דני.....

Sababush

New member
דני.....

אם לא ישלחו לך מכתב על העצומה עד היום בערב אז אני אנסה לפתוח אותה גם חשבתי כבר על מכתב לשים בפתיחה והכל ומאוד חשוב שלא נשכח שאת המכתב בפתיחה נכתוב בעברית קודם כל, ומתחת באנגלית, כי העצומה תשלח גם לVIRGIN וINNOCENT

וואו וואו וואו

למה לי לא אאומרים את הדברים האלה? אני אלופה בניסוחים... לפחות זה מה ששירי אומרת... ודני מתלהבת מהמילים ה"יפות" (NOT) שלי...

chicolico

New member
אני חושב שכדאי

גם לשלוח מכתב לשוקי וייס - זה האמרגן הישראלי שמביא תמיד את כל האמנים הכי מפורסמים להופעות בישראל (הוא הביא את מלאני סי, ווסטלייף, פייב וכמעט את רד הוט צ´ילי פפרס...) אולי הוא יוכל לעזור לנו...

Sababush

New member
כן

התכוונתי לשלוח גם לו
אבל איך? למישהו יש כתובת?

אוי

אני כל כך חכמה יש לי רשימה של כל אנשי הקשר שקשורים למוזיקה בארץ, תתקשרי אלי או משהו ואני אתן לך, טוף?

chicolico

New member
כמה נקודות...

1. מי מנסח את המכתב? מתי יעבירו אותו כדי שכולם יחתמו? צריך שהוא יהיה ממש מרגש כזה (כמו: המעריצים שלכם צריכים אתכם פה במיוחד בזמנים הקשים שאנחנו עוברים...
אולי זה ישכנע מישהו בחברת התקליטים...
) 2. רק קחו בחשבון שזה יקח לפחות שנה עד שאולי אולי מישהו יענה למכתב שלנו כי כבר נקבע לבלו סיבוב ההופעות הבא (ב-2003) והוא כולל רק את בריטניה (שוב!)... הוא יהיה בידיוק באותם תאריכים של סיבוב ההופעות הזה -רק בשנה הבאה... sababush, לטיפולך...
3. והגעתי למסקנה בעקבות קריאת רוב ההודעות בפורום עד עכשיו: אני היחיד פה שאוהב את בלו שלא על רקע מיני...

לא

אתה היחיד שרקע מיני לא קשור לאהבה שלו לבלו, יש הבדל... חוצמזה, סמוך עלינו, אנחנו מטפלות בכל מה שקשור לעצומה, וכן... סביר להניח שהם יגיעו רק בסיבוב ההופעות הבא, אבל לא נרוא, זה יותר טוב מכלום. לירוני, איכפת לך אם נאי אקרא את המכתב ואראה אם יש משהו שנראה לי שכדאי הוסיף לפני שמפרסמים את העצומה?

Sababush

New member
קודם כל

העצומה היא שלי ושל דני!! חחח סתאם... היא לא רק שלנו אבל תנו לנו לטפל בזה, אוקי?

מה?

לא לא לא! מההתחלה אתן אמרתן שזה משהו ששלושתנו נעשה, זה מה שדני אמרה בכל מקרה...

Sababush

New member
זה מה שדני אמרה

הרעיון של העצומה בא ממני היא פירסה את העצומה של הבנות מאוסטרליה אחרי שאמרתי לה שג´וני מעוניין להביא אותם לארץ ושהוא אמר שצריך לשלוח מכתב לחברת התקליטים ואז אמרתי לה שהעצומה של הבנות מאוסטרליה לא תעזור לנו וצריך לעשות עצומה משלנו..... זה לא הייה טוב אם שלושתינו כבר נהיה מעורבות יהיה חילוקי דיעות, שלושה אנשים לעשות עצומה זה יותר מדי גם ככה זה לא זז גם כשאנחנו שתיים

יופי

אז נקטע של האתר חוזר על עצמו... נהדר, פשוט נ-ה-ד-ר דניאלה, כשאת מתחברת, אני צריכה לדבר איתך

Sababush

New member
יש לי רעיון

תנו לי לפתוח את העצומה האי מייל שלי יהיה רשום שם והשמות של שלושתינו אני גם ככה אצטרך עזרה בניסוח, פרסום ובשליחה אחר כך מה את אומרת?

למעלה