דני נוה החכם

דני נוה החכם

מישהו שמע או קרא או מהו על דברי דני נוה? ועוד בסוף הוציאו את חברי הכנסת הערבים במקום להוציא את החלאה הזאת. מעניין אם גם לו ירידו את החסינות, מעניין אם גם לו יקראו מסית. אויי שכחתי הוא מנהיג יהודי ולו מותר הכל. הצדק הנאור אשר קורה במדינה נאורה... חומר למחשבה..

.המוסד

New member
עראפת הוא מוסלמי, עראפת הוא

טרוריסט, מה שאדון נווה אמר, שהוא מוסלמי טרוריסיט, וזה נכון

קלימרו

New member
אני אגיד לך מה.

דבר ראשון אני תומך במאה אחוז בדבריו של דני נווה. חבל שלא הוסיף שהטרוריסטים המוסלמים בכנסת לא שונים ממנו. טוב מאוד שהוציאו את החלאות מן הכנסת והיה מוטב לו היו עושים זאת לצמיתות. רוצחים בשירות החוק זה מה שהם, אילו זה היה תלוי בי הייתי שולל להם את האזרחות בעיצומו של מפגן ראווה ומסלקם מן הארץ. ואם הייתי רוצה שההודעה תימחק הייתי אומר מה אני באמת חושב שצריך לעשות להם, אבל נבצר ממני מאחר ויישות תומכת טרור מנהלת את הפורום ברגע זה.

EverMan

New member
דמוקרטיה

על המונח שמעת ? ייצוג ראוי למגזר אוכלוסין ? מותר להם להגיד מה שבא להם כי הם מייצגים את המגזר שלהם באוכלוסיה .. כמו שלש"ס מותר ולאחדות העבודה מותר , גם להם מותר !

קלימרו

New member
הם אמורים...

לייצג את הציבור הערבי ישראלי ובמקום זה הם מייצגים את ציבור המחבלים אליו הם משתייכים. אני לא חושב שדעתם אחת עם ערביי ישראל ואם כך הדבר יש לנהוג בערביי ישראל כפי שיש לנהוג עם העם הפלשטינאצי!

EverMan

New member
ובכן

מה זה עניינך ? אם הערבים לא מרוצים מהם שיפתחו מפלגה חדשה או שלא יצביעו להם ...

שמאלני

New member
דני נווה צדק חלקית...

דני נווה צדק חלקית בכך שהוא אמר שערפאת הוא מוסלמי,והכן הוא מוסלמי. אך הוא לא צדק שהוא אמר שהוא מחבל. אולי אם לפני 20 שנה הוא היה אומר זאת אז הייתי מסכים איתו,אבל כיום עראפת הוא מנהיג עם שבקרוב תהיה להם מדינה.

yariv~2

New member
שמאלני

אתה מסכים איתי שמנהיג של תנועה יהודית שהיתה הורגת מאה פלשתינאים הוא טרוריסט? אז למה אתה לא חושב כך לגבי עראפת? הרי הוא הרג (חלק במו ידיו ואל תיתמם) מעל 1000 ישראלים. אז על מה ולמה הוויכוח? למשל.. תחשוב שהבריטים היו נותנים את המדינה לדויד רזיאל..

למעלה