דסקברי

מנפגעי "דיסקברי".

אנו הורים שנפגענו ע"י חברת דוגמנות בשם דסקברי ושילמנו ל להם סכום של 4850 ש"ח. בסיום התוכנית ששודרה היום הבנו שבית משפט הרשיע אותם. אנו לא השתתפנו בתביעה היצוגית , האם יש לנו איזה זיכוי לקבל את כספינו בחזרה? במידה וכן למי עלינו לפנות ? נודה לכם על העזרה.

alexs11

New member
דיסקברי

עקב הכתבה שפרסמתם לגבי פסק הדין של דיסקברי ברצוני לדעת אם ההחלטה היא גורפת גם למי שלא פנו יזום לתביעה ואם לא למי פונים עם עשיתי לילדתי בוק

מנוחה

New member
דיסקאברי

כרגע צפיתי :בשידור חוקר" והבנתי שדיסקאברי, חוייבה במתן פיצויים. שאלתי: את מי דיסקאברי צריכה לפצות?? למי עלי לפנות בכדי לקבל חומר?? ומידע על התהליך כדי לקבל פיצוי על גביית תשלום (ללא תמורה) ועוגמת נפש? בבקשה ענו לי בדחיפות כתובתי הינה: [email protected]

מנפגעי הפשע של."דיסקברי".

שלום לכולם! אני מנפגעי דיסקברי.אשר הגיש תביעה נגד החברה.וזכיתי בבית-המשפט לתביעות קטנות. מה עלי לעשות על מנת לקבל את כספי בחזרה. סכום של 4500 ש"ח. 055-641448 בתודה מראש לב שמואל.

ultra_violet

New member
כל נפגעי דיסקברי ובכלל..

כפי שראיתם יש יחסית הרבה אולי ניכנס כאגע לצ´אט ונדון בנושא?? כל מידע יכול לעזור ואגב-לכבוד רפי גינת- רציתי לבקש ממך,בגלל גל הבקשות והפניות של נפגעי דיסקברי,שתענה בהודעה אחת מפורטת לכל שאלותינו,אם אתה יכול כמובן. בתודה מראש, שלכם צופה מרומה..
--------בואו לצ´אט!!!!!!!---------

sangaby

New member
דיסקאברי:

כמו רוב נפגעי "דיסקאברי", נשמח לדעת מה עושים עם פסק הדין. בברכה גבי

DANIEL40

New member
דסקברי

שלום רב!!! בתוכנית האחרונה פירסמתם שאפשר לקבל החזר כספי מחברת דסקברי איך הדבר נעשה לגבי אנשים שאינם בתביעה היצוגית. תודה דניאל 581116-050 7926057-09

קרין ס

New member
דסקברי

וכמו כל המרומים , הייתי מעוניינת לקבל פרטים לגבי מה ניתן לעשות ע"מ לקבל החזר כספי מהחברת דיסקברי, האם זה תקף גם לגבי אותם אנשים שאינם חלק מהתביעה היצוגית??? אשמח לקבל תשובות / פרטים לגבי המקרה .

ginat

New member
לכל מרומי דיסקברי

יש להתקשר לעו"ד דב ארבל ולדבר עם לילי מזכירתו. 6340305-03

ultra_violet

New member
לפי מה שהבנתי-

ע´פי החוק,תביעה ייצוגית משמעה תביעה מטעם כל הלקוחות,חוץ ממישהו שלא מסכים להשתתף בה לכן התביעה היא בעצם בשם כולם ולכל הלקוחות שיוכלו להציג חשבונית או הוכחה מספקת,יזכו בהחזר.

למעלה