דני מינוג?

דני מינוג?

מה אתם חושבים שהיא חיקוי עלוב לקיילי הדבר האמיתי? לפי דעתי דני מנסה להראות משהו לעולם משהו שעד היום לא הוכח חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

adamkylie

New member
לדעתי היא ממש חיקוי

והיא מנסה להתחקות אחרי צעדיה על של קיילי, אל תבינו אותי לא נכון אני חושב שהשירים האחרונים שלה הם אחלה שירים אבל לא יותר מזה, והיא גם כוסית על אבל היא יותר מידי הלכה על לוק ה"סלאט"..... אז זו דעתי על דני.

tatababa

New member
דאני מעולה לדעתי

אם מישהו עקב אחרי הקריירה שלה הוא יראה שהיא למעשה מאוד שונה מקיילי. קיילי תמיד הלכה על הדברים השערורייתיים והמסחריים בזמן שדאני תמיד בחרה בדברים שהיא באמת אוהבת - אם הם היו מסחריים אז זה היה פשוט בונוס. יש בה משהו מאוד אמיתי (מצחיק בהתחשב בעובדה שהיא עשתה מיליון ניתוחיישן) ואני מכבד את זה. האלבום האחרון שלה, Neon Nights הוא אלבום רטרו-פופ חביב ביותר והקודם שלה GIRL הוא אפילו עוד יותר טוב (טראנס\דאנס). מומלצים בחום. האלבומים שהיא הוציאה לפני זה התיישנו לא טוב כל כך ככה שאני לא ממליץ להשיג...

kyliefan18

New member
זמרת רגילה ובלתי ייחודית

השירים שלה פשוט לא מעניינים,שלא לדבר על המוזיקה,והיא כן זמרת מסחרית ומאוד שיטחית, אי אפשר בכלל להשוות אותה לקיילי.

tatababa

New member
אתה פשוט לא יאומן

שרשור אחד למעלה אתה קוטל כל דבר שקשור לקיילי ופה אתה מציג אותה כאלילה. בנוסף, אתה בכלל לא מכיר את השירים של דאני אז איזה זכות דיבור בכלל יש לך?! אין לך מושג על שירים שלה חוץ מארבעת הסינגלים שיצאו מ Neon Nights וגם אותם אני לא בטוח שאתה ממש מכיר. אחרי שיהיה לך המידע הזה - אולי יהיה אפשר לחשוב שהתגובה שלך היתה שווה משהו..

למעלה