דסטני-פרק 11 ! חלק א'

Dark SpaWn

New member
דסטני-פרק 11 ! חלק א'

סוף סוף !!!! העיכוב הוא אשמתה של מון... "חייב להציל אותה..." שוב מלמל קיוטו, מכווץ עלה באגרופו, איי ג'וני וטויה ישבו יחד עם פלומון באזקילמון וספארקמון (הטירון של אזולמון) על הדשא הרך וניסו לחשב את מקום הימצאותה של סאקורה, טויה נאנח ונפל על הדשא, "בקצב הזה לעולם לא נצילח!" הוא נאנח והסתכל על ספארקמון בייאוש, הזה פרש את כנפיו השקופות והמריא לאוויר, מפזר אחריו אבקה זוהרת במקצת, "עכבר מעניין" אמרה פלומון וחייכה ברוחב, ספארקמון צלל לעמק רחב ידיים והחל לסרוק את האיזור בעיניו הירקרקות... "סאקורה קדימה! את יכולה!" המחשבה חלפה במוחה של סאקורה, מפלסת דרך הזיעה שכיסתה את מצחה, "קדימה, רק עוד קצת!" היא לחשה לעצמה והכתה עוד הפעם בסלע החד, החבל נפרם עוד קצת, "קדימה, בשביל כולם... בשביל... בשביל קיוטו..." היא שוב עודדה את עצמה והכתה בעוצמה בסלע, החבל נפרם בצליל של קריעה וקטאנה נכנסה לבפנים, מאירה את המקום בנר, היא הסתכלה על סאקורה בתיעוב ולקחה חבל שהיה קשור לקיר, היא לקחה את ידיה של סאקוה וקשרה אותם מחדש, מחזקת את הלחץ על כפותיה העייפות, סאקורה הסתכלה על החבלים נואשות והתפרקה על הרצפה למספר דקות ואז שוב התחילה להכות באבן... ספארקמון ניצב למול עץ גדול עם הרבה פויומונים עליו, הוא קפץ על הענף הקרוב ביותר והחל לדלג לעבר אנג'מון שהיה המנהיג, אז שאל בקול עדין האם ראה ילדה עם שיער חום ועיניים ירוקות, אלפיי מבטים מופתעים הופנו לעברו והפוימונים החלו להתקבץ סביבו, יוצרים מן מעגל שהחל לזהור לפתע, המעגל נהיה קטן יותר ויותר מסביב לספארקמון,הוא הסיתכל לצדדים במחשבה איך ליברוח,הוא היסתכל למעלה ועף לאוויר והיתכונן לעוף משם אבל האנג'מון עצר אותו,המעגל לבסוף נהפך לפגסוסמון גדול,אנג'מון חייך לעבר ספארקמון,"הוא יקח אותכם..." אנג'מון התחיל להגיד אבל ספארקמון קטע אותו ואמר:"על תדאג אני הבנתי... תודה על העזרה",אז הוא טס במהירות לעבר שאר החבורה,הוא זז כל כך מהר שהאנג'מון אפילו לא הספיק לראות אותו,ספארקמון נעצר ליד החבורה ואמר:"מצאתי עזרה קדימה אחרי !",ספארקמון התחיל לעוף ובאזקילמון אחרי,פלומון התחילה לרוץ ואיי קמה ואמרה לכולם:"על תעמדו שם! אחריו !" אז התחילה לרוץ אחרי פלומון,קיוטו וג'וני התחילו לרוץ באותה השניה ובאותה המהירות כשה טויה טיפה איטי מהם רץ אחריהם מלמל לעצמו:"אני שונא לרוץ..." לבסוף הם נעצרו ליד הפגסוסמון ונעצרו אחרי כמה שניות גם טויה הגיע מיתנשף,כולם חוץ מספארקמון טיפה ניבהלו ולא היתקרבו עליו אבל ספארקמון עף לעבר טויה ובשניה אחת הרים אותו לאוויר והפיל אותו על פגסוסמון,אז נעמד לידו ואמר:"קדימה תעלו עליו הוא יודע איפה סאקורה!",קיוטו פפקפוק שאל את פגסוסמון:"אז איפה היא ?..." פגסוסמון היסתכל עליו בחשד לשניה ואמר:"מעבר לגבעה הזו" אז הניף את הראש ימינה לסמן היכן הגבעה והמשיך לדבר:" מעבר ליער ובתוך הטירה...",קיוטו מיד התחיל לרוץ לעבר הגבעה,איי ירדה מפגסוסמון ועמדה לרוץ אחריו אבל ספארקמון עף בשניה והופיע מולה בכך עוצר אותה ואמר:"את כבר לא יכולה לעצור אותו... תני לו ללכת לבד, "מאיפה הוא יודע בכלל?" נאנחה איי לבסוף ותקעה מבט מאיים בפגסוסמון, טויה כיוון עליו את הדיג'יכלי שלו ונתוניו הופיעו על הצג: פגסוסמון- דרגה: משוריין, התקווה המעופפת, מתקפה- מפל כוכבים, מתקפה מיוחדת- קרן אקוונס" איי הסתכלה על פגסוסמון בפליאה, "אתה... אתה ה_פגסוסמון?" היא הסתכלה עליו בעיניים נוצצות, פגסוסמון מצמץ בפליאה אבל אז הנהן בחיבה, איי קפצה על פגסוסמון בהתרגשות ואז הצמידה בחיבוק גם את פלומון, "פגסוסמון!" היא צווחה באושר וחיבקה אותו ואת פלומון חזק יותר, מוחצת אותם בעוד ג'וני וטויה מסתכלים עליה בנימה מסוימת של פחד... "קטאנה?" קרא קול עמוק מן החשיכה וטופמון הופיע עם ערימה של כריכים בידיו, "אנטו אמר שזה לא מגיע לך אבל אני יודע שהשתדלת.." הוא לחש והניח את האוכל בידיה, קטאנה הסתכלה על טופמון וחייכה, היא העבירה את ידה על השרשראות שעל פניו, "אתה פשוט מושלם, חזק ואכזרי" היא אמרה וטפחה קלות על ראשו, "תודה קטאנה" אמר טופמון וכרע-ברך, "עכשיו לך, אסור לאנטו למצוא אותך פה" היא אמרה בתוקפנות וטופמון הסתלק לתוך החשיכה, משאיר את סאקורה לתהות לגביי אופיה האמיתי של קטאנה... בינתיים קיוטו רץ דרך היער במהירות,הוא היה עייף אבל לא שם לב לזה בכלל,היו רק 2 דברים בראש שלו,הראשון הוא מה שקורא מלפניו,השני היה סאקורה, לא איך להציל אותה או מה קורא איתה בטירה הוא פשוט חשב על סאקורה... זה מה שנתן לו להמשיך לרוץ,הוא זז כל כך מהר שהשאיר שביל נקי מאבק מאחוריו,בינתיים איי נאלצה להפסיק לחבק את פגסוסמון ופלומון אחרי שטויה וג'וני נאלצו בכוח לימשוך אותה מהם ליפני שהיא תחנוק אותם,אז טויה עלה על פגסוסמון בקושי מרוב הגודל שלו,פלומון החזיקה בגב שלו ועלתה איתו ובאזקילמון בייחד אם ספארקמון ישבו לו על הראש,ג'וני העלה את איי מאחורי טויה לימנוע ממנה מלחנוק את פגסוסמון אז עלה בעצמו לפני טויה,באזקילמון קפץ מהראש של טויה על הראש של ג'וני,ספארקמון טיפס לטויה על הכתף ופלומון היתיישבה בפחד על הברכיים של איי ניזהרת מהידיים שלה בשביל שאיי לא תתחיל לחבק ולחנוק אותה שוב,"ג'וני... למה אתה חושב שדיג'ימונים תמיד יושבים עלי?" טויה שאל את ג'וני,פגסוסמון התחיל לעוף אז ג'וני ענה לטויה:"למה אתה שואל אותי ? תשאל אותם...",טויה סובב את הראש ימינה ושמאלה להיסתכל על הדיג'ימונים שמסביבו ולבסוף נעצר כשה הוא מיסתכל על פלומון,פלומון הסתכלה עליו ואמרה:"אולי זה בגלל שאתה כזה חמוד... ממש כמו בובה פרוותית !" אז חייכה,"אני לא כמו בובה..." טויה אמר "לאיי יש שעיר וורוד... אני חושב שהיא נראת יותר כמו בובה ממני...",אז היסתכל על איי ושאל:"למה יש לך שיער וורוד ?",פלומון הרימה את הראש והיסתכלה על איי,איי שתקה לשניה אז נתנה לטויה צ'פחה ואמרה לו לישתוק

Dark SpaWn

New member
חלק ב'

"ככה נולדתי, טוב לך?" היא שאלה בעצבנות ותקעה בטויה וג'וני מבט זועף, "ולמה אתה נולדת פרנואיד???" היא צווחה על ג'וני וכמעט הפילה אותו מפגסוסמון, טויה נאנח קלות והפנה את מבטו לאחור,במקום בו היה אמור קיוטו לשבת, "הם בלתי נסבלים..." הוא מלמלה ופקח את עיניו לרווחה, התגובה לא הגיעה, "אוף... איפה הוא?" מלמל טויה והסתכל מסביבו... "סאקורה... סא-קו-רה..." התנשף קיוטו והמשיך לרוץ, עובר במהירות מסחררת על פני היער, חורש כל פינה עם עיניו המחודדות והמכוונות על כל דבר קטן... "אני יוצא להשיג קצת קלפים!" קרא ריאקוטו וקיארוטומון עקב אחריו, משתחל מבין הסלעים, הוא יצא מהמערה והחל ללכת בשדה כשעוד מחשבות על איי, "למה אני חייב לחשוב עליה?" הוא קרא בביאוס והשמיט את מבטו ארצה, נותן לקיארומון לצמצם את הפער ולהאחז עם ציפורניו החדות בענף קרוב... "קטאנה?" מלמלה סאקורה נואשות, מפנה את מבטה לעבר הילדה שנשענה על הקיר, קטאנה תקעה בה מבט מופתע אך מיהרה לשנות את הבעתה לזועפת וקרה, "אה..." סאקורה מלמלה בבושה, ביטנה קרקרה קלות, "את יכולה לתת לי קצת מהאוכל שלך?" היא אמרה בחצי-קול והעמיקה את מבטה ברצפה, קטאנה הוציאה נחרה מהאף והסתכלה על סאקורה עם פנים מעותות, היא באה לפתוח את פיה אבל אז היא רק לקחה חתיכה מהפרוסה שלה ודחפה לפה של סאקורה, קאטנה לא הפנתה את מבטה ואמרה:"לא שווה לך לאכול את זה בכלל... טופמון לא יודע להכין כלום... גועל נפש פסטרמה אם דבש...",סאקורה בלעה את הכריך שהיה בפה שלה ואמרה:"זה נשמע מגעיל אבל זה בעצם לא רע...",קאטנה לקחה חצי מהסנדוויצ'ים שעדיין לא אכלה ביד אחת והחזיקה מעבר לסורגים "אם את כל כך אוהבת את זה אז קחי... גועל נפש... רק מישהו כמוך יכול לאכול כזה דבר..." קאטנה אמרה ולקחה עוד נגיסה מהסנדוויץ' שלה, בינתיים ראיקוטו שכבר היתרחק מהטירה עמד לו אם קאירוטומון ביער כאשר ראה דיג'ימון ארנבי חמוד,קאירוטומון נעמד בציפיה ואמר:"ליתפוס אותו ?!",ראיקוטו עמד להגיד כן אבל לא רצה ליתקוף את הארנב החמוד,"טוב אם אתה לא עושה כלום אני עומד לעשו משהו !" אמר קאירוטומון וקפץ לעבר הדיג'ימון הקטן,ראיקוטו תפס אותו בזנב והחזיק אותו רק בקושי,"מה אתה עושה ?!" קאירוטומון אמר בינתיים שהארנבון הקטן ברח,"איזה קלף הדבר הזה כבר היה נותן לנו ?..." ראיקוטו אמר ושיחרר את קאירוטומון אז מילמל:"טוב... בוא נחזור","אבל לא תפסנו כלום !" קאירוטומון,"בוא כבר !" ראיקוטו אמר טיפה בכעס,"אוף אתה אף פעם לא נותן לי להנות..." קאירוטומון אמר, ראיקוטו היסתכל עליו בכעס ואמר :"או קיי מי הבוס כאן ?!","אתה..." קאירוטומון מלמל בשקט והתחיל ללכת לעבר ראיקוטו,ראיקוטו היסתכל עליו בטיפה רחמים ואמר:"רוצה לפוצץ כמה כפרים קטנים ?...",קאירוטומון היסתכל עליו בכייוח ואמר:"לא תודה... בוס",בינתיים קיוטו הגיע לטירה אבל היא הייתה מוקפת בתעלת מים גדולה והוא נאלץ לחכות לכל השאר... סאקורה דחפה את פניה למול הקיר, דוחסת את הכריכים לתוך פיה ומנסה ללעוס הכל, צעדים נשמעו במסדרון וקטאנה מיהרה לסמן לסאקורה לסיים, סאקורה מיהרה לסיים וללעוס הכל, היא בלעה ונאנחה בהקלה, מתיישבת על הרצפה ומשפילה מבט, "בננה לא הולכת טוב עם מלפפונים..." היא מלמלה לעצמה בעודה שומעת טריקת דלת, אנטו נכנס לתוך התא ותפס בידה של סאקורה, מנער אותה בחוזקה ומסתכל עליה עם חיוך זדוני על פניו... "איפה קיוטו?" קרא לפתע טויה וטלטל את איי וג'וני, פגסוסמון עצר ממעופו ופשוט צף באוויר,... "צריך לחכות פה..." נאנח קיוטו והסתכל על השמיים בתקווה לראות את השאר, "פעם ראשונה שאני באמת רוצה שהם יהיו פה ולא ישאירו לי את המשימה לבד" הוא נאנח וקפץ על עניף קרוב של עץ, ... "תני לי את הדיג'יכלי שלך" אנטו נבח, סאקןרה עוותה את פניה בחוסר רצון ואז ירקה לו לפנים, אנטו רתח מזעם ותלש מסאקורה את הג'קט שלה, הדיג'יכלי נפל על הרצפה בעוד קטאנה אספה אותו בנימה קלה של רחמים, "את יודעת מה אני מתכוון לעשות עכשיו? עכברושית?" הוא אמר בלגלוג "אני מתכוון להשמיד את הדיג'יכלי שלך, את יודעת מה זה אומר? זה אומר שהשותף שלך ימות ואת תחזרי לעולם האמיתי, מגיע לעכברושית כמוך, הא?" הוא אמר וחייך חיוך זדוני, עיניו נצצו ברשע ודמעות עלו בעיניה של סאקורה... אתה פשוט לא מבין מה?" צווחה איי בעצבנו בעוד קיוטו המפוחד מנסה שלא לעוף מעוצמת הצעקה, "מצטער, אבל זו עדיין מישהיא מהקבוצה את יודעת..." לחש קיוטו, כאילו לא רצה שיישמע, "מה?!?! בסדר! אבל גם אנחנו חלק מהקבוצה אם אתה זוכר!" היא המשיכה באותו הטון, "כן, אבל..." מלמל קיוטו והשפיל את מבטו...

Dark SpaWn

New member
חלק ג' !

כולם ירדו מפגסוסמון והתחילו לחשוב על איך להציל את סאקורה,איי היתהלכה לה בעצבנות בזמן שהיא לועסת את קצוות השיער שלה ומידי פעם מסתכלת על קיוטו בעצבנות שישב לו על סלע גדול מסתכל למטה,ג'וני ישב לו אם היד בתיק כשה הוא מחזיק בסכין שהיה בטוח שישתמש בו בעתיד הקרוב,פלומון ישבה וצפתה באיי מיתהלכת בעיגולים,באזקילמון עף מעליה וטויה ישב עושה את עצמו חושב אבל בעצם מסתכל על טאסמון בציפיה שהוא ימצא תשובה,לפטע באזקילמון היסתכל ימינה לתוך היער והעיניים שלו התחילו לההפך ליות ויותר בהירות,"מה אתה עושה?" ג'וני שאל,פתאום באזקילמון צעק:"כולם ליברוח ! אחד הילדים מיתקרב !",ג'וני קם,הוציא משקפת מהתיק והיסתכל,פתאום משהו ירוק וארוך עף מבין העצים והעיף את המשקפת מידו,זה היה ראיקוטו שרץ לעברם אחרי שהבחין בהם כשה הוא צועק:"מהר קאירוטומון !",קאירוטומון רץ לעברם ולבסוף דהה לתוך האוויר ונהיה בילתי נראה,פלומון נהפכה לנטמון והרימה את איי המבולבלת לאוויר,אז ירתה בועה גדולה על הקיר ופתחה בו חור ענקי אז צעקה:"כולם מהר !",קיוטו קפץ במהירות 30 מטר לאוויר ישר לתוך החור,טויה קם אז דרך על טאסמון והישתמש בו כמו טרמפולינה ונכנס לתוך החור בקיר,באזקילמון הרים את ג'וני בקושי והרים אותו לאוויר דרך החור,פתאום קאירוטומון הופיע ממש ליד טאסמון שהיתפתח באותה השניה לאוזלמון אבל היה מאוחר מידי וקאירוטו הרים את הציפורניים שלו לעבר טאסמון,לפטה הסכין של ג'וני פגע בדיוק בציפורניים שלו שגרם לו לעצור,אוזלמון ניצל את ההפתעה של קאירוטומון ועשה סיבוב מהיר במקום אז חבט בקאירוטומון אם הקלשון שלו והעיף אותו אחורה,אז עף לתוך החור בקיר... כשה הגיע היה מופתע לראות חור בתקרה מעליו שאיי מטפסת לתוכו בקושי,הוא הרים אותה בדרכו למעלה והתחיל לעוף כשה היא יושבת עליו,"תודה..." איי אמרה לו אז הצביע ומרה:"הם הלכו לשם !"... בינתיים אנטו עמד אם הדיג'יכלי של סאקורה בידו,סאקורה הייתה קשורה על הרצפה אם מטפחת על הפה,אנטו שם את הדיג'יכלי על השולחן והלך לעבר הדלת,הוא פתח אותה והוריד מהקיר פטיש גדול שהיה תלוי על קיר המיסדרון,אז הלך בכיוח מרוצה מעצמו לעבר השולחן עליו הדיג'יכלי... הוא הרים את הפטיש ועמד להנחית אותו על השולחן בכל הכוח שלו אבל לפטע פיצוץ גדול יצא מהרצפה והרים אותו לאוויר,הוא נפל על האדמה והיסתכל דרך החור ברצפה,משם הוא ראה את אזולמון עף דרך החור אם איי על הכתפיים שלו ואחריו קיוטו קופץ,קיוטו תפס את הדיג'יכלי של סאקורה,הרים אותה מהרצפה אז היסתובב לעבר אנטו שעמד והיסתכל עליו בכעס,כל שאר הילדים נכנסו דרך הדלת חוץ מראיקוטו שנכנס רוכב על קאירוטומון דרך החור ברצפה,יצור נחשי גדול היה ליד הילדה שחומת העור בשמלה קפץ קדימה לעברו והעיף אותו בחבטה דרך החלון,באזקילמון ונטמון ביחד קפצו לעבר טופמון אבל הוא נעלם הם היתנגשו בקיר,הוא הופיע מאחוריהם את תפס אותם בשתי שרשראות שיצאו מהידיים שלו ולהבה כחולה הופיע מצויירת על החליפה השחורה שלו,הלהבה הכחולה היתנועעה בפראיות והעיניים שלו נהיו אדומות,הוא היסתובב והניף את השרשראות בכך העיף את נטמון ובאזקילמון דרך החלון,איי צעקה:"כולם תעשו כמוני,אז תפסה בקצה של השרשרת והחליקה איתה למטה,טויה וג'וני עשו כמוה,טופמון היה טיפש מידי להבין מה קורא אז קאטנה צעקה לו:"תחזיר את השרשראות למקום!",קיוטו לא הספיק ליתפוס שרשרת ליפני שהם חזרו לגופו ל טופמון,הוא היסתכל על חבורת הילדים והדיג'ימונים שהיתקרבו אליו,אז היסתכל אחורה ושוב חזרה עליהם,הוא בלע את הרוק שלו,היסתובב, רץ לעבר החלון וקפץ מתוכו... אז איך קיוטו ינצל מנפיל דרך חלון ?... כל זה ועוד בפרק הבא של דסטני !"

Digi Lista

New member
../images/Emo45.gif

זה במאמרים

meytar

New member
ספון אמרת שאתה מכיר את אחד השחקנים

מהקבוצה האלופה בליגת הנוער של ההוקי. שאלתי אותך מי זה ומי הקבוצה ולא ענית לי, אז אני שואלת שוב...

למעלה