דנשה אתמול

DJ$upreme

New member
דנשה אתמול

מי היה? אני חושב שאפשר בקלות לשנות את הבית של מירו מ"הופ איזה תחת" ל"קפוץ סי-די קפוץ סי-די קפוץ". אבל פייר, האם זו לא היתה פשוט הופעה משוגעת ומעולה? אני לפחות מאוד נהניתי. יחד עם זה, לא תתפסו אותי מת עם המערכת סאונד הזו שוב.

../images/Emo110.gifדנשה-אקוסטיק../images/Emo65.gif

מי בכלל צריך פטיפונים כשדנשה על הבמה ?!
מצידי שיופיעו מחוץ לג´יי ספוט (ראו ערך על החוף), ככה באמצע ינואר הקר, בלי הגברה נאותה ואני עדיין אהיה הכי מאושרת שבעולם !
אז מה היה? המאסטר הבלתי מעורער - איל B
(לכנסת ! או לפחות למשכן הנשיא.. למרות שמצידי נלך על משטר מלוכני ונמליך אותו..) וכמובן הגברת הראשונה ואם יורשה לי לציין המקסימה חמוטל B
. נמרוד, שאישית יש לי מין קטע פסיכולוגי עם הקול שלו. כל פעם כשאני רק שומעת אותו אוטומטית אני נחנקת מצחוק (תסמין שנטבע אצלי כנראה מאז ימי "מאנץ´" העליזים).
וכמובן..דודי, דודי התותח שטוען שהוא מספר 20 אבל בשבילי הוא תמיד מספר אחד.
אני מקווה שכבר יש תאריך להופעה הבאה !!

The Messiah

New member
ת´אמתי שאין לי מה להגיד...

היה אחלה הופעה ממש נהנתי אבל נראה לי אני בערך הבן אדם היחיד שבא לשם לשמוע דנשה היו שם כל מיני היפים זקנים כאלה שבאו לשמוע את "דה פיו" שת´אמתי לא כאלה רעים אבל הציפיה לדנשה,זה הורג!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TeeAnTee

New member
אחת ההופעת ההזויות באמת

היה ממש מצחיק, נראה לי אפשר לעשות הופעות של דנשה בלי אינסטרומנטלים בכלל ועדיין יהיה גדול.

chat1

New member
זה היה אמיתי או מתוכנן?

עם החבורת שרוטים האלה אי אפשר לדעת מה הם בדיוק תיכננו, מישהו יודע עם דודי באמת נפצע שם איפה שהוא נפצע? ענק ענק ענק!! ג´ה פן אחלה מקום דרך אגב , לקח לי זמן למצוא אותו אבל המקום בהחלט שווה

The Messiah

New member
ת´אמתי לא יודע אם זה נכון

אבל הוא קיבל סיכת ביטחון בשקית הקניות אם אני לא טועה יאללה נו שאיילבי יגיב פה או משהו

kodman

New member
אני נהנתי מאוד

בנתיים אני לא יפרט מה היה כי אני מנסה לסחוט אותם שישלמו לי כדי שאני לא ידבר
סתם, הופעה מצחיקה מאוד - תאמת במקום מופע שירה זה היה יותר בכיוון של מופע סטאנד אפ. אבל בכל זאת אנשים נהנו וכמובן צחקו - והיו אחלה גוד וויבס, כנראה זה בגלל המקום, אולי בגלל הקהל המצומצם וה"משפחתי" שלא משנה מה לא היה קורה (מה כבר יכול לקרות שלא קרה?
) עדיין לא היה מתבעס וממשיך להנות. דנשה אחלה אנשים, את דודי כבר אני מכיר והוא אחלה, ואתמול יצא לי גם קצת להכיר את אייל בי שהוא גם אחלה בן אדם. בקיצור דנשה הם באמת אחלה חברה´ בלי פוזה מיותרת, יש חיבור גדול בינהם עצמם במופיעים וגם בינהם לקהל, והם מבצעים את המטרה במלואה - והיא להצחיק את הקהל ולגרום לזמן טוב במשך המופע. להרשמה למועדון המעריצים של דנשה תפנו אליי
בכל מקרה מי שפיספס, אני ממליץ, מה שהיה לא היה מתוכנן ולא נראה לי שתחזור הופעה מטורפת כזאת - אבל עדיין כל הופעה זאת הופעה בפני עצמה ככה שבטח יהיו הפתעות אחרות בכל הופעה. kodman

הפציעה-הסיפור האמיתי.

דבר ראשון אני רוצה להודות לכל האנשים שבאו אתמול ונהנו מהערב ההזוי ביותר בתולדות דנשה. דבר שני אני רוצה להודות לדי ג´י סופרים, ניר אתה חבר אמיתי ומקווה שלא תברח לנו. ועכשיו לסיפור האמיתי. כפי ששמתם לב לא אני ,לא איל, לא נמרוד ולא סופרים ידענו איך לאכול את הקטע הזה. הביאו לנו מערכת סוג ז´ ופשוט החלטנו להמשיך הלאה במקום לשלוח את כולם הביתה ומהביצוע השני שעשינו ל"בעיות", אני לפחות, לא הייתי מחובר למה שקורה סביבי. כפי ששמתם לב (אפילו כמה בנות מהקהל העירו לי על קח) הופעתי עם מכנסיים קרועים לגמרי שנתמחו בשתי סיכות ביטחון ואז או ב"מה שבא לי" או ב"ידידות" התחלתי להרגיש דקירות משונות באיזור ה"חבילה" והשיא מגיע כאשר אני מרגיש משהו חד חודר עמוק כמה מילימטרים מתחת ל"חבילה" אז כבר לא יכולתי יותר ופשוט נשכבתי על הריצפה ונאבקתי בחתיכת מתכת המזויינת עד שהצלחתי להוציא אותה, והשאר זה כבר היסטוריה. עוד תודה אחת לשחר סוויסה שלפי דעתי הוא הדבר הבא בסצנה להתראות בהופעה הבאה מיסטר מותק

DJ$upreme

New member
יאאאאאאאאאווווווווווווווווווווווווו

עד עכשיו רציתי לקוות שהיה מדובר בהופעת משחק מוצלחת במיוחד. כואב את כאבך, סופרים

חחחח , ענק

כול הכבוד , כול כך רציתי להיות אתמול , אבל מפאת סיבות טכניות לא יכולתי להגיע , הופעה הבא אני שמה!

The Messiah

New member
רק מה שאני מקווה...

זה שמכל הסיפור הזה תישאר לך צלקת ואז תוכל לספר שגם אתה לוחם היפ הופ ציוני אמיתי!

mancha

New member
כן..

אין כמו סיכת ביטחון לביצים כדי להוכיח שאתה לוחם היפ הופ ציוני.. ???

mancha

New member
הופעה גדולה!

"מעז יצא מתוק" אם יורשה לי להוסיף.. פשוט מצוין, כל אומן אחר היה בטח מתחיל לבכות או משהו, אך לא כך עם חברי דנשה האמיצים! המשיכו את ההופעה ובהצלחה מרובה!!! כ-ל ה-כ-ב-ו-ד! היה מצוין! ישר כוח... ותמשיכו לעשות הופעות.. ה-ר-ב-ה!

אילb

New member
או קיי, התאוששתי, מה קורה?

אם הדיסק היה קופץ פעם פעמיים, אנשים היו אומרים שיש לנו תקלות טכניות. אם בעקבות הקפיצות היינו מתבלבלים פעם פעמיים, היו אומרים שאנחנו צריכים עוד להתאמן. אם סיכת הביטחון המפורסמת היתה רק משתחררת ולא ננעצת, היו אומרים שדודי מגוחך כי רואים לו את המפשעה. אם באמצע ההופעה לא הייתי רץ לרכב שלי (כדי להביא דיסק פלייבקים אחר) ולא הייתי מגלה שדודי השאיר את הדלת של האוטו שלי פתוחה לרווחה (חתולים שוטטו לי באוטו) באמצע האזור הכי פחות סימפטי של יפו, ב 12:00 בלילה!! אז כנראה שלא היה לי אוטו עכשיו. אם כל זה לא היה קורה, אז אפשר היה להגיד שלדנשה היתה הופעה לא מוצלחת. אבל מה שהיה שם היה על גבול הפראנורמאל. משהו בין מתיחה בפספוסים לסרט ´ספיינל טאפ´. והקהל התפוצץ מצחוק! כבר בשיר השני הופעת ההיפ הופ הפכה למופע סטנד-אפ בעל קונספט הזוי. "תראו תראו את הלהקה הזאת מנסה לשרוד על הבמה". מה אני אגיד לכם, זאת הגדולה האמיתית של נמרוד ודודי, ככל שתלחיצו אותם יותר ככה הם יהיו יותר מצחיקים. ומי שלא ראה את דודי שוכב על הבמה מתפתל מכאבים, ביד אחת הוא שולף סיכת ביטחון מהמפשעה וביד השניה מחזיק מקרופון ליד הפה וצועק "רופא רופא..." או "חייב..להמשיך...בהופעה... חייב...להמשיך...בהופעה.." לא ראה דבר מצחיק מימיו!! וגם הפעם, כמו בדינמו, נמרוד מאלתר BEATBOX לדודי ש"ס ולי. כנראה שכבר נכניס את זה לחלק קבוע בהופעה. ואחד הדברים שהכי הצחיקו אותי היה אחרי שנגמרה ההופעה דודי ונמרוד פותחים דיון עם הקהל על מה שהיה. נמרוד: יש שאלות מהקהל? קהל: יש טרמפ לבאר שבע? מישהו אחר: "יש אולי למישהו טרמפ לחיפה?" נמרוד:"יש שאלות מהקהל שלא קשורות לטרמפים?" בקיצור המון תודה למי שהגיע והיה כזה GOOD SPORT אני שמח שנהנתם גם אם זה היה על חשבוננו. ואם מישהו צילם את זה... שישמור את זה אצלו... אין לי שום עיניין לראות את זה.. שוב.

The Messiah

New member
זה לא היה בדיוק ככה...

אני שאלתי "מה נסגר הם הטרמפ לב"ש" בגלל שכשאמרו פה שתהיה לכם הופעה בב"ש אז שאלתי אם יש צ´אנס שאני תופס איתכם טרמפ לשם... ואז קודמן ,שלא הבין למה שאלתי זרם עם זה ושאל אם אפשר טרמפ לירושלים. הופעה מעולה מה שאני לא מבין זה באמת למה באמת באים כל כך מעט אנשים לראות אותכם...כאילו היה נדמה לי שכל מי ששם זה הקהל של דה פיו. ובאמת יש לי שאלה אחת שכחתי לשאול שם,זה נכון שמיסטר מותק בלוויין יחזור בעוד עונה? ודודי אמר שהופעה הבאה לא תהיה בזמן הקרוב אחרי מה שקרה עם התיקלוט,אז מה נסגר עם זה,תהיה עוד הופעה בזמן הקרוב?

kodman

New member
באמת שלא הבנתי למה שאלת

אבל שאלתי את זה בשביל הצחוק - לא באמת ציפיתי שהם יתנו לי טרמפ לירושלים
בהחלט היה אחד מהרגעים המצחיקים של הערב, כפי שאמרתי - נהניתי מאוד, היה מצחיק לאלה, ובאמת מסכן נמרוד עם הסיכה. דרך אגב זה אתה שכל שניה לקחת להם מים מהבמה?
kodman

mancha

New member
אהם!

דודי עם הסיכה! לא נמרוד! אל תסרס לי בני משפחה לחינם..

למעלה