דני הוליווד 2 - פרק 85

ש י ר ד ן

New member
אההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הגיע הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחד הפרקים הטובים!!!!!!!!!!! פשוט נקרעתי מצחוק כל שנייה!!! אשכרה הגעתי למצב שהתלהבתי מרז יובן XD אוי בוקי ובוקי, מר הוליווד הצעיר וכו XD היה פשוט פרק מבריק שנהנתי מכל שנייה. וקצת חדש מנועה לא הזיק בכלל :) כפרעל שני :) עכשיו השאלה הנשאלת היא אם החלום של נועה הוא חלום שעוד לא שמענו עליו או החלום עם הרובה שעובר לדני... אה החסרון היחיד הבודד בפרק המבריק היה ששוב עופר ומיה נדפקו >< אבל פשוט גאוני!!! ומושמוש קרע אותי!!! ואני ואחותי שבת 6 יושבות פה וצוחקות וצורחות וקופצות XD אהובה וחיים - תחזרו הביתה.. ><

enigma14

New member
חחח גם אני ואח שלי הקטן נקרענו ממושמוש

כמוך וכמו אחותך......זה שמייקל גם תשאיל אותו,לזה לא ציפיתי!

החלום של נועה זה בטוח חלום אחר

רק דבר אחד אני לא מבינה - את זה עם היריה בדני היא לא פחדה לספר, מה יכול להיות יותר גרוע?

רננננננננה מה חשבת לעצמך?

איך היא סיבכה את עצמה כל הפרק .. מושמוש היה מצחיק וגם חיים המשדיד ואהובה המזניבה
רק הריב של עפרה ומושיקו מאולץ, הוא רק בשביל אוסי. מסכנה ננה
דני יצעק עליה כמו שהוא יודע. דווקא מתאימים אחד לשני, שני שקרנים.

ש י ר ד ן

New member
טוב, את דני את לא יכולה להאשים שהוא משקר

כן טוב זה הרי הכי הגיוני שהוא יגיד לה שהוא דני הוליווד ככה שהיא גם תאמין כאילו... אין לו ממש בררה! רננה לעומת זאת מפגרת XD

הוא יכול להוכיח, אם הוא באמת רוצה.

הוא עדיין שקרן, בכל זאת, הבנאדם משקר לבן שלו ולכל העולם, כמו שלולה אמרה -עד המוות עבד על כולם.

ש י ר ד ן

New member
איך להוכיח בדיוק? :/

עם הדברים מהעתיד? הרי מזוודה כבר אין למיטב ידיעתו והוא האדיוט היחיד בנתיים שהשתכנע בגלל שהראו לו חבילת מסטיקים :/

יש למיה עיתון ופלאפון/נגן ועוד דברים

ואצל חיים יש מלא תמונות של דני ורינגו. מה גם שרננה כמעט האמינה לו עוד בלי שהוא הראה לה הוכחות.

shoham95

New member
פרק מצויין!

היה פרק פשוט מצויין! גם מצחיק, וגם התקדם. מושיקו ועופרה כנראה נפרדים- זוג חמוד אבל מגעיל לחשוב מה עומד מאחורי זה... אוסי שומעת שמושיקו בכלל לא כותב את השירים שלו. מיה וברנר נפרדים! סופסוף יש סיכוי למייקל להיות עם ברנר. אני מקווה... והכי חשוב- דני-בוקי מגלה שרננה היא הבת של איה! סופסוף! והיה גם ממש מצחיק XD בקיצור, פרק פשוט מצויין :)

liata17

New member
ניתקו לנו את הכבלים........../images/Emo10.gif

אני די מכורה לסדרה האינפנטילית הזאת (אחחחח מושיקו) ופיספסתי את הפרק של אתמול. איך אני יכולה לראות אותו? יש אפשרות באתר של וואלה-יס אבל צריך להקיש מספר כרטיס אשראי או מס' חשבון אבל לי אין אפשרות כי החשבון על שם גיסי.. מה אני עושה?? יש למישהו אפשרות לשלוח לי לינק לתכנית של אתמול? בבקשה בבקשה בבקשה!!!!! תודה.

liata17

New member
תודה רבה, אבל.....

למה זה מפסיק את השידור לאחר רבע שעה?

kody

New member
מצטער, לא יודע למה זה נתקע =) רק מנסה לעזור =

liata17

New member
תודה ../images/Emo140.gif

מזל שיש שידור חוזר ב 19:35 הערב ואני מתכוונת לבוא להוריי לצפות.

s123123

New member
הי אני רואה כל יום יש באינטרנט צפיה ישירה

את כותבת 'דני הוליווד עונה 2 פרק 85' בגוגל ויצאו לך כמה וכמה תוצאות... זה עובד מעולה!אם לא תסתדרי תגידי לי

אני אגיב כבר לכל הפרקים 82-85...

ראיתי את כולם ברצף היום- והם פשוט מעולים! אהבתי את הגילויים על מושיקו, בוקי, ואוסי הקבורים (למרות שיש לי הרגשה שזה ישתנה כי בוקי יספר שהוא דני, כך שזה לא מה שיקרה..) אגב, עכשיו הרעיון של חתונה מרובעת לא נראה לי הגיוני, אחרי הג'ננה שדני יחטוף על רננה, והריב של שיקו ועופרה.. פרקי המסיבות-של דני ורננה ושל סי היו מצחיקים בטירוף! כוולם שיכורים, השטויות של מיה, הריבים של עופרה עם ההורים שלה, וכמובן קומדיית הטעויות של הפרק של אתמול
מושמוש הזכיר לי את מוש בן ארי עם התסרוקת המוזרה.. איך גם רננה וגם מייקל השתמשו בו, ואז שמייקל מבקשת סליחה הוא אומר "זה בסדר, אני כבר רגיל.."
הקטע של נועה ממש מפחיד, אבל כיף לראות את שני שוב על המסך
אגב פאק עם המושמוש הזה, הוא גם מופיע על הבמה כשחיים ואהובה שרים, וגם מופיע פתאום בהליכה דרך אגבית ליד מייקל וברנר באותו זמן. אולי המזוודה לא רק מעבירה בזמן, מי יודע...

amir6661

New member
ראיתי ברצף את 81-85 ו...

וואט דה פאק?! כמה דברים דחפו לפרקים האלה וסתם... כל הבלאגנים במסיבה של סי היימן פשוט טחנו את המוח. מרובע עופר-מיה-מייקל-אבנר נמאס כבר ברמות קשות, שבפרק הסיום ימותו כולם אמן! עד שדני מגלה סוףסוף שרננה ובוקי קשורים, זה קורה באמצע מסיבה כשכולם שיכורים וליד החבר הכי טוב שלו. הוא לא יכול לצעוק עליה, לקלל אותה ולריב איתה שם. כל המומנטום נהרס! כאילו שאנחנו לא יודעים שהוא יצא משם, ייקח את הדברים מהדירה שלה ויחזור לבכות לחיים ואהובה לולה גילתה לאוסי על המזוודה בשעה טובה, אבל עדיין שום התקדמות מעניינת. הכל רק פנטזיות. אם באמת היה אכפת להן מהתוכנית הזאת הן היו משתמשות במזוודה כדי למנוע מרננה לגלות שמושיקו בוגד בה עם אוסי ואת כל שאר הדברים שמפריעים. אוסי גילתה שמושיקו שר את השירים של עופרה ופשוט צפוי שעכשיו היא תאיים עליו שאם הוא לא יתחתן איתה היא תגלה את זה. אחרון חביב, משהו מעצבן שמפריע לי: איך לבוקי נשארה עוד שנה לחיות אם אנחנו יודעים שהוא חי ב2008? יש סיכוי שכשהם יחזירו את המזוודה הוא יסע לעתיד ויתרפא או משהו כמו לולה... בקיצור נשארו עוד 15 פרקים אז שבמקום לדחוס כל כך הרבה שטויות שיסיימו את זה כבר

למעלה