דני דין

דני דין../images/Emo215.gif

אז סבבה הוא הוציא אלבום דיברו עליו פה, יש מישהו גם שדלוקה עליו והוא הופיע בG, אחרי ההתלהבות הראשונית בד"כ כבר אומרים דברים יותר אובייקטיבים, אז ככה חוץ מלשמוע (סליחה, לחרוש) על 'הסוד שלי ממך' שהוא ממש יציאה טובה, הדיסק הוא נפילה, אני לא בנאדם שנגד מיסחור או שילוב של פופ במוזיקה או שטויות כאלו (עובדה אני לא ב101) אבל ראבק הדיסק יותר מרגיש לכיוון של מעריצות השמינייה בנות 14 מאשר כל קהל אחר. נכון שהסוד שלי ממך הוא גם פופי בטירוף וקיטשי אבל זה פופ שנעשה כמו שצריך להעשות, כל השאר הם שירים סתמיים. אבל למה אני מזין את השכל, בגלל שיש באלבום פנינה, יותר נכון הברקה מטורפת!!! שימו לב לשיר 'חלום עצוב' אבל הרימיקס זה השיר האחרון אם אני לא טועה מעין רימיקס יותר רגוע שמתבסס כמעט רק על גיטרה דיברו בזמן האחרון על שירי אהבה/כאב של מטרו, ראפיד וסאבלימינל ....אבל השיר הזה הוא כל כך יוצא דופן על רקע כל מה שיוצא היום בהיפ הופ הישראלי, שימו לב לפזמון הגאוני. מעניין אם זה יצא לגלגלצ, אם כן זה יכול להיות יותר גדול מ'טורו'. אתם חייבים לעצמכם שמיעה אחת לפחות.

Bigfoot66

New member
מסכים (כמעט)

ברגע ששמעתי את האלבום ושמעתי את השיר חלום עצוב (בגרסת הרדיו במקלט) אמרתי לעצמי וואו. מדהים מה שאפשר לעשות רק עם גיטרה ומילים. ממש יפה. חוץ מזה הדיסק בינוני, לא גרוע.

O Alon

New member
פחח כל האלבום שלו מצוין שב בשקט

אבל גם לדעתי הגרסא האקוסטית של חלום עצוב מדהימה =]

Poetic Death

New member
מצויין?

"הסצינה לא מתה, היא רק מחכה שתבינו ת'קטע"? יש כ"כ הרבה דוגמאות כאלה לחיפוש חריזה אצלו. ועל הזין שלי שזה נשמע טוב, צריך גם קשר בין המשפטים שבנאדם אומר.

ק ר ח

New member
חלום עצוב

שיר משובח של דנידין שמדבר על אשה מוכה(או אולי נשים מוכות)...שיר שאותי באופן אישי צימרר ונגע בי וריגש אותי.

חולוני

New member
טוב סיקרנת אותי

הוא לא מעניין אותי בשיט, אבל בא לי לשמוע את זה, מי יכול לשלוח לי?

חולוני

New member
מה הקשר?

ושמעתי עכשיו את השיר, גרוע ביותר. זה נשמע כמו שיר של הגיים בויז.

ק ר ח

New member
הסבר לכל העילגים-

"הוא לא מעניין אותי,אבל כן אני רוצה לשמוע"- טון של ילד קטן שמנסה שלא לצאת "זה ששומע דנידין כי הטעם שלו משובח"(אלק). מבחינתי זה ילדותי מאד,הוא יכול להגיד את זה מבלי ההכרזה הכאילו חשובה למישהו-"הוא לא מעניין אותי בשיט"

חולוני

New member
סלח לי

אבל הוא באמת לא מעניין אותי, זאת הדעה שלי. פשוט ההתלהבות של ההודעה מהשיר הזה גרמה לי לשמוע אותו וגם אחרי ששמעתי דעתי לא השתנתה, הוא עדיין לא מעניין אותי. זה הכל.

ק ר ח

New member
סבבה אחי

הכל טוב,ואתה לא צריך לבקש ממני סליחה,לא עשית לי או למישהו פה שום דבר רע...

אני לא מבין משהו

למה ההודעות שלך מתחלקות ל2? 1. הודעות אנטי שקוטלות כליל כל דבר. 2.הודעות משבחות עד השמיים כאילו זה פרי יצירת האל לכל אומן שאתה אוהב כאילו הוא המשיח הבא וכל מיני להקות שוליים זניחות? בחיים יש הרבה גוונים של אפור, או שאתה פשוט נהנה להיות סיימון קאוול הישראלי?

למעלה