דני
I i am just a girl New member 10/12/02 #5 יאההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אווווווווך, אני שונאת אותוווווווווווווווווווווווווווו
יאההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אווווווווך, אני שונאת אותוווווווווווווווווווווווווווו
I i am just a girl New member 10/12/02 #7 אוך הם הגשימו את החלום שלי! החלום שלי זה דואט עם אלטון ג´ון, ו.... אוך אני שונאת אותו
I i am just a girl New member 10/12/02 #9 הוא עשה דואט עם אלטון ג´ון הוא זמר מצליח.... צריכה עוד סיבות?
I i am just a girl New member 10/12/02 #11 אבל .... דאנקן חמווווווווווווווווד, אנטוני יפהההההההההה, לסיימו ןאין לי יחס, ואף אחד מהם לא קנה זה מה שלי קנה, בנתן?
אבל .... דאנקן חמווווווווווווווווד, אנטוני יפהההההההההה, לסיימו ןאין לי יחס, ואף אחד מהם לא קנה זה מה שלי קנה, בנתן?
D Dani Ryan New member 10/12/02 #12 אוי לא.. יש לי חשדות קשים.. כי....בשירשור אחר פה אמרנו שאולי הם הספיקו לעשות משו.. ולי הלך ל...שם...למקום שהוא קנה את הבגד..אולי זה כי.. הם...לאאאאא
אוי לא.. יש לי חשדות קשים.. כי....בשירשור אחר פה אמרנו שאולי הם הספיקו לעשות משו.. ולי הלך ל...שם...למקום שהוא קנה את הבגד..אולי זה כי.. הם...לאאאאא