דסקיות משקאל...

SaberTooth

New member
דסקיות משקאל...

ב"דרקונים של דמדומי הסתיו" החבורה יצאה לזק טרות בחיפוס אחר דיסקיות משקאל,
כזכור, הם מצאו אותן במערה של קיסנת´ השחורה. במשך זמן מה עוד דיברו על דיסקיות משקאל, אבל אחר כך, אני לא זוכר שידברו עליהן הרבה או בכלל, מה קרה עם דסקיות משקאל

כמו שאמרו בספר למיטב זכרוני

מלמדים את תורת משקאל בהרבה מקומות מפיצים את התורה לכל מקום כמעט לומדים את זה זה היה אמור להזכר באגדות גם אבל בחרו שלא..... בסופו של דבר מי שהחזיק בהם זה הכוהן הגדול הזה......לא זוכר את שמו ממבצר הגמדים הכבוש .... שהחבורה שיחררה

arifell

New member
אליסטן?

למה שהוא יחזיק בהם? הוא כהן פאלאדין,לא מישאקל...

La Gamba

New member
לא קשור, אם אתה זוכר

משימתה של סהר פז היתה למצוא את האיש שיכול לקרוא בדיסקיות, והאיש הזה היה אליסטן

אני חושב שהם...

לפי מה שאני הבנתי דיסקיות מישקאל הם כמו ספר חוקים או ספר ערכים נעלים שבני האדם צריכים לנסות ולקיים... אבל דיסקיות מישקאל הם לא דבר כזה חשוב, במלחמת הרומח הם עזרו כדי להשיב את אמונתם של בני האדם באלים העתיקים אבל לפי אגדות הם לא כאלה חשובות כדי לקרוא אותם (רק לצורך הוכחה שהאלים קיימים). אני חושב שאני יסתופ עכשיו.

לידיעתך ואני לא יגיד את זה שמונה

פעם הדיסקיות כן מוזכרות באגדות! שהכוהנת מדברת בפעם הראשונה אם רייסט אז הוא אומר לה שבמסע או קרא כמה פעמיים את הדיסקיות היא מזכירה שהם (החבורה) מצאו את החפץ קודש והוא אמר לה שהוא קרא אותם סוף סיום

ככה:

לא מסופר על הדיסקיוןת עצמן אך נאמר שתורת משאקל, שבאה מהדיסקיות כזכור, נלמדת ברבים. מה שנעשה, למיטב זכרוני, הוא שברגע שמצאו את הדיסקיות, העבירו אותן לאליסטן והוא(וכוהנים אחרים) העתיק את הכתוב בהן לנייר והפיץ את הכתובים. השאלה היא מה קרה לדיסקיות אחרי כל זה? כנראה נשמרו במקדש פלאדין...

couchpotato

New member
נכון

בטח שמו אותן לתצוגה, או שהמשיכו ללמוד אותן, כמו שממשיכים ללמוד את התנ"ך בימינו.

למעלה