עדיפות ראשונה הייתה חשמל פיזיקה, שניה פיזיקה (בטכניון) בבן גוריון עדיפות ראשונה הייתה פיזיקה+מדמ"ח, שניה פיזיקה. אבל לא התקבלתי למדמ"ח, ואין סיכוי שאני אתקבל לחשמל פיזיקה. אז מה שנשאר גם בטכניון וגם בבן גוריון זה פיזיקה. למה? מה הכוונה ליותר? היו רק שתי אפשרויות...
שאלתי, כי נזכרתי בדיון שלנו לפני כמה זמן...(לא זוכר..שבוע או משהו כזה) שאמרת שאתה מתקבל למדמ"ח ולעוד משהו שדורש סכם גבוה ובכל זאת אתה הולך לפיזיקה (לא שיש לא בעיה עם זה עוד הפעם). אז הענין הוא שאתה לא יכול ללכת למדמ"ח במסגרת העתודה (אלא אם אפשר יהיה להלחליף מקצועות). אבל לא משנה...הדיון תם ונשלם. מענין אם נופלים מהעתודה האם ההרשמה עדיין בתוקף(אם משהו צעיר, או דוחה גיוס או שהגיוס רחוק או כו´...)והוא התקבל אבל לא לעתודה...האם הוא יכול ללמוד עד אז ואז להגיש בקשה בשנית לעתודה?... יוסי.
אז זה יהיה מפיזיקה להנדסת חשמל (זה לא בלתי אפשרי מבחינת הצבא, בא אלינו לבית הספר איזה עתודאי כדי להציג את פרוייקט עתידים- הוא החליף את פיזיקה בהדסת חשמל), לא למדמ"ח. לגבי השאלה השניה, אני חושב שהתשובה לחלק הראשון הוא כן- הרישום עדיין בתוקף. לגבי החלק השני- אני מקווה שאפשר להגיש בקשה שניה.