דסקלידס

N i r T

New member
דסקלידס

מכיוון שהסניף ההרצליאני נפתח ממש בסמוך למקום עבודתי החלטתי סוף-סוף לבקר שם. באמת שלא היו לי צפיות גבוהות מהשוקולד - בכל זאת ליבא פרלינים איכותיים (כך חשבתי) זו משימה לא פשוטה. ובכן - תמורת שכר לימוד של 65 שקלים עבור 12 פרלינים הגעתי למסקנה שאלו שאני מכין לבד או שניתן לקנות בארץ עולים עליהם בכמה רמות. הם אמנם נראים יפה אבל הטעם רחוק מלהשביע רצון. אני שאלתי מה הכי טרי (הם כמעט נעלבו מהשאלה) כי לא רציתי ליפול על משהו שנמצא בחוץ יותר מדי זמן. מה אומר לכם - יותר מכל זה הזכיר לי את הפרלינים פרווה ש"אורנת" ייצרו לפני 15 שנים (לא טרחתי לטעום מהם בשנים האחרונות). יותר מדי חומרים מייצבים ופחות מדי שוקולד איכותי. כל כך התאכזבתי שהכנתי ריבועי גנאש בציפוי אבקת קקאו רק בשביל להעביר את הטעם...

passioneta

New member
מאז שהתחלתי להכין לבד

שלי הכי טעימים לי

משוקולד בלגי אנו מצפים להיות יותר

מ-"סביר בהחלט"
שוקולד בלגי...כאילו דה !!!!

passioneta

New member
סביר בהחלט - פירוש שלי

ענה על הציפיות משוקולד בלגי של ליאונידס. לא התאכזבתי ולא הופתעתי לטובה.

אל תצפי ליותר מדי

לאחרונה זרקתי לפח קופסא של חצי קילו פרלינים של לאונידס שקיבלתי מחבר שחזר מבלגיה. לא היה טעים. היה מאכזב ביותר. לדעתי דסקלידס כבר יותר "עדיף" , למרות שהפרלינים שלהם גם לא משו. מאוד התאכזבתי, ואין לי הסבר לתופעה. מה שכן, אני מצדיעה להם על "חוויית הקנייה". החנויות של שני המותגים, פשוט מציפות את החושים (פחות את חוש הטעם
) מיה, אין לי ספק שהשוקולד שלך טעים הרבה יותר.

פ ק א ן

New member
אני יודע שהשוקולד שלך יותר טעים../images/Emo9.gif

וכיף לי , כי היום גם אני יודע להכין שוקולד מעולה (שוב הזדמנות להגיד לך תודה - מיה - את מורה מצויינת!!!) ולעניין לאונידס ודסקלידס- כנראה שאנחנו מתרגלים מהר מאוד לדברים טובים, וזה מצחיק שהספקנו להתרגל לרמה ישראלית גבוה של שוקולד, והבלגים שפתחו חנויות אחרי הישראלים עושים קצת פדיחות להילה סביב שוקולד בלגי, אולי זה כמו עם יין צרפתי, שאין ספק שהוא טוב , אבל לא כל יקב צרפתי ראוי להילה, ורבים יקבי הבוטיק היום בארץ שעושים יין לא פחות טוב, אולי פשוט לאונידס ודסקלידס הם לא מהליגה הבלגית אלא פשוט ...בלגים אחרת איך מסבירים את הפאדיחה?

N i r T

New member
שוקולד בלגי הוא מצויין

אני מסוגל לחסל ערמות של קליבו 70% ושל פרויבל ושל ולרונה (טוב - צרפתי אחד) חלב. כשהם טריים ובמצב הגולמי לפני שהתעללו בהם - הם הטובים ביותר. אין אושר שוקולדי גדול כמו ליפול על משלוח טרי של הסחורה... מצד שני - פרלינים בלגיים ליצוא זה סיפור אחר כנראה. נו טוף - "נסתפק" במה שאפשר לייצר בארץ מחומר הגלם הבלגי. אם תשאלו חובבי שוקולד בלגיים הם יגידו לכם ששוקולד (פרלינים) קונים טרי ואוכלים תוך מקסימום שבוע - אח"כ אפשר לזרוק את זה לזבל (שמעתי במו-אזני מחובבת שוקולד בלגית במוצאה). הם כנראה יודעים משהו...

עוזי10

New member
לא לשכוח...

השוקולד הבלגי נחשב רק לשלישי.... כן... השלישי הטוב בעולם! פשוט כשנוסעים לבלגיה... אין משהוא אחר להביא... אז התפרסם בעולם שהוא הטוב... וחץ מזה הם הראשונים שמצאו איך לייצר את השוקולד שאני מכירים-חלק ונימוח.... הדום אמריקאי גס וקימחי.... וגם לא לשכוח שמקום 3 זה בכלל לא רע!!! :) אם כבר רוצים שוקולד בלגי משובח.... קחו את "ניו האוס" מ-ד-ה-י-ם!!! אבל לא זה שבארץ.... הם רק לקחו את השם....

למעלה