דני הוליווד 2 - פרק 67

ש י ר ד ן

New member
שיטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

הרשתי לעצמי לפתוח כי פשוט הייתי חייבת להגיב :O עמדתי להתעלף על הרצפה... שששששששששששששייייייייייייייייייטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ומחר הפרק המיוחד!!!! ולמי שקרא למטה... טוב אני שמה את זה בהדעה חדשה רגע עם ספוילר ><

ש י ר ד ן

New member
המשך שהוא ../images/Emo58.gif

קיצר יש אנשים שמניחים לפי כמה תקצירים שנועה עומדת למות שוב!!! וז יהיה ררע!!!

חחחח זה באמת היה מפתיע.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo58.gif

הייתי בטוחה שנועה תהיה מספיק חכמה כדי לברוח ולספר את זה לכולם, אבל היא התעקשה.... איך נבהלתי כשהיא ראתה את לולה.. אני יושבת מול הטלוויזיה ועושה "פאאאאאאאק" לעצמי כי אח שלי הקטן יושב לידי XD ו..עכשיו זה נראה לי שנועה תמות בין פרקים 69-70, כי הבנתי שבהצצה למחר היא עוד חיה, ולדעתי.. לולה תסחוט אותה שאם היא מספרת על זה, אז לולה מספרת על החבורה ועל המזוודה לכולם. ואז נועה תתאבד ותרצה למות. תיאוריה שלמה פיתחתי כאן..

MrHyde1

New member
לולה היא השטן! ../images/Emo190.gif

היה פרק ממש טוב, והסוף בכלל! מעניין מה יקרה

MrHyde1

New member
../images/Emo58.gif

לפי ההצצה, נועה מצליחה לברוח. אבל לולה בטוח תשתמש במזוודה ותגרום למותה\מחיקתה.

וואלה, יש מצב.. ../images/Emo58.gif

אבל אם ככה, איך דני מרגיש אשם בפרק 71? יש מצב שלולה באותה פעם שהיא רוצחת את דניאלה תחסל גם את נועה? או שהיא תעשה את זה בסיקטיז? זה נורא מזכיר לי את העניין עם סבא של נינט בעונה ה2, שאחרי שהוא יודע את כל הסודות הוא נכנס לקומה, ומתעורר בחתונה.. יכול להיות שזה מה שיקרה? הסדרה כבר הוכיחה שאין לה בעיה למחזר רעיונות

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifוואו!

הפרק היה נחמד ומצחיק, אבל לא התקדם לא שום מקום. אאבבבלללללל הסווף................ אחד הסופים החזקים ביותר! נועה גילתה גם על הקשר המשפחתי של רננה ואוסי, גם שלולה לא עיוורת וגם שהיא אולי מודעת למסע בזמן. כל כך התעצבנתי על נועה שהיא לא עפה משם מיד שרק בגלל זה מגיע לה למות!
XD

איזה באסה ../images/Emo58.gif

לפי התקצירים נראה לי שנועה באמת עומדת למות איך שהוא.... לולה בטוח קשורה לזה

../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif../images/Emo53.gif../images/Emo53.gif../images/Emo206.gif

אנשים... אני בחו"ל ולא יכולה לראות...ספרו לי בבקשה מה קרה??? מה היה הסוף ההיסטרי? איך נועה גילתה על הקשר המשפחתי..ואיך הן גילו אותה? מה היה בין דני לנועה?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהסוף../images/Emo58.gif

נועה קבעה פגישה עם אוסי במשרד שלה, כנראה שאוסי שכחה מזה כי היא הייתה שם עם רננה ולולה. נועה התחילה לשחק בדברים ובטעות לחצה על המיקרופון שמשדר מחדר החזרות. היא שמעה את הבנות מדברות על זה שהן משפחת באום, כדי לברר יותר לעומק היא הלכה להסתכל לראות שאלו באמת הן. כשהיא הסתכלה היא ראתה את לולה מדברת על התוכנית לקחת את הירושה מדני הוליווד בכך שכל אחת מהבנות תתחתן עם האחים. בלי לשים לב נועה מעדה ועשתה רעש, אוסי הלכה לראות מה זה והביאה את נועה לחדר חזרות להראות מי ריגלה אחריהן. כשלולה ראתה את נועה היא אמרה "שלום פתח תקווה" ונועה אמרה "שלום לולה" וככה נגמר. בין נועה ודני הייתה נשיקה, הם היו שיכורים ונסחפו קצת, אחרי זה הם הבינו שהם עשו טעות.

תודה

לא היינו בקטע הזה כבר? שמישהו לחוץ על הרמקול וכולם שומעים? נועה שחר ודנה שניר בשיר שלנו 1... אבל ללא ספק,התקדמות משמעותית בעלילה.

l Danielle l

New member
לא יודעת מה איתכם..אבל אף אדם נורמלי

לא יכנס למשרד של מישהו ויתחיל לחטט וללחוץ על הדברים.... איפה הנימוסים שלהם!?!?

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזאת נועה. ממתי בדיוק היא מנומסת?

היא אומרת שטויות אפילו בלי לחשוב לפני.

וואו איזה סוף!

הלוואי שנגמרו הפרקים המשעממים סוף סוף והסדרה תחזור להיות מעניינת. עכשיו כשנועה יודעת הכל יצטרכו "להשבית" אותה איכשהוא עד סוף הסדרה, נראה איך... הערב הפרק המיוחד
והצלחתי לא לקרוא שום ספוילרים עד עכשיו

למעלה