דני

Sababush

New member
דני

הודעתי לאבא שלי שאני רוצה לטוס שוב לאנגליה בפסח והוא לא אמר לא.....

Sababush

New member
חחח

את יכולה לבוא האמת זה יכול להיות מגניב אני באמת לא בן אדם מטורף, נשבעת חחח אפרופו... (האמת שלא אפרופו...) מה עם העצומה?

Dani Ryan

New member
הם לא שלחו לי

חצופים! אני פותחת מחדש...אני בטוחה שעשיתי איזו ERROR ואני לא מודעת לזה..חחחחחח קיצקוץ.....עוד מעט היא מוכנה ומה עושים אח"כ?

Sababush

New member
יופי ../images/Emo13.gif

אחר כך אנחנו נפרסם את זה בכל דרך אפשרית כל פורום כאן רדיו, טלויזיה, מגזינים... מי שיפרסם יפרסם, מי שלא לא... אני יגיד לחברה שלי להגיד לבלו ולג´וני על זה ונשלח למועדון המעריצים הרשמי נעשה שכולם ידעו! כולם צריכים לדעת שאוהבים את בלו בארץ כמה שיותר רעש יותר טוב

Dani Ryan

New member
יאיי!!!!טוב!!!

ווויויויויויוי!!!!בלווו בישראל זה חלוווום!

Sababush

New member
../images/Emo13.gif

ומן הסתם בסופו של דבר נשלח להליקון (נמצא דרך שהם אשכרה יטרחו לקרוא את זה) ולVIRGIN ולINNOCENT

Sababush

New member
אוקי

אבל ייקח בטח זמן עד שזה יהיה מספיק מלא בכל מקרה מן הסתם את תדעי מתי זה מוכן

chicolico

New member
עצומה?

מה? כאילו, להביא אותם לארץ להופעה? כן............................................................. (אי שפיות זמנית - לא לייחס חשיבות...) אבל ברצינות - הם בטח מה-זה נשמעים טוב בלייב... אם אתן צריכות כל סוג של עזרה בארגון העצומה - אל תהססו לפנות... אה, ומזל-טוב על הפורום, סוף סוף פתחו אותו...

Sababush

New member
יאיי

אתה פה!!
חחח זה פורום של ניקי בי נכון כיף שפתחו?! סוף סוף אני לא אצטרך להרגיש רע שאני מציקה להם בפורום MTV על בלו כל הזמן, חחח וכן, עצומה להביא אותם לארץ... פשוט אמרתי לג´וני (הTOUR MANAGER שלהם) שהוא צריך להביא אותם לארץ והוא היה מאודדד מעוניין כי הוא היה בארץ כבר והוא מאוד התלהב הוא אמר לי לשלוח מכתב לחברת התקליטים שלהם בארץ אז לא רק שאני אשלח מכתב, עדיף שנשלח כבר שמות של עוד הרבה אנשים שרוצים שהם יבואו וההופעות שלהם פשוט מדהימות.. הייתי בכמה הופעות בחיים שלי, לא רק בלו... והם נותנים את ההופעות המוצלחות ביותר

Sababush

New member
עדיין אין

אל תדאג, אתה תדע כשזה יהיה מוכן... נדאג שכולםםם יידעו

למעלה