דני הוליווד האם באמת יש מישהו כזה דני ברגר במציאות?
T The Ghost Of Orpaz New member 14/1/08 #2 לא יודעת..XD../images/Emo38.gif אבל זה מוכר... פעם הבאה לכתוב בשירשור OFF או לנצל"ש בבקשה
מ מכורה קשה New member 14/1/08 #3 לא.... אבל אני יכולה להגיד לך שהסיפור העלילה מרכזית(כוכב שקיבל את המפורסמות שלו בבות ומת מי סיבה מסתורית) קרה לכמה וכמה כוכבים בעבר.................
לא.... אבל אני יכולה להגיד לך שהסיפור העלילה מרכזית(כוכב שקיבל את המפורסמות שלו בבות ומת מי סיבה מסתורית) קרה לכמה וכמה כוכבים בעבר.................
ט טלי117 New member 14/1/08 #4 בומבה של בגדים מתאים לחזור אחורה לכל הסלנגים האלה הלוואי ויהיו בשימוש מאשר וואלה שוואלה עדיך כבר בומבה ושלא נדבר על הבדגיםםםםם
בומבה של בגדים מתאים לחזור אחורה לכל הסלנגים האלה הלוואי ויהיו בשימוש מאשר וואלה שוואלה עדיך כבר בומבה ושלא נדבר על הבדגיםםםםם
4 4 בבוקר לא נרדמת New member 16/1/08 #6 אין כזה בן אדם מפורסם, אבל הסיפור של דני הוליווד, אבל אני בטוחה שההשראה לדמות נעשתה בעקבות מייק ברנט, שגם היה חתיך, עם קול מדהים, עם המון מעריצות, שיום אחד התאבד.
אין כזה בן אדם מפורסם, אבל הסיפור של דני הוליווד, אבל אני בטוחה שההשראה לדמות נעשתה בעקבות מייק ברנט, שגם היה חתיך, עם קול מדהים, עם המון מעריצות, שיום אחד התאבד.