דעה אישית

TrojanRhin

New member
דעה אישית

אני רוצה להביע כאן דעה אישית, ואשמח לשמוע מה דעתכם. הביצוע האקוסטי (לחצו כדי להוריד), יחד עם עמוס בן דוד על הקלידים, לשיר של ג'קו "נשארתי כאן" עולה בהרבה על העיבוד של השיר כמו שהושמע באולפן השקוף של ערוץ 24 (פשוט לרדת קצת למטה בקטעים ל"נשארתי כאן"). דבר ראשון, אני חושב שהביצוע הקולי בערוץ 24 היה לא משהו בגלל הקול הנמוך מאוד שג'קו שר בו שם. אפשר לראות ממש איך הוא מתאמץ להישאר בטון הזה. זה נחמד אולי בתור משחקים עם הקול, אבל לא בתור ביצוע לשיר. לעומת זאת, בביצוע עם עמוס בן דוד אפשר לראות בקלות שהוא שר בנינוחות, הקול לא 'מתוח' ונוקשה, אלא חלק ונקי. זה לגבי הקול. דבר שני, לגבי הנגינה. כששמעתי בפעם הראשונה את הביצוע עם עמוס בן דוד, חשבתי לעצמי - מה זה? מה פתאום קלידים בשיר של ג'קו? איפה הרוק? לכן, קשה לי להגיד את זה, אבל הביצוע הרוקיסטי לשיר בערוץ 24 היה פשוט לא מתאים ולא נכון, לפחות בעיבוד הספציפי הזה. אולי עיבוד אחר של גיטרה חשמלית יהיה יותר טוב, אבל נראה לי שבכל מקרה כדאי מאוד מאוד להישאר עם הביצוע האקוסטי (והקלידים?) עם עמוס בן דוד. אחרת, השיר פשוט נהרס, לצערי. מה אתם אומרים? אני חושב שבאמת חשוב לחוות דעה, כי מי יודע, אולי ג'קו יקרא וזה ישפיע על הדיסק הבא...

שונית 7

New member
הי טרויאן

אתה צודק ..חשוב לחוות דיעה ..בכל מקרה אני לא הצלחתי להוריד את הקובץ שלך ..המחשב שלי כמעט קיבל דום
בגללו
בכל מקרה..ג'קו קורא כאן ומדי פעם גם נכנס ומעדכן ....אז בהחלט טוב שכתבת....חשוב לכתוב כל דיעה ..ברור שהוא יחליט איך להתיחס לזה..

שונית 7

New member
אהה עוד משהו..

הבנתי שהייתי בהופעה של עמוס+ג'קו? אם כן אתה מוזמן לעדכן ולספר

אוקיי, אז זו דעתי..

ממ קודם כל ניסיתי להוריד את ההעלאה ומשהו היה מוזר, מקווה שלא וירוס
אבל לפי הכותרת יש לי הרגשה שמדובר בהקלטה שלי ככה וזו לא דיעה שמבוססת על השתתפות בהופעה הזו.. צדקתי? אבל בכל זאת לגבי דעתך זו זכותך אבל ברור שיהיה הבדל בין אקוסטי לחשמלי, שם זה נשמע רך יותר ובא מצד אחר,מופע יותר שקט,אישי ובחשמלי זה יותר נותן בראש ומה שהיה חשוב פה אני חושבת זה האמירה של ג'קו "נשארתי כאן" במובנו, לכל מי שחשב אחרת.. וכל היום הזה והבמה שניתנה לג'קו הייתה ההוכחה אז הסיום היה מתאים לדעתי ולפחות כל מי שהיה ברחבה מול האולפן ושמע את זה בלייב מהרמקולים גם חשב ככה
דבר אחר..עניין של העלאת המילים לשיר 'נשארתי כאן' העלית ולא הספקתי להגיב,אני מצטערת אבל היו המון שגיאות..אני חושבת שעד שלא שומעים שיר בדיסק עם מילים ברורות קשה לפעמים להחליט בדיוק מה שמענו וידוע שלפעמים מילה אחת משנה משמעות של שיר שלם..תחשוב על זה..

TrojanRhin

New member
שמיים כחולים, אכן הקלטה שלך

סליחה שלא נתתי את הקרדיט. אם תוכלי להעלות את הוידאו בצורה שלא תגרום לקריסת מחשבים של אנשים פה, זה יכול להיות נחמד... לגבי מה שכתבת: אני מודע להבדל בין ביצוע אקוסטי לחשמלי, ולכן היה לי חשוב לכתוב את מה שכתבתי. כלומר, לטעמי, בעיבוד הנוכחי (ואני מניח שהוא לא ישתנה, וגם אם כן, לא בצורה דרסטית), העיבוד הנכון לשיר הזה הוא עיבוד אקוסטי. אני מעריץ גדול של העיבודים החשמליים של ג'קו, כי כשהם באים אז הם באים במקום והם מדויקים מאוד. אני רוצה לתת שתי דוגמאות. דוגמא ראשונה, שיר שאהוב עליי במיוחד - "שיגידו לי אחרת". זה שיר שבקלות היה אפשר לתת לו ביצוע אקוסטי (ואולי ניתן לו באחת מההופעות, אני לא יודע), אבל הביצוע החשמלי הוא נכון, שייך לשיר והעיבוד פשוט מדויק אחת לאחת לכל שלב בשיר. בתור דוגמא שניה - והפוכה - "נרדם על החולות". אני מקווה שאני לא טועה, ואם כן, אפשר להסתפק בדוגמא הראשונה: אז, אם אני לא טועה, הביצוע לשיר בדואט ההוא, אי שם בכוכב נולד 4, היה חשמלי. זה נשמע בסדר, אבל אישית, באותה תוכנית התגעגעתי קשות לביצוע מהאודישנים, הפשוט, השקט, והנכון לשיר הזה. ושוב אני אומר - יכול להיות שאפשר לתת לכל שיר הן ביצוע חשמלי והן ביצוע אקוסטי. אבל זה שאפשר זה לא אומר שצריך, ואת יודעת מה, אם כבר עושים את זה - צריך להתאים את הביצוע אחת לאחת לשיר, ולא פשוט 'להעתיק' את הביצוע המקורי. ולטעמי, את "נשארתי כאן" ג'קו חייב לבצע אקוסטית. לגבי המילים - צודקת, אבל העליתי את המילים כי לא יכולתי להתאפק מלדעת את המילים של השיר בע"פ, אפילו אם יש טעויות - וחשבתי שאם יש כאן עוד כמה כאלה, הם בטח ישמחו...

טוב,

מצחיק שאתה מבקש ממני, אני הרי העליתי את הוידאו לאתר רגיל לגמרי ואני מניחה שאנשים הורידו משם ולא זכור לי שהייתה שום בעיה.. אולי באתר שאתה העלית יש איזה באג או משהו.. בכל אופן זה היה פה http://www.mediafire.com/download.php?nbiywmm2nbc אין לי כזו בעיה עם קרדיט, פשוט תציין שזה לא משהו חדש למה שמישהו יבזבז זמן על הורדה כדי לראות משהו שכבר ראה? לגבי מה שכתבת.. כל אחד ודעתו האישית, אני באופן כללי מעדיפה הופעות חשמליות של זמרים ולהקות..זה לא אומר שאקוסטי לא יפה,עשוי להיות מרגש בשירים מסויימים ונעים לאוזן אבל בחשמלי זה אנרגיות אחרות לגמרי.. עניין של טעם..

משגשה7

New member
ובקיצור

סלחו לי, אך מישהו חייב לעשות זאת. ג'קו זייף במשך שיר שלם לייב. משהו לא דפק שם. ואני אישית לא מת על השיר בכלליות. יותר מידי מיינסטרים לטעמי. אגב, עם ירמי היה נהדר.

נו כרגיל אתה לא יכול בלי הbad attitude

לפחות סיימת במחמאה..אני רואה שאתה עושה השתדלות
אז בוא אני אסביר לך מה ראיתי שהלך שם אתה בתור שדר רדיו מתחיל יודע מה זה בטח שידור לייב "הכל יכול לקרות אין דבר קבוע.." ואתה דווקא אמור להבין ... ואחרי שהייתי שם וגם ראיתי את ההקלטה עצמה גם הבנתי יותר.. לקראת סוף השידור נראה שהיה לחץץץץ, אין לי מושג מה ההפקה ניסתה לעשות אבל דחפו באותה שעת שידור אחרונה את הראל מויאל, אחריו את 'איפה הילד' הגדולים והלהקה הזו ביצפר שהיו אמורים לעלות בכלל לא זכו לראות את האולפן.. במקום זה יצאו לפרסומות והעלו את ההרכב של ג'קו איתו מייד אחרי הפרסומות בלי שלדעתי נתנו להם מספיק זמן לכוון כלים או בכלל להתכונן שניה ולנשום שלא לדבר על ג'קו שבדיוק סיים יום שידור ארוך של ראיונות פטפוטים שירה עם האומנים ותפקיד מיוחד נוסף אקסטרה שנתנו לו לשמור על ירמי מלחרב את השידור או האולפן..
נראה לי די מספיק ליום אחד, לא? בהתחשב בזה אני אומרת לך שאין לך בכלל מה לבוא בטענות.. הם נתנו מה שיכלו היה רוק באולפן, הייתה חתיכת אמירה עם..
(יאנה טובה בניסוחים המקוריים האלו..
)אז די לקטר....אם כבר אמרת שהיה נהדר כל היום, אתה לא מפרט על זה? מאיזה אירוח נהנית למשל במיוחד?

אז?? המלך הוא עירום?

שלום לכולם, וגם לקוראת שמיים.. אני ישבתי כמהופנטת למרקע כל אותו היום במקום ללמוד למבחן שהיה ב-18 בערב שאחריו רצתי הביתה כדי להספיק לראות את ההופעה המיוחלת של ג'קו. את צודקת, שמיים, חשוב לומר עד כמה נהניתי, ונהניתי מאוד בעיקר מהאסרטיביות של גקו והשילוב של ירמי וג'קו הוא פשוט שילוב מנצח, וכל דקה הייתה פנינה. הגרוב היא להקה מצויינת לטעמי, ונהניתי מאוד מיניב זרוק, ואפילו דנה ברגר הצליחה להשאיר אותי מרותקת למרקע. חברים, אני מתנצלת מראש, אני לא באה מהתחום של רוק וזה לא הכוס תה שלי. לכן קשה לי לפרגן ללהקות או לזמרים שבאמת רק חיכיתי שההופעות שלהם יגמרו, אבל קו אחד הנחה אותי במהלך כל היום - ההופעה של ג'קו! חיכיתי כבר לשמוע אותו עם הנגנים עושה לי קצת טוב עם הקול המדהים שלו. אז חיכיתי וחיכיתי....... ופשוט התאכזבתי! לא לזה פיללתי, מצטערת. ג'קו, אתה יודע שאני אוהבת אותך, אבל אני נאלצת להסכים עם משגשה - זה פשוט לא היה שם. לא הניצוץ ולא הרעל ולא ג'קו. אני בלבי החלטתי לא להגיד כלום, אבל אני לא מוכנה שאחרי שכבר העלו את הנושא, ישתיקו אותו! אני רק מקווה, שזה יגיע לעיניים ולאוזניים הנכונות ואנשים יסיקו מסקנות. אוהבת אותך עדיין, ג'קו.. אורטל צברי

תודה לכולם על הביקורות

גם החיוביות וגם השליליות. אני אישית חושב שהיה יום נהדר שם אבל ג'קו כמו שאתם זוכרים אמר שבאולפן השקוף קשה לבוא לידי ביטוי בהופעות כי זה לא מי יודע מה מקום להופעות כאשר הוא פירט לנו על כך באותו ליל שישי לפני חודש כשהוא עשה את "אושר" וכו'... באמת אהבתי את היום הזה למרות שלא מי יודע מה יצא לי לראות כי הייתי בסמינר של המשלחת שלי לטקסס. סה"כ אהבתי מאוד. אני מרגיש שהיום הזה בנוסף לדברים שקרו לאחרונה שמים את ג'קו במקום בו הוא לא היה מאז כוכב נולד באמת רואים שעוברת עליו תקופה טובה.

איך הייתה לי הרגשה שתגיבי../images/Emo3.gif

מה את יודעת, אולי הפעם זה היה תכסיס שלי חח סתם.. אז תודה על הדברים שכתבת בנוסף למה שהגיבו למטה.. טוב שיש גם כאלו שיודעים לפרגן על מה שצריך לפרגן כי בסך הכל היה שידור ארוך ומלא דברים מצויינים, היו ביצועים טובים מאוד,ראיונות מעניינים.. בנוסף למה שהזכרת שנהנתי כמובן כמוך מהגרוב והראיון+שיר מרגש עם יניב גם נהניתי כשראיתי בהקלטה את הלהקות הצעירות כמו השלוליות החמודות ו'הקרקס של דולי' שאין מצב שהיו מקבלים זמן שידור אלולא ג'קו וירמי.. משהו מרענן כזה. גם הביצוע של עמוס וג'קו היה יפה כמו בהופעה שהיינו.. מה שכתבתי לנדב זה כי אני כבר מכירה אותו קצת בצורת הכתיבה.. אל תדאגי, אף אחד לא ישתיק אותו
הסברתי מה 'לא דפק שם' כמו שהוא טען. .זהו שידור לייב,דברים קורים וגם ג'קו וגם ההרכב אמרו.אני יכולה לומר בכנות שמה שלנו בתור קהל היה כיף וחשוב זה בכלל לראות את ג'קו נמצא במקום הזה של מנחה יום שלם משלו עם האנשים שהוא בחר והתרגשנו בשבילו על כל היום הזה וכמובן מה שכתבתי על המופע עצמו למעלה ולא אחזור על זה.. חבל שלא יכולת להיות שם איתנו..את ועוד חברים ותיקים הייתם חסרים
שבוע טוב

משגשה7

New member
אופס

אני בלי באד אטיטוד זה כמו ג'קו בלי גיא, אופס. בכל אופן, אמן עם
לא עולה לשיר כאשר הוא לא מוכן. כמובן שאפשר להתחשב בנסיבות, לא רוצה להתחשב בנסיבות. ג'קו זמר בחסד, ואין שום סיבה שהוא יוכיח אחרת. אני לא ראיתי את כל היום שידורים. ראיתי רק את מה שמקו העלו באדיבותם. שאמרתי שג'קו היה נהדר עם ירמי, התכוונתי להופעה שלהם ביחד. והקרקס של דולי כרגיל נותנים בראש. אגב, אני בתור שדרן רדיו שעשה כל טעות אפשרית מודה בטעויות שלו, מתבדח על זה וממשיך הלאה. אם ג'קו היה מתפוצץ מצחוק בסוף הביצוע הזה ומשחרר משפט בסגנון "אז זהו ילדים, אל תופיעו כשאתם לא מוכנים קאפיש?!" אז כל השורות האלו לא היו נכתבות. ולסיום, שבוע טוב זה לא מילה גסה, cunt כן.

../images/Emo12.gif

התכוונתי להגיב ואולי אפילו לומר סורי אם לקחת אותי כ"כ ברצינות בקטע של הבד אטיטוד.. ,אבל אם אליי (שתמיד הגבתי לך בפורום בצורה יפה ונעימה גם כשעצבנת אותי בתגובותיך הקיצוניות) אתה משתמש במילים גסות כמו במשפט הדבילי האחרון , לא תקבל צומי ולא תגובה. ואם תרצה תגובה מתישהו גם מג'קו- אל תשכח להביא את שלל תמונות הפרצופים שלך,רק ככה הוא מזהה אותך כנראה

משגשה7

New member
וואו

אמ.. השורה האחרונה היתה בדיחה, איזה כבדות. יש אנשים שבוחרים להסתכל על החצי כוס הריקה ולא המלאה, זה שייחסת לעצמך את הכינוי גנאי הספרותי לואגינה אומר עלייך משהו. מדוע לא לבחור בשבוע טוב? שוב, ילד רע, כן כן. סטיגמות. אני לא רוצה תגובה מג'קו, אני לא מתיימר לרצות לשקבל תשובה מג'קו. זאת הסיבה שבכל אשכול שהוא נותן לכם הודעות אני לא מגיב. כי אתם חיים בסרט שתקבלו באמת תשובות. וזהו בערך. שיהיה לך חיים נהדרים, אל תקחי דברים כלכך קשה, וקצת אופטימיות, דאמט.

oundedge

New member
כל כך הרבה שטויות...

ונורא קשה לי לא להגיב... מי זה הגיבור הזה שחושב שהוא יכול להגיד בשידור חי בטלויזיה: לא מוכן ולא רוצה לשיר? נראה אותך אחרי 12 שעות של שידור ולחץ מביא ביצוע יותר טוב. היה רע מאוד בערוץ 24! לא היה זמן לעשות באלאנס כמו שצריך דחפו לנו כל מיני להקות לפני, הלו"ז לא דפק, ישבנו בחוץ כמו טמבלים וחיכינו שיקראו לנו, איזה כיף היה אחרי שעתיים של ייבוש לנגן... רק רצינו לגמור עם זה וללכת. עם מישהו צריך אישור לעניין תסתכלו על הפרצוף שלי! אני לא שחקן כמו ג'קו ולא יודע לחייך שרע... בקשר לשיר שנשמע קצת כאילו לג'קו קשה לשיר אותו - צודקים! הנושא בטיפול, זה לא קשור לפסנתרים או אקוסטי או לא אקוסטי... זה קשור לסולם לא מתאים... אנחנו שינינו לשיר הזה את הסולם וכנראה שקצת פיספסנו, יהיה בסדר. לצרוח נשארתי כאן מעל פסנתר או גיטרה אקוסטית נשמע לי לא מתאים ולא אמין... יש את דור דניאל הבכיין מהרדיו ועוד כמה כאלה שהם יעשו בלאדות ואנחנו נעשה מה שהם לא יודעים וזה לנגן חזק. שאו ברכה, מקווה שריציתי את כל המתלוננים למיניהם. 21.5 תגיעו לקרסון וננקה לכם את האוזניים שם...

מיועד לאון

שלום. אני מסכימה אתך חלקית בנוגע למה שאמרת. אני מדברת עכשיו לגביי בלבד. אני אמרתי את זה כבר, ואני חוזרת על זה שוב: אחרי השידור אני החלטתי שאני לא מדברת על זה. מה שהפריע לי היה שכשמישהו בא ואמר את האמת בפנים, ניסו להשתיק אותו. לפחות ככה אני הרגשתי. עכשיו שאתה אומר ששיניתם את הסולם, זה מסתדר לי! אני בעצמי הופעתי לא פעם(להבדיל), וגם לי היו פעמים שההופעה הייתה חרא ורק חיכיתי שייגמר. חשוב לי להדגיש שלא באתי בטענות לג'קו או אליכם. נכון, לא נראיתם טוב, ומה שהיה חשוב לי פה יותר, זו העובדה שצריך לדעת גם להגיד את האמת. אפילו אם היא לא נעימה! לא ייתכן שתמיד הכל ורוד ותותים. לפעמים אמן תופס יום לא טוב, או, במקרה של ג'קו יום עמוס, מטורף ומפוצץ באנרגיות. אני יודעת, ללא צל של ספק, שגם אני הייתי נשמעת רע בסוף של יום כזה, ונכון, בשידור חי אתה כמו דג כי אתה לא רוצה לעשות רושם רע על כל מני גורמים, כי אתה יודע שתצטרך אותם בעתיד. זה היה ברור לעין שג'קו באטרף, ואני לא חושבת שכזמר הוא קיבל את הבמה הראויה לו! אני לא חושבת שההופעה הייתה צריכה להיות בסוף היום, אלא ממש בשיא היום, כיאה לזמר שהוא! זאת הייתה ההזדמנות שלו, לדעתי, לשיר גם שירים מהדיסק שהם לא מוכרים למי שלא קנה אותו. ידעו לכלוא אותו בחדר הזה מעשר בבוקר, אבל במקום לתת לו לעשות את מה שהוא יודע לעשות הכי טוב, הקציבו לו שיר וחצי. תסלחו לי כל האלה שצובעים את החיים בשוקולד, אבל זה פשוט ביזיון! ב- 20 לחודש אנחנו עושים בת מצווה לאחותי ולכן אני בספק אם אני אוכל להגיע להופעה בקרסון, למרות שאני ממש אשתדל. ג'קו, זה בשבילך: אני בטוחה, שאתה כבר יודע מה אני חושבת עליך. אני יודעת שאתה מבין שמה שאני אומרת פה זה לא במטרה לפגוע בך או להשמיץ אותך. אני רק מקווה שאתה לוקח את דבריי כביקורת בונה, אוהבת ואיכפתית, כי אני יודעת איך אתה יכול להישמע. לפעמים צריך גם להתמודד עם ביקורת שהיא לא: "ג'קו תעשה לי ילד!!!" אוהבת המון! אורטל צברי

משגשה7

New member
אני הגיבור

שמע חבוב, אני הגעתי מספיק פעמים בתקווה שתנקו לי את האוזניים, שתנגנו חזק,זה לא קרה. וכן קצת ביצים לא מזיק לאף אחד. הוא נמצא שם כבר 12 שעות עוד לא מרגיש מספיק בטוח כדי לנהל את השידור? עזוב, היה חרא. אתה עוד עשית חכם אם אפשר לקרוא לזה ככה. כל המשחק והתייפייפות הזאתי מיותרת לא נוח לך לשיר את זה אל תשחק אותה נהנה. ודחילאק, לעלות עם שיר שאתם לא סגורים עליו? קצת מקצועיות היה עדיף לשמוע את נרדם על החולות שניגנתם כבר מיליון ואחת פעמים לפני מאשר שיר שאתם לא סגורים עליו. תלמד לקבל ביקורת, אני לא בא נגד אף אחד, החזקתי מג'קו זמר ענק, ואני עדיין מחזיק ממנו אחד כזה. אבל פישלתם ואין צורך בתירוצים, פעם הבאה תבדקו הכל מראש. אגב, שלא תרגיש קושי להגיב עוד. חשוב דו שיח עם קהל. ואני לא הקהל שנפגע מהר, לפחות לא מהתבטאות צורמת. כל מה שקשור למוזיקה, bet your ass i will.

oundedge

New member
אין עם מי לדבר...

אין לי מושג מי אתה ומאיפה הביטחון הזה שאתה יודע על מה אתה מדבר... בינתיים חובת ההוכחה היא עליך ולא על כל אחד מחברי ההרכב של ג'קו, כולל ג'קו. אני לא אגיב יותר כי אני מבין שפשוט אין לך מושג או חצי מושג לגבי מה שאתה מדבר. ביקורת עצמית יש לנו על הכיפאק, אם לא היתה לנו אז כנראה שלא היינו מתעסקים במקצוע הזה. המסקנות הוסקו ואף אחת מהן היא לא בכיוון של מה שאתה דיברת.

משגשה7

New member
אוקי,

בנוגע לאין עם מי לדבר, היה עם מי לדבר. גיא אליהו מכיר? בכל אופן, בגלל שאין לך שום תשובה הגיונית נגד דברים מאוד הגיוניים שאני אמרתי אתה מנסה להוציא אותי מטומטם. וחבל, כאמור דו שיח כנה עם הקהל זה דבר בריא. אז מכיוון שאין לי בידיוק על מה להגיב, בוא נעבור לקווים שיותר מעניינים אותי. מקווה שלא אכפת לך. אין לכם ביקורת עצמית, אם היה לכם אחת כזאת לא הייה יוצא אלבום עם סאונד של ten אבל עם חומרים כלכך תעשייתיים. וגם לא קיימת הגישה של אנטי מיינסטרים, שאתם צריכים לאמץ בחום. אתה רוצה דוגמא של הרכב שגדל על כל הפיית' נו מור אליס אין צ'יינס נירוונה וואטאבר, תכתוב בשורת חיפוש האהובה עליך את השם מרסדס בנד. למה לגל תורן לא אכפת לקחת את תפקיד המסומם מהתחת השיכור המסריח? כי יש לו ביצים. ובנוגע למי אני, שוב תזכיר לי, מי אתה? כולה גיטריסט של ג'קו אייזנברג. איזה מבין השירים בתקליט אתה חתום עליהם? השם של מי רשום על כל פוסטר? חלאס אחי, תשחרר.

oundedge

New member
למה אתה פה?

אם אתה כל כך לא אוהב את זה? יש לך כל כך הרבה תלונות שאני לא מצליח להבין למה אתה מנהל חשבון פעיל בפורום של ג'קו? הייתי מציע לך לבדוק קצת יותר לעומק מה עשיתי ומה אני עושה היום. אני רק ארמוז לך שלא הייתי בארץ 4 שנים. בתקליט של ג'קו אני חתום על 10 מתוך 12 שירים עם זכרוני לא מטעה אותי. מאוד מעניין אותי מה אתה חושב שגיא היה עונה לך? כאילו שהוא לא היה איתנו בהקלטות ולא היה שותף לעניין. גיא כבר ממזמן לא בקטע של לכסח או מוסיקת רוק כבד או רוק בכלל... כבר הרבה שנים שלא... לצערי הוא בקטע של היפ הופ וכאלה חבר. אבל אולי אתה רוצה ללמד אותי לא רק על מה שאני עושה אלה גם על מי האנשים שאני מכיר כל החיים שלי? אני לא צריך להוציא אותך טמבל, אתה עושה את זה לבד אבל זה גיל כזה שחושבים שיודעים הכל, מודה ומתוודה שגם אני הייתי כמוך. יעבור לך - בהצלחה.

למעלה