דני וענבל

E M S

New member
דני וענבל

מה דעתכם אולי לנסות ולהביא איזה דוקטור מנהל מחלקת טראומה באחד מבתי החולים פה לאירוח בפורום או כל דוקטור אחר מנהל מחלה שעשויה לעניין אותנו משתמשי פורום זה למען זה שנוכל לשאול שאלות שמעיינות אותנו אולי יוכל לתת לנו קצת העשרות מחכה לתשובה יוני

Action force

New member
תגובה

תראה, אני ממש לא שולל אבל... תשאל פה שאלה שחברי הפורום או מנהליו לא יכולים לענות לך. יש לך את דני שלנו - לומד רפואת חרום את ענבל - אחות בקפלן עמית רגב - פראמדיק וא.מתנדבים. שוב, אני ממש לא שולל את ההצעה אבל רואה אותה כחסרת טעם, אלה אם יש לך\לכם שאלות ספציפיות ואז אני איתכם ב100%. בברכה יונתן

inbale

New member
הרעיון מצויין אבל הביצוע קשה

פניתי למנהל יחידת טראומה בבית חולים ידוע וביקשתי ממנו שיתארח אצלנו התגובה שלו היתה כן בטח אבל מצד שני הוא קצת גיחך...חשוב לזכור שאנחנו מתיחסים לפורום הזה ברצינות וחלקנו זה בית שני אבל מי שלא גולש ברשת פשוט לא מבין מה הענין...אני מבטיחה להמשיך לנסות ואני שמחה לשמוע שיש ביקוש לזה. שאני אבקש מתפוז אולי שיעזרו לנו להביא את ד"ר אבי ריבקינד?

E M S

New member
תודה וכן... אה ועוד משהו

ליונתן מאילת תראה אני לא מזלזל חס חלילה בעינבל או בדני או באותו מי שאמרת האחראי מתנדבים ההוא אבל בכל זאת היינו שמחים לראות פה איזה דוקטור מנהל מחלקת טראומה באיזה בית חולים ידוע כמו שעינבל הציגה שאולי יתן לנו טיפה העשרות זה יכול ליהיות נחמד עובדה שבכל הפורומים בתפוז מדיי יום מתארחים אנשים אני חושב שאנחנו רק יכולים להרוויח מהעניין.... וענבל כן תודה זה יהיה נחמד מאוד ואני מאמין שה יסכימו לעזור לך...

למעלה