אנו הורים שנפגענו ע"י חברת דוגמנות בשם דסקברי ושילמנו ל להם סכום של 4850 ש"ח. בסיום התוכנית ששודרה היום הבנו שבית משפט הרשיע אותם. אנו לא השתתפנו בתביעה היצוגית , האם יש לנו איזה זיכוי לקבל את כספינו בחזרה? במידה וכן למי עלינו לפנות ? נודה לכם על העזרה.
כרגע צפיתי :בשידור חוקר" והבנתי שדיסקאברי, חוייבה במתן פיצויים. שאלתי: את מי דיסקאברי צריכה לפצות?? למי עלי לפנות בכדי לקבל חומר?? ומידע על התהליך כדי לקבל פיצוי על גביית תשלום (ללא תמורה) ועוגמת נפש? בבקשה ענו לי בדחיפות כתובתי הינה: [email protected]
שלום לכולם! אני מנפגעי דיסקברי.אשר הגיש תביעה נגד החברה.וזכיתי בבית-המשפט לתביעות קטנות. מה עלי לעשות על מנת לקבל את כספי בחזרה. סכום של 4500 ש"ח. 055-641448 בתודה מראש לב שמואל.
כפי שראיתם יש יחסית הרבה אולי ניכנס כאגע לצ´אט ונדון בנושא?? כל מידע יכול לעזור ואגב-לכבוד רפי גינת- רציתי לבקש ממך,בגלל גל הבקשות והפניות של נפגעי דיסקברי,שתענה בהודעה אחת מפורטת לכל שאלותינו,אם אתה יכול כמובן. בתודה מראש, שלכם צופה מרומה..
וכמו כל המרומים , הייתי מעוניינת לקבל פרטים לגבי מה ניתן לעשות ע"מ לקבל החזר כספי מהחברת דיסקברי, האם זה תקף גם לגבי אותם אנשים שאינם חלק מהתביעה היצוגית??? אשמח לקבל תשובות / פרטים לגבי המקרה .
ע´פי החוק,תביעה ייצוגית משמעה תביעה מטעם כל הלקוחות,חוץ ממישהו שלא מסכים להשתתף בה לכן התביעה היא בעצם בשם כולם ולכל הלקוחות שיוכלו להציג חשבונית או הוכחה מספקת,יזכו בהחזר.