דסטני-פרק 10 חלק א'

דסטני-פרק 10 חלק א'

"לכוון, להכין ולירות!" קרא אזולמון וברק כחלכל התנגש בעץ והפיל אותו, "יופי!" קראה איי והביאה עוד חבל שהיה עשויי מעלוקה, "רק עוד קצת ונוכל לעלות וללכת למצוא את סאקורה!" צעק טויה והרים את אגודלו, כאות עידוד. קיוטו ישב על הענף ובהה בעלים המתנופפים ברוח החמימה של הצהריים, דמעות כמעט עלו בעיניו, "סאקורה... אני רציתי כ"כ להגיד לך את זה ועכשיו את... אינך..." הוא קבר את ראשו בברכו, אך מהר מאד התאושש ואישוניו התכווצו בחימה, "אני אשיג אותה בחזרה!" הוא לחש וחשף זוג ניבים, "את עוד תראי אנימון" היא אמר ומבט זדוני הופיע על פניו והוא זינק מהענף, מתמרן במומחיות בין עצי היער...קיוטו עמד לקפוץ ולצאת לדרך אבל ליפני שהספיק שמע את קולו של ג'וני מאחוריו צועק:"היי מר. אנטי חברתי !",קיוטו היסתובב וג'וני המשיך:"סיימנו את החבל אפשר לטפס על הצוק המטומטם הזה אז על תלך רחוק !",לקיוטו לא היה ממש אכפת מג'וני אבל הוא העדיף להישאר אם השאר מסיבה שהוא לא הבין, הוא קפץ מהעץ והתחיל ללכת אחרי ג'וני שכבר עמד למרגלות ההר,ג'וני היסתובב לעבר איי ואמר:"אז מה עכשיו?", איי פשוט ענתה לו שהיא לא יודעת והיסתכלה בטיפה תיסכול על ראש הצוק,"אתה חושב שזה יציב ?" היא שאלה את ג'וני,ג'וני המבולבל פשוט שאל "מה ?" והיסתכל על איי,"החבל ראש שרירים !",אפילו שהיא קראה לו ראש שרירים הוא עדיין הרגיש שמח שהיא שואלת את דעתו 'לפחות היא לא מרביצה לי בראש אם התיק שוב...' הוא חשב לעצמו,"נו שעיר סלע !?" הוא שמע את איי ברגע שהתחיל טיפה להיכנס לחלום בהקיץ,"אה מה ? אה נכון החבל ! כן הוא כנראה יציב" ג'וני ענה לאיי בינתיים שקיוטו מיתקרב,"יופי..." מלמלה איי קיוטו נעמד לידם ואמר:"טוב נטפס למעלה ונלך לחפש את סאקורה",ליפני שמישהו אמר משהו קיוטו קפץ על החבל והתחיל לטפס במהירות,אזולמון עף למעלה במהירות וברגע שהגיע לצמרת חזרת לדרגת הטירון שלו שאף אחד עוד לא ראה,פלומון עלתה על גבו של באזקילמון לעומת מחאתו לדבר והוא נאלץ להרים אותה איתו לראש הצוק,שלושת הדיג'ימונים צעקו למטה:"נו אנחנו מחכים !", ג'וני היתקרב לחבל שם את הידיים על החבל והיתכונן לטפס, מאחוריו פתאום שמע:"אמממ ג'וני ?...", זה היה קולה של איי, ג'וני מייד היסתובב ושאל מה קראה ל"ראש שרירים ?" אבל ראה את איי עומדת טיפה במבוכה,"אוף מה קראה הפעם !?" הוא אמר בתסכול,איי טיפה היתביישה להגיד משהו אבל בסוף מלמלה:"אני לא יכולה לטפס ג'וני...",ליפני שג'וני אמר לה משהו טויה אמר:"גם אני לא!", ג'וני היסתכל למעלה על קיוטו שכבר כמאט עלה עד הסוף וצעק לו:"קיוטוווווווו ! רד למטה יש לנו בעיה !",קיוטו היסתכל למטה על הנקודות הקטנות שהיו החבורה שעמדה לה למטה ובלי פחד החליק למטה,הוא נחת ככה שהוא בדיוק יושב על הכתפיים של ג'וני שעמד בדיוק מתחת לחבל,ג'וני הרים את הראש למעלה ואמר:"נהנה מהנוף ?", אז הפיל את קיוטו, הוא נחת בדיוק על הרגליים ושאל מה הבעיה בכעס,"הם לא יכולים לטפס" ג'וני ענה לקיוטו שאחרי כמה שניות של היסתכלות על ג'וני אז על טויה אז על איי ובסדר הפוך חזרה לג'וני אמר:"טוב אז מה נעשה",איי מלמלה שוב"אני לא יכולה לטפס..." כאילו שהיא טיפה מיתביישת בעצמה,"נו מה את רוצה !? שאני אסחוב אותך על הכתפיים ?!" ג'וני ששמע את המילמול של איי אמר בכעס, זו הייתה שאלה שהיתחרט עליה כי בחוסר שום אפשרויות אחרות נאלץ ליסחוב את איי על הכתפיים שלו, קיוטו עשה את אותו הדבר לטויה והם כולם טיפסו עד למעלה, כשה הגיעו איי נפלה על הדשא ואמרה:"אני עייפה !...","את עייפה?!" אמר ג'וני בכעס "אני..." הוא המשיך אבל ליפני שהספיק לסיים איי שוב הרביצה לו בראש אם התיק שלו"אני לא מאמין !" טויה צעק בינתיים שאיי וג'וני מיתווכחים "אני רואה את השביל שבו התחלנו ! אתם מבינים !? אנחנו בקושי היתקדמנ מאז שהתחלנו ללכת ליפני בערך עשר שעות !",קיוטו בלי רגשות מלמל:"טוב נאלץ לעצור ללילה" והיסתכל על השמיים המשחירים מעליו והעננים השחורים היתקרבים מקצה האופק לעברם,"לילה טוב" הוא אמר והלך לישון כשה הוא נישען על גזע עץ גדול ששכב קטוע על האדמה, איי עמדה להגיד לו משהו אבל הוא כבר נירדם,טויה נירדם מרוב עיפות על השדה שעליו נישכבר ברגע שסיימו לטפס כשה הדיג'ימונים מיתכרבלים עליו ומישתמשים בו ככרית, תוך שניות כבר היה חשוך,איי הורידה תרמיל מהגב שלה שאף אחד לא שם לב עליו והוצי משם שמיכה וכרית,"אתה יכול לקבל את זה בחזרה לעכשיו" היא אמרה לג'וני כשה היא מושיטה לו את התיק שלו חזרה "אבל בבוקר אני לוקחת אותו חזרה כי אתה כל הזמן בורח לנו לאן שבא לך", אז נשכבה על השמיכה, היא שכבה לכמה דקות ולבסוף היסתובבה אחורה וראתה את ג'וני מנסה להישכב בנוח על האדמה הקשה,"אני מיתערבת שאין לך כלום בתיק הזה חוץ מאוכל..." היא אמרה לג'וני שהיסתובב בהפתעה,"חשבתי שאת כבר יושנת..." הוא מלמל חזרה אליה, היא חייכה עליו והוציא עוד שמיכה מהתיק שלה,"ששש... על תספר לאף אחד שיש לי אותה !" היא אמרה לו והושיטה לו את השמיכה,"תגידי מאיפה..." ג'וני התחיל לדבר אבל ליפני שסיים איי שכבר הבינה מה עמד לשאול אמרה לו:"הייתי בדרך למסיבת פיג'מות כשה קיוטו העיף אותי לכאן..." היא אמרה והיסתכלה על קיוטו היושן שעיקם את האף מתוך שניה למשמע השם שלו,ג'וני פתח את הפה אבל איי קטעה אותו שוב ואמרה:"אין סיבה להודת לי..." היא היסתובבה אם הגב לג'וני היתכרבלה בשמיכה שלה ואמרה בשקט:"ראש שרירים..." בבוקר הם לקחו את החבלים שעשו ליפני שהלכו לישון ותלו בצידו השני של ההר,טויה יכל לטפס למטה לבד וגם איי אבל היא העדיפה לגרום לג'וני שוב לסחוב אותה למטה כשה היא חובטת לו בראש כל שניה אם התיק שלו וצוחקת, הוא נאלץ לינשוך את הלשון ולחרוק שיניים כי לא יכל לעשות כלום הרי אם יעזוב את החבל הוא יפול, כשה היא למטה היה כבר מאוד עצבני"ולמה זה היה?!" צווח עליה ג'וני, "אני בת! לא אכפת לך?!" היא צעקה עליו "וואו..." מלמל טויה ונחת על האדמה, "אתה בסדר קיוטו?" הוא הרים את ראשו, קיוטו הנהן, "טוב..." קיוטו הסתכל על השמיים, מבטו נעשה מרוחק, עיניה הירוקות של סאקורה עלו במוחו כל שנייה, שיערה החום מתנופף ברוח האביבית, קיוטו הביט על השאר ונאנח, "מצטער" הוא לחש וזינק אל האוויר. "קטאנה, תשמרי עליה" ציווה אנטו והצביע על סאקורה השרועה על האדמה הלחה, "בטח!" היא זייפה חיוך וסימנה לטופמון לעקוב אחריה, טופמון סחב את סאקורה אחריו, הם נכנסו לחדר חשוך והשליכו את סאקורה לבפנים, החבלים שקשרו אותה התפוררו וסאקורה נשמה בהקלה, היא הוציאה את הדיג'יכלי שלה מכיסה העיינה בו, "אין פה אפשרות למצוא את המיקום שלי?!" היא רטנה והסתכלה על הדיג'יכלי, לפתע קרן אור נירתה על קיר המערה הלח והולוגרמה של כלב אפור-כחלכל הופיעה באוויר... קיוטו קיפץ מצוק אחד לשני, הוא המשיך לחשוב על סאקורה, זה מה שגרם לו להמשיך, הסלע תחתיו התמוטט והוא החל בדרכו לתהום עמוקה, "לאאא!" הוא צעק, לפתע הוא נחת על בועה לבנבנה, זו הייתה צורת הטירון של אזולמון, "רק התחמקתי, הא?" בקע קול מן הצללים, "טויה..." מלמל קיוטו ונשען על הסלע מאחוריו, "תמשוך אותו לפה טאסמון...

דסטני-פרק 10 חלק ב'

"שמע..." אמר טויה בקול יותר בטוח מהרגיל,"כולנו רוצים להציל את..." כאן הוא נעצר והתחיל לחשוב, מאחוריו שמע את טאסמון אומר בשקט:"סאקורה !...",טויה עשה את עצמו כאילו ידע את השם כל הזמן ואמר:"סאקורה !... אבל אף אחד מאיתנו לא מנסה לעשות את זה לבד אתה חייב להבין שאתה לא איזה..." כאן התחיל הוא שוב לחשוב על איזה מטפורה להשוות את קיוט עליה אבל ליפני שטאסמון הספיק לעזור לו הוא חשב על משהו לבד והמשיך:"...לא איזה זאב בודד שיכול להיסתדר לבד במדבר",קיוטו לא אהב שמיתנהגים עליו בזלזול כזה, הוא לא היה רגיל לזה,אנשים רגיל לא אמרו לו כולם... או שאולי הוא היה רחוק מיד לישמוע, הוא לא ציפה לישמוע משהו כזה... במיוחד לא מטויה שלא היה חכם או ביקורתי במיוחד, הוא היתכונן לענות לטויה אבל ליפני שהספיק טויה חייך עליו ואמר:"טוב קדימה קיוטו יש לך עוד הרבה כבשים לאכול היום... בוא אחרי השאר נמצאים שמה" הוא אמר והצביע חזרה לעבר שדה ירוק שאפשר היה לראות בו את ג'וני ואיי מיתהלכים ומיתווכחים בינם לבין עצמם, ככה הוא אמר והתחיל ללכת כשה טאסמון מיתעופף אחריו, קיוטו לא ממש רצה לעשות את מה שטויה אמר לו כי אז לדעתו זה יראה כאילו שטויה נותן לו פקודות אבל הוא הבין שטויה צודק והתחיל ללכת אחריהם,"הנה אתם!" צווחה איי וחבטה לקיוטו וטויה בראש, קיוטו התיישב על הדשא בתסכול, "מה עובר עלייך?" עיקם ג'וני את אפו, "כולם..." זרק לעברו קיוטו ומיהר לשוב ולמרוט את העשב, "אתה מוזר..." מלמלה פלומון וקפצה על הדשא לפניו, "תעודד כבר!" היא קראה בחדווה וקרצה לו, קיוטו גיחך והסתכל לצד, "תודה על המאמץ..." הוא אמר ועיוות את שפתיו לחיוך, פלומון הנהנה בשמחה וחזרה לשבת על כתפה של איי, "קיוטו" אמר טויה ברצינות לפתע, "אני יכול לדבר איתך? לבד?" הוא שאל ונעץ בו מבט רציני... "מה זה?" קראה סאקורה שהמשיכה להסתכל על הדיג'יכלי, "זה? הממ... מוזר..." היא מלמלה ותקעה את מבטה בהולוגרמת הכלב, המילה "שותף" הופיעה על הצג, "שותף?" הסתקרנה סאקורה, "נפגשו" היה כתוב ותמונה של סאקורה והדיג'ימון הכלבי, מעניין מה השם שלו?" קראה סאקורה אך אז נכנסה קטאנה לחדר וזרקה לסאקורה חציכת לחם מעופש, "ארוחת בוקר עכברושית" היא אמרה בזלזול וגיחכה למראה סאקורה המרופטת, "מה אמרת?!" הרימה סאקורה את קולה אך מהר מאוד ה,חרטה על כך, טופמון כרך את אחת משלשלאותיו סביב רגליה, משאיר סימני שריטות עמוקים...סאקורה הספיקה לקום ליפני שקאטנה הספיקה לצאת מהחדר, טופמון כבר יצא מהחדר אבל סאקורה תפסה את קאטנה מאחורה בצוור והחזיקה אותה אז סגרה את הדלת אם הרגל שלה, הדלת נינעלה לבדה, טופמון מייד היסתובב והתחיל לחבוט בדלת בניסייון ליפתוח אותה,קאטנה ניבהלה במירות והתחילה לנופף את הידיים בעצבנות בניסיון להישתחרר,על הפנים שלה הייתה הבעת פנים מפוחדת כי היא הייתה חסרת הגנה בלי טופמון,"וואו כמה חבל אין לך את המגן שלך להציל אותך עכשיו !" סאקורה אמרה בציניות מרושעת וצחקה על קאטנה שהייתה קטנה ממנה בטיפה וניסתה נואשות להישתחרר מהאחיזה שלה,"אז מה את חושבת שכדאי לי לעשות איתך" המשיכה סאקורה שהייתה גאה בעצמה על מה שעשתה,"עכברושה..." היא אמרה בלעג לקאטנה שדמעות קטנות הופיעו בעיניים שלה,טופמון לא הצליח לישבור את הדלת כי היא נעשתה על ידי הכוחות המשוטפים של כל החבורה,"טוב..." סאקורה אמרה והתחילה להיתקרב לדלת,"אם אתה תזיז שריר אני מחסלת אותה !" היא אמרה בכעס והיסתכלה לעבר קאטנה המפוחדת,"פתחי את הדלת !" היא נתנה פקודה לקאטנה שעשתה את מה שאמרו לה בחוסר רצון, ברגע שסאקורה יצאה מהתא מאחוריה היה זוהר קטן שתוך שניה נהפך לציפורניים המחוברות ליד ולבסוף ראו את ראיקוטו רוכב על הדיג'ימון שלו שתפס את קאטנה מידה של סאקורה והרחיק אותה לעבר טופמון, טופמון מייד ירה שרשראות שתפסו את סאקורה (מסכנה לא?...) והרים אותה מהרצפה, אנטו יצא מהצללים בלי הדיג'ימון שלו ונעמד מול סאקורה מחייך,אז תוך שניה הפנה מבט כועס לעבר הקאטנה שעדיין לא ממש נירגעה, הוא היתקרב עליה בצעדים איטיים אז חטף את החגורה שלה והוציא ממנה את הקלפים שנתן לה,"אפסית..." הוא מילמל אז זרק את החגורה לרגליה וחזר ללכת לעבר סאקורה,"לא..." מלמלה בשקט קאטנה (וואו עכשיו חבל לי גם עליה...),אנטו היסתובב בכעס ואמר לה:"תגידי תודה שלא לקחתי גם את הדיג'ימון שלך !", אז נעמד סנטימטר מול סאקורה הראשים שלהם כמאט נגעו אחד בשני,אנטו עמד בחייוך גאה על הפנים ואמר:"חשבת שאת יכולה לברוח הא ?...",סאקורה הזיז את הראש אחורה, אנטו היה בטוח שזה היה בגלל פחד ממנו אבל אז בתנועה חדה סאקורה הניפה לו ראסיה שהפילה אותו על האדמה מחזיק את העין שלו בכאבים,"לא כל כך חזק עכשיו הא !?" סאקורה צעקה (כמו שאנטו אמר לה בפרק 9) בינתיים שהדיג'ימון של ראינוטו סוחב אותה חזרה לתא, אנטו קם עדיין מחזיק את עין ואמר :"זהו זה ! את נימעסת עלי לגמרי מחר את כבר תקבלי מה שמגיע לך...", אז בעט לסאקורה בבטן והפיל אותה לתוך התא שלה,הוא היסתובב וניף את היד אחורה וסגר את דלת התא, אז היסתובב ימינה לעבר קאטנה ששכבה המומה על הרצפה כשה טופמון מחזיק אותה,"ואת..." הוא אמר "אני לא בטוח שאני בותח בך יותר...","אבל אנטו..." קאטנה מילמלה וניסתה לקום על הרגליים,"אני נותן לך ניסיון אחרון והפעם בלי פישולים !" אנטו אמר אז היסתכל אחורה על סאקורה ששכבה בכאבים על הרצפה של התא לא יכולה להחזיק את בטן שלה כי היא קשורה בשרשרת,אנטו המשיך ואמר:"תשמרי על דלת התא! שהיא לא תברח שוב !", הוא התחיל ללכת לעבר החשכה והוריד את ידו מהעין, טופמון עזר לקאטנה לקום והם שניהם נעמדו אם הבעת פנים קשוחה ליד הדלת של התא,בלי להיסתובב אנטו אמר:"בוא טופמון !","ממממה...?" מילמלה קאטנה,"טופמון בא איתי..." אנטו אמר,טופמון היסתכל על קאטנה בחשש כשה הוא מיתרחק ממנה לאט לאט,"אבל איך אני..." קאטנה התחילה לדבר אבל אנטו אפילו לא הקשיב לסוף ואמר לה:"היא בתא כלא והיא קשורה, אלה אם כן את מנסה לפשל אין לך מה לדאוג..." הוא אמר והלך לתוך הצללים "מה אנטו מתכנן לאסקורה מחר ואם קיוטו איי וג'וני יספיקו להציל אותה ? תשובות לזה ועוד בפרק 11 של דסטני"

OFIRB9

New member
זו נקמה!!

גם אתם לא הגבתם לי!!!!! נו טוב... אחלה פיק! אני מקנה בכם גם אני רוצה לכתוב פיקים משותפים ואני לא יכולה :(((( טוב תמשיכו, ועל תתיחסו למגעילות של טרייר

Dark SpaWn

New member
הינו אמורים להגיב למשהו?...

בכל מקרה את צריכה להשיג אי סי קיו... אני אשלח לך אותו דרך האי סי קיו מחר... רגע... בכל מקרה תורידי או באתר הרשמי או בגופ... שמה אני הורדתי WWW.GOOP.CO.IL

Digi Lista

New member
זה בפנים../images/Emo13.gif

הינה אני מתחילה לעמוד בקצב

למעלה