דני הוליווד - פרק 39

דני הוליווד - פרק 39

סליחה אבל לא הצלחתי לארגן תקציר ,אבל העלו שאחרים לזה צריכים לפתוח את השירשור..

איזה חמוד בוקי..

עכשו אני קולטת כמה בוקי חמוד שהוא בזוגיות הוא כזה שמופי דרך אגב מוטי ובוקי סמו לב בזוגיות הכי טובה בסידרה(חוץ מהקטע שהם במגירה )

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifקצת מגעיל הקטע הזה עם בוקי

היה לי מספיק הומואים ב-4 עונות של השיר שלנו, אז גם עכשיו? :\ מישהו צפה בשידור המאוחר יותר וראה עם הייתה בסוף נשיקה בין בוקי לחבר? בד"כ כשיש נשיקה הם משדרים אותה רק בשידור הלילי.

אני לא חושב../images/Emo118.gif

אז נכון שבשיר שלנו עשו את הקטע הזה עם רועי.. אבל לא חושב שזה קרה בפרק של אתמול בדני הוליווד
- מספיק היו 2 בנים מתחרמנים אחד על השני ומלטפים אחד את השני, מורידים בגדים - ובחלוקים אחרי זה, אז אני לא חושב שנשיקה תהיה כזאת משמעותית

LeRanch

New member
כל הקטע עם בוקי פשוט לא מסתדר בעיניים

אין לי שום דבר נגד הסיפור הזה, אבל לראות ככה את בוקי זה פשוט לא קשור. די הרסו ת'דמות לדעתי (ואני כבר מתאר לעצמי את הפרק שהסוד שלו יתגלה ויעשו דרמה לא נורמלית מהקטע הזה..) אפרת פשוט קורעת אותי בתפקיד עמליה
היא פשוט מעולה בתפקיד הזהXD

נכון אבל....

היא טובה בכל תפקיד.... אבל כל כך מתאים לה לשחק את הביצ'ית..... ואוו כמה שזה מתאים לה... יושב עליה בול!

אניxD

New member
../images/Emo85.gifאיזו מן אמא לולה

שרווצה שהבת שלה תהייה עם מישהו שבגד בה פעמיים [עם עמליה ועם דניאלה] ??

My Life And You

New member
פרק חמוווד [:../images/Emo103.gif

הקטע עם בוקי מעצבןן
והסוף לא היה משהו .. כי כאילו שהוא באמת יגיד להם !!!!1 סה"כ בטח יגיד שהוא חבר שלו מאיפשהו
אבל זה כזה ברור , אז למה עושים סוף כזה ?! והקטע עם רינגוו , אמא אני יכולה להישבע לכם שאני נבהלתי !! אבל באמת ..
במיוחד שראיתי שזה באמת הולך לקרות !!! כי בוקי אמר לדני שהם צריכים סל וכאלה P ;; בטח זה יהיה הסיום בפרק של היום

efi s8

New member
אוף שלא יקרה

שיזכר בחלום של נועה ולא יעלה לסולם

מוגה1

New member
פפרקק מעצצבןן ../images/Emo70.gif

אווףף הפפרק הייה כלל כך ממעצצבןןן איך משכו את כל הפרק הכל היה חסר תועלת

למעלה