אח של מיכל שניר היה משועמם, זה לא הוגן. לולא כל הרמאויות במשחק, היו אנשים אחרים בלופט עכשיו וזה לא הוגן! הדר היא רמאית, היא שיקרה, היא שינתה תוצאות באופן לא חוקי, בשביל אינטרסים איישים כמו להשאיר עוד בת בלופט כדי שלא יהיה לה משעמם, לא היה לה איכפת שאבי נוסבאום מוכשר ומצחיק יותר מטלי, היא שיקרה ורימתה והמקום שלה מחוץ ללופט.

m a s t i k

New member
נשמע לך הגיוני שהיא עשתה

את זה בשביל שלא יהיה לה משעמם?? הדר נראית לי בחורה מאוד הגונה ומאוד שקולה והיא עשתה את השיקולים שלה ואת מה שהיא ראתה לנכון לעשות וגם אם זה היה בשביל להשאיר עוד בת בלופט (טיעון שמוטל בספק גדול) זכותה המלאה!~!! הדר העדיפה את טלי וזאת זכותה-נ ק ו ד ה
ואבי נוסבאום הוא לא דמות מפתח הוא דמות שחצנית ויהירה.

Silly Me

New member
../images/Emo9.gif

שחצנית , יהירה? מתי ראית את זה? היא הייתה צריכה לעמוד בבחירה שלה, אבל כמו ילדה קטנה שראתה שמה שקורה לא מוצא חן בעיניה, היא שינתה את דעתה. היא הייתה צריכה לעמוד מאחורי הבחירה שלה ולדעת שמה לעשות, לא תמיד הכל קורה לפי רצונה. היא רמאית, ובנוסף לכל, תינוקת.

תותילה

New member
תגזימו....

הרי היו הימורים וקומבינות בחדר של הבנים, נכון? אז גם להדר מותר לעשות את זה.. כי בסיטואציה אחרת טלי גם הייתה משנה את ההחלטה... אם זה לא היה אבי הכל היה עובר בשתיקה.. אבל בגלל שהלך מישהו ממש מצחיק לטובת אחת שלא.. זה מה שמציק לכולנו פה.. אבל בדוגרי.. אבי יחזור. ואם הוא לא יחזור עוד נשמע ממנו.. לא לדאוג!!!

miss boscorelli

New member
כל כך לא נכון

אבי נובסאום היה המתחרה הכי רציני באקדמיה והוא היה הרבההה יותר טוב מטלי והדר לא רצתה שטלי תעוף כדי שהיא לא תהיה הבת היחידה בלופט וזה בטוח
את טוענת שהדר העדיפה את טלי נכון
אז למה היא הצביעה שבוע שעבר למיכל והעדיפה אותה על פני טלי
היא לא יכולה לשנות את הדעה שלה ברגע האחרון אחרי שהיא ראתה את התוצאות הסופיות. זה ממש לא הופר
ונובסאום לא היה שובינסט סתם הקצינו את זה בריאלטי וזה שהוא ויוסי לא עזרו למיכל זה היה מוצדק כי היא רימתה בSMSים ועדיין המשיכה עם זה והיא בטוחחח ידעה מכל העסק כי היא התקשרה למספר פלאפון ושמעה בהודעה שזה אחיה אז איך היא לא ידעה מכלום
ואל תדאגי גם אם את רוצה וגם אם לא את תשמעי עוד הרבההה על אבי נוסבאום כי הוא הולך להצליח ובגדול

m a s t i k

New member
זו דעתי האישית...

אבי נוסבאום הוא אולי המתחרה הכי רציני (לפי דעתך כי זאת לא דעתי) ואולי בדרכו שלו הוא הרבה יותר טוב מטלי אבל לאבי יש חיסרון אחד שכל אחד ואחד מהמתחרים באקדמיה לוקחים אותו בהליכה בחחיסרון הזה וזה שאבי נוסבאום אולי יודע לכתוב בדיחות אבל הוא לא יודע לספר אותן
דבר שמיכל טלי הדר צחי (במיוחד) כן יודעים לעשות הרבה יותר טוב ממנו! אז ככה שבפרונט יהיה לו הרבה יותר קשה להיות, אולי הוא יהיה כותב אבל לא בדרן. וד"א לגבי זה שגם אם אני ארצה וגם אם אני לא ארצה אני הולכת לשמוע ממנו אז- אני בוחרת מה לשמוע ומה לא והבחור הזה לא מעניין אותי ככה שמתוך בחירה גם העתיד שלו לא מעניין.

gilmorefreak

New member
מה את מכירה אותו אישית שאת יודעת

את זה?? היה יותר טוב- עיניין של דעה.. הבחירה במיכל ולא בטלי שבוע לפני- אולי היא ידעה שלא תהייה כל תמיכה במיכל והחליטה לנסות להציל! הן שלושתן ממש טובות לדעתי ויש להן אולי קומבינה בחדר בדיוק כמו לבנים! אה..ותגלית...משהו חדש שיצא היום... החיים- לא הוגנים!!! למקרה שפספסת את העובדה המצערת הזאת... ואולי תפסיקו להאשים אחרים אולי אם הייתן חושבים לרגע הייתם מבינים שבגללכם אבי בכלל היה במצב הזה מלכתחילה הרי זה אתם שלא הצבעתם לו מספיק כמו לאחרים והקהל באולפן שלא אהב אותו מספיק- ומסיבה מוצדקת לדעתי ההופעה שלו הייתה פשוט ח ל ש ה ! וואני חושבת שכל הבלאגן הזה הוא רק כי כבר ממש הסוף וכולם ממש טובים ונקשרנו כבר לכולם וקשה לראות שמישהו אחרי כל כך הרבה זמן והערצה עוזב! אז..די..נסחפתם עם התגובות!!!!

אבוקדה

New member
את זה ממש קל להסביר........

בין מיכל לטלי הי אמעדיפה את מיכל......אבל בין כלום או טלי היא מעדיפה את טלי

NimaZ

New member
כןכןכןכןכןככן!!!

א. אלוהים תודה!!! סוף כל סוף מישהי שחושבת בדיוק כמוני!!!!!! מסטיק- יישרי כח !!! (סתם בא לי להגיד את זה...) ב. אבל........... יש משו אחד שאני לא מסכימה איתך בו:
טירן הוא לא פרציפלוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הוא כ"כ מתוק וחמוד ומצחיק!!! הייתי מתה להיות עלמה כשהוא אמר לה שעדין אין לו חברה! אבל רק במקרה הזה! (
) אני רוצה לאכול אותו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ושלא תחשבו שיוסי הוא לא מהמם? יוסי הוא גם מהמם-חתיך-מושלם-מצחיק!!!!!! וגם הייתי רוצה להיות עלמה כשהוא קרא לה עלמה גבני! אין מה לעשות... הם פשוט חמודים-כוסונים-מהמהים-מצחיקים!!! קיצור מושלמים!!!! אוף אין אני חולה עליהם!!! ג. הייתי רוצה להוסיף משו על אבי (המניאק) נוסבאום: סתם רציתי להזכיר/לציין שמתי שהוא כינס את כולם הוא אמר שהוא מאמין שהבנאדם לא יודע... ואז אחרי שזה גלוי הוא מחרים את מיכל! למה מי הוא?!?!?!?!?! נ.ב. יש ככאלה שיגידו שאני מגזימה (בנוגע ליוסי (הכוסון) וטירן (החמוד)... אבל אני לא...!!!

henhen88

New member
כפרה על יוסי וטירן!!

לגבי מה שאמרת על אבי אני לא מסכימה... אבל עזבי, שלא יתחילו פה שוב את כל הוויכוח מחדש...

NimaZ

New member
ספפה...

יש לך את הזכות המלאה... כמו לכל אחד אבל יש כאן המון אנשים שממש מגזימים כמו העורך דין עם התביעה להדר... מה הבעיות שלכם?

למעלה