דני ענק

dark spy

New member
דני ענק

אין לי מושג איך נראה דני ענק, חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כלום... אז אם מישהו יכול להעלות תמונה אני אודה לו מאוד

ה דרומי

New member
הנה הלינק

לגבי הגזע הדני ענק. וד.א ישנה כאן מגדלת של כלבת דני . שמה הוא ניל"י {ולא לשכוח ני"לי עם גרשים

הם יהפכו לך את השולחן כשהם יקומו

מאוד מאוד גבוהים, פרווה קצרה מאוד וחלקה, פשוט מקסימים.

ה דרומי

New member
לגבי הגזע לפחות מאחת שכותבת

כאן זו ני"לי לא שכחתי " . נראה לי שהיא יכולה לכתוב מראוות של מגדלת הגזע הנ"ל
.
הכול זה רק בגדר
בלבד.

ניל´´י

New member
אתה כל כך צודק....

זה מזכיר לי שרעמססי הדני הכחול שלנו, שהיה גבוה, בערב ליל הסדר, ישבנו סביב שולחן כ 35 איש, הוא רבץ מתחת לשולחן ופתאום החליט לקום, כולנו הרגשנו שהשולחן מתחיל לזוז... הבטנו למטה וראינו אותו הולך כשעל השכמות שלו פלטת השולחן עם כל האוכל... בכלל לא חש את כובד משקל השולחן... אמרתי לו ארצה ואז בזחילה אינדיאנית יצא מתחת לשולחן. נוסטלגיה.... רעמססי כבר לא איתנו כ 5 שנים. תוחלת חיו של הדני קצרים מאוד, מעטים זוכים לעבור את גיל 10.

dansha

New member
תמונה מוצלחת

הנה תמונה של דני ענק ליד אישה, כדי שתוכל לראות עד כמה הוא ענק

ה דרומי

New member
או למשל כאן ../images/Emo140.gifכמו שתי הבנות באדום

שכמה שהכלבה גדולה ככה היא כמו "ילדה".

ניל´´י

New member
תודה לדרומי על התמונה של כחל שלנו

דני ענק... אך... אך... אך... איזה גזע מופלא!! אכן ברשותי כלבה דנית כחולה ושמה בישראל כחל (קמצים מתחת לכ' ולח') בתמונה היא בת שנה בדיוק, מנצחת הגזע הכחול וכוכב תערוכה 2, לפניה היו לנו עוד דנים, רעמססי המתוק היה הראשון ויחד איתו היתה שאנלי המקסימה, בין לבין היתה גם שוגה שבאה להתארח אצלנו מהדרום החם וטנגה גם... כולם דנים כחולים, הדנים מתחלקים ל3 גזעים שונים, גזע אחד הוא החום/חום מנומר, הגזע השני הינו השחור/הארלקין/גלימה, והשלישי הינו הגזע הכחול, כל גזע נשפט בנפרד, כל התקנים לגבי צורה ואופי שווים, פרט לתקן הצבי שהינו שונה לגמרי, אסור להרביע בין הצבעים השונים כגון כחול עם חום, או חום עם שחור או הארלקין, לגבי האופי, למרות גודלם הם כלבים מאוד עדינים, בעלי שקט נפשי, גורים עד לגיל שנתיים, האכלה של דני מאוד מורכבת, אסור להאביס אותו בכמויות אחרת הוא עלול ללקות בעיוותים בגפיים. אם ישנן עוד שאלות בנוגע לגזע אשמח לספר!!! הגזע הכחול הינו אהבת חיי!!! תודה שאפשרתם לי לכתוב כמה מילים על הגזע שלי. ניל"י וכחל.

ניל´´י

New member
../images/Emo140.gif תודה הדרומי על התמונות....

בתמונות כחלונה שלנו בת שנתיים. התמונות צולמו ע"י יוסי גיא.

למעלה