דני הוליווד 2 - פרק 82

ש י ר ד ן

New member
אעאעאה אעהעאהעאהעהעאהאעהעה!@##$@$$$$

כה מעולה!!! אהבתי פשוט כל שנייה מהפרק היום!!! היה כל כך ברור שאוסי מתה ברגע שהיא התחילה לחפש מצבות... מה שכן אם מישהו במקרה לא שם לב - על המצבה של בוקי ומושיקו כתוב שהם נרצחו ביום של החתונה שלהם ועל המצבה של אוסי לא כתוב שום דבר בסגנון!!! הדבר היחיד שאני יכולה להבין מזה זה או שהיא מתה לפני או שהיא מתה אחרי או שמושיקו מתחתן עם עופרה שזו האופציה הכי הגיונית לדעתי כרגע!!! ואגב, יש לי ולאחותי רעיון מבריק לגופה השנייה שמצאו אצל לולה ב2009 עכשיו כשדי ברור שאחת מהן היא אוסי - בוקי!! בוקי באום אבל לא דני!! תחשבו הוא כבר חצי מת גם ככה, יהיה משו בסגנון זה שלולה מסבירה לו הכל והוא מאיים לגלות ובלה בלה בלה והיא יורה בו בדיוק כשאוסי נכנסת או משהו כזה... זה בטוח הוא! אחד הפרקים הכי טובים אי פעם כולל הש"ש!!! אהבתי אותו כל כך!!! ושירה הייתה גאונית וקורעת מצחוק! אני מסתכלת עלייה ומתפוצצת XD כל הכבוד רז יובן!!! לשם שינוי - שיחקת אותה!!! פתאום כזה "לא היום אורי עשה את הפרק" >< וואי אני בהיפר ><

ש י ר ד ן

New member
וואלה? מתי? :/

כי אם זכרוני לא מטעה אותי רק דיברו על זה שהוא טס לארה"ב...

ש י ר ד ן

New member
**מנסה להיזכר**

אין לי מוסג עדיין על מה את מדברת... :/ באיזה פרק זה היה?

היה קטע כזה בעונה הראשונה

שמישהו היה בעתיד וחזר משם עם עיתון עם כתבה על בוקי ועל היציאה שלו מהארון או משהו בסגנון, ונראה לי שמישהו גילה ככה שהוא הומו (לפי מה שזכור לי)...

מוגלי7

New member
כן, ככה מיה גילתה שהוא הומו.

ואז היא זרקה אותו בשידור חי בכוכב נולד ועשתה את זה שוב פעם בצורה יותר נחמדה בעזרת מפתח הגורלות.

ש י ר ד ן

New member
וואלה? לא זכרתי את זה...><

בכל אופן, הם הרי שינו את העבר אז אולי הוא מת בכ"ז... ><

איזה פרק יפה!!!

חשבתי שאוסי תראה את המצבה של עצמה אבל לא, היא ראתה את שני הקברים ואת שלה הראו רק לנו. הגיוני, אם היא תדע שהיא הולכת למות היא תברח מהתכנית שמסכנת אותה. זה כבר הקבר השני של דני, מסכן הבנאדם כמה קברים מכינים לו, מה הוא כבר עשה... יכול להיות שהחתונות זה דני+רננה ומושיקו+...עופרה? אני לא רוצה שדני ימות
לא חיכינו שיצילו אותו בפעם הקודמת כדי להרוג אותו כאן! אולי בסוף לולה ואוסי ימותו. שיחזירו את נועה ודניאלה (את דניאלה רק ברגע האחרון! שלא נרגיש אותה!) וכולם יהיו מאושרים.

תכלת 2

New member
מנהרת הזמן

היי לכולם. בשנת 86 הייתי בת 11 אז אני מתארת לעצמי שאני יכולה להיות אמא של חלק מהגולשים. מאוד אוהבת את הסדרה פשוט מרגישה שוב את שנות השמונים. את הזיפ, התריסול, זה שלא היה נייד ואינטרנט, הבגדים המזעזעים, עם מי רקדתי סלאו פעם ראשונה וכמובן השירים. אני רואה את הסדרה ורוב הזמן הכותבים מדייקים בפרטים. רק קצת מפקששים במוזיקה: השיר של רננה "כמו תפילה" יצא בשנת 89 או 90 הייתי בכיתה ח'. היום השיר של שלמה ארצי-ירח- הייתי בהופעה בשנת 93 כשהשיר יצא. ולא ב-86. אז בבקשה כותבים- אל תהרסו את האותנטיות. בעוד 20 שנה בדני הוליווד 8 הגולשים יזכרו ב2009 ויהיה חשוב להם הדיוק כי זה חלק מהחיים.

מוגלי7

New member
בטח ישירו שם שירים שיצאו בכלל ב2020

והקומונה של החבר'ה שם (תמיד תהיה קומונה למישהו, אין סיבה לחיות באשליות) תהיה דומה באופן מחשיד לקומונה שהייתה בעונה הקודמת. שמו שטיח על המדרגות ואומרים לנו שעשו שיפוץ, איזה יופי.

Princess Galush

New member
כמה פאקים אפשר לסבוללל??

חסרים שירים של שלמה ארצי שחייבים לתקוע את ירח שיצא ב92???

Princess Galush

New member
וזה אפילו עוד יותר לא הגיוני

כי לפני כמה פרקים השיר הופיע בתור שיר חדש ששלמה ארצי כתב למושיקו. הם אפילו לא עוקבים אחרי העלילה של עצמם?

למעלה