דני הוליווד -פרק 2

דני הוליווד -פרק 2

תקציר ארבע אחרי הצהריים: דני דורש מדניאלה הסברים. עופר מנסה להבין לאן דניאלה נעלמה. דניאלה פוגשת את רינגו, בוקי, חיים, איה, לולה ועזריאל. עופר מתעמת עם דניאלה. מיה כועסת על דניאלה שלא הגיעה לחתונה כל הדברים שקשורים לפרק <לכאן>

lior0me0tapuz

New member
אהבתי

חחחח פרק נחמד לאללה חחח מסכנה היא לא מבינה מה היא רוצה ממנה בצרפתית D;

יותר טוב יותר הזוי אבל ניחא :/

לא ציפיתי שפתאום זה יהיה הגיוני . הפרק הזה עוד יותר לא הגיוני ... אווף נוו.. בעיקר אהבתי בשיר שלנו" את השירים ששרו, שירי רקע. עכשיו זה משנות ה-60 :/ איזה חראבלבובו O:

היה פרק נחמד :)

היה פרק נחמד :).. קצת מוזר אבל בסדר.. אני חושבת שחלק מבואסים קצת בגלל שהציפיות היו גדולות.. =|

lolo59

New member
פרק מצחיק ביותר!!!

כול הפרק נשפכתי!!! אני לא מבין למה כולכם מאוכזבים, הסדרה הזאת לא מפסיקה לעלות לי על הציפיות!!! הפרק הראשון היה מדהים, הפרק השני פגז. נכון, עכשיו הפרקים הראשונים קצת מוזרים, כי זה הפרקים שכול הדמויות מהווה חוזרים לעבר. אח"כ זה בטח יהיה פחות מופרך, תנו לזה צ'אנס של 20 פרקים לפחות. כי הפרקים הראשונים, למאוכזבים שבינינו, הם לא משהו-משהו. סדרה מדהימה...אני במועדון המכורים...חחח:)

digikids

New member
אוי...

פרק מאכזב... בנתיים אהבתי פרק אחד השבוע, בסוף השבוע אם לא אהבתי 3 פרקים ומעלה, אני לא ממשיך. זה כבר 1-1...

GK_FF

New member
מה היה המשפט האחרון?

דווקא בדיאלוג האחרון בין גילה אלמגור לשחקנית הראשית (שהיא ממש רעה אגב, וגם במישהו לרוץ איתו היא הייתה רעה, זאת היא לא?) מישהו קרא לי וכשחזרתי ראיתי כתוביות סיום, מה קרה שם?

ענק =]

לא ענק אבל היה פרק נחמד....מרגישה שזה הולך ומשתפר
בומבה
!!! אהמממ אוקיי רן נראה טוב
אני מודה@#$%
ואני לא גאה בזה!!! אחחח שנות ה60
איזה שירים!!!! כ"כ אהבתי את התפאורה...אני מרגישה סוף סוף שלא רק צעירות יהנו מהסדרה =] ואני ממש שמחה על כך..אני מקווה שקהל היעד עכשיו יהיה 15+

nofarosh11

New member
../images/Emo80.gif במילה אחת?

כפרן
(אהההההההההמ אתמול הייתה לו מימולדת
) אעא כפרעליו, הוא הרג אותי איך הוא חזר אחריה בצרפתית
'קוראסוון, באגאט, טוב מתי כבר מסיימים עם האוכל?'
ואיך הוא שר בצרפתית
חחחחח ואהבתי ת'קטע של מימולדת
והעופר החדגבה הזה מעצבבבבבבבבבבן אותי!#$ אמא שלו נשית
בקיצור- פרק טוב, עם הרבה רן, שזה כבר טוב XD הא וסנוורקה- הווווודת
הוא נראה טוב *שושי*

מורקי111

New member
חחח,אמנם אחרי הזמן,חח..אבל..

זה גם משהוו..חח.. טוב. אהבתי את הפרק מאוווד.. הקטע של שנוות השישים,בומבה לפנים...חחח.. מצחיק לשמוווע את כל הסלנג ההזוי שלהם..חח.. וגם מצחיקים הקטעים שדניאלה אומרת איזו מילת סלנג של היום,והם לא מבינים מה היא רוצה [חח,הקטע עם הנתב''ג קרע אותי..חח..] אמ.תפאורה יפה. ממש הצליחו להכניס לאווירה. אהבתי.

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifמתחיל להשתפר.. D:

תגידו, זה רק אני או ש"רינגו" נראה ממש כמו שילוב של אלי אלטוניו ואושרי כהן? XDD ואדון כאילו נהיה ממש עגלגל
, כבר לא בשביל ילדים XD.

אהבתי את הפרק

חחח מה שהכי הצחיק אותי זה הקטע הזה שדני אומר לחברים שלו היא שלך לא אז שלך לא מה שלך חחח זה היה קורע

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifאבל דוד בן גוריון עדיין לא מת אז

אז אי-אפשר לקרוא לשדה על שמו XD. עד אז קראו לזה שדה תעופה לוד.

Jason2

New member
יש עוד כמה אי דיוקים

לא שזה מוריד במשהו, אבל לדוגמה הם לא יודעים מה זה "סבבה" למרות שמשתמשים במילה מאמצע שנות ה-60. או יהורם גאון שכבר בשנת 1966 היה הכוכב הכי גדול כאן (הוא כבר הופיע במחזמר קזבלן בתיאטרון וכבר השתתף בכמה פסטיבלי זמר) ולא ילד בלהקה צבאית. יש עוד משהו בו דני מנכס לעצמו את השיר של כריסטוף "אלין", אבל את זה אפשר להבין הרי גם במעבר ליקום עשו את זה. אני בטוח שיהיו עוד טעויות אבל נסלח.

למעלה