דני הוליווד 2-פרק 8

דני הוליווד 2-פרק 8

נעה ומיה נוקמות בעופר באופן יצירתי. אוסי חושפת בפני רננה את הזוגיות הסודית שלה. מייקל מלמדת את אבנר טריק סודי. דני מחליט לעזוב את שנות ה-80. דני אומר שלום אחרון, ומחליט לבחור יעד אקראי בזמן בו יהיה אנונימי.

yyoossii111

New member
הסוף היה מעולה !!! ספוילר...

אהבתי את זה שפתאום דני "נחת" בטיטניק (האוניה) מעניין מה יהיה ... אולי הוא יציל את האוניה מטביעה?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifפרק חביב, קצת מרוח

הקטע היחיד שאהבתי היה שאוסי התנפלה על אבנר והוא חשב שזה בזכות השום
. הרעיון של דני היה מפגר, למה לבחור תאריך אקראי? הוא יכול היה להגיע בטעות לעתיד ולהתקל בחייזירים (כמו עם מיה) או שהוא היה מגיע לתחילת המאה ונתקל בערבים (כמו שקרה לחבורה בהתחלה), ויכול להיות עוד הרבה יותר גרוע מזה. בעיני הסוף לא כזה מותח, אפשר לחשוב... הוא יודע מה גורלה של הטיטאניק אז הוא פשוט יעשה אחורה פנה ויחזור עם המזוודה בחזרה ל-80.

הוא נחת בספינה שעומדת לטבוע

זה לא מספיק גרוע? לדעתי זה הרבה יותר גרוע משתי המקרים שציינת כאן אם הוא היה נוחת בסוף העולם אז זה היה הכי גרוע.

אהבתי ת'פרק!D:../images/Emo38.gif

הכי הכי אהבתי את הקטע שמיה נועה ורינגו התחילו לשיר לעופר "דרך המלך"!!! יוווווווו!! עפתי מצחווקXD

MrHyde1

New member
פרק טוב

הקטע שרננה תופסת את אוסי מתחת למיטה, ואוסי מתחילה לדבר מהר ולתרץ היה ממש מצחיק
סוף נחמד.

אני ממש שמחה להגיד...

שבאמת נהניתי משני הפרקים האחרונים... אמנם הקטע שנועה ומיה רוקדות מסביב לעופר היה אדיוטי-מיותר-מרוח-מטומטם (ברגעים כאלה אני ממש מעריכה שחקנים, שמציגים קטע ממש טפשי ובכ"ז עושים את זה הכי טוב שהם יכולים...), אבל נראלי שזה הדבר היחיד שלא אהבתי. איזה כיף! אני נעשית אופטימית..;) הקטע שאוסי מאלתרת מתחת למיטה היה ק-ו-ר-ע, במיוחד השניות הראשונות של התגובה שלה כשרננה קולטת אותה
וגם הקטע עם הטיטניק. מעולה!! האישה הזאת, וגם התגובה של דני קורעת... (טוב, וברור שהוא יחזור חזרה לאייטיז..) ומסתבר שעוד לא קלטתי את רננה, הייתי בטוחה שהיא הרבה יותר קשוחה והרבה פחות תמימה. קצת חבל.. P: מה שאני לא מבינה: אם כ"כ רע לדני בכל תקופה, למה הוא לא חוזר לסיקסטיז, חוזר להיות כוכב, חובר לחיים ואהובה, מתחתן עם עמליה והכי חשוב- מגדל את מושיקו???? וזהו. אה, ומרינגו אני עדיין מאוכזבת.. אבל נו, אני אופטימית;]

אתם מתארים את זה מאוד פשוט ../images/Emo58.gif

דני יחזור למיזוודה וזה וזה ובלה ובלה ובלה אבל תכלס הוא נימצא החדר עם הגברת התקופתית הזאת(תודה מיה) עם המבטא האנגלי הכבד ולא ניראה לי שהיא תתן לו לצאת כול כך בקלות מהחדר.

odel123345

New member
הוא לא צריך לצאת מהחדר..

המזוודה בחדר הכי ממנה הוא יצא, הוא צריך לחכות שהיא תלך ולחזור, זה באמת מאוד פשוט..

odel123345

New member
אחלה פרק.

אהבתי שנעה ומיה נוקמות בעופר זה היה מצחיק לאללה, ויש לי שאלה, כשהם נוסעים בזמן הם יכולים לבחור את המקום אליו הם הולכים ?

MrHyde1

New member
הם לא יכולים לבחור את המקום

הם נוחתים היכן שהמזוודה נמצאת.

פרק יפה

רק הערה אחת: דני עכשיו אומר שמאוחר מידי לעזור למושיקו, אז זה הזמן לשאול דבר אחד שלא הבנתי מההתחלה - כשדני הבין שהוא פגע במושיקו שגדל בלעדיו - למה הוא לא חזר לאזור שנת 70 להיות עם הבן שלו ואחרי שעמליה מתה- לגדל אותו? כי הסדרה רוצה אייטיז ועלילה קצרה?

למעלה