דנייי הולייוודד!!

• פותח הנושא lekbo
  • פורסם בתאריך
נצל"ש

יש מצב שכבר דיברו על זה כאן והכל ואני לא נוהגת להיכנס לקטנות בקשר לפאשלות של הסדרה אבל נראה לי ממש ממש תמוה שאף משנות ה80 לא תוהה על הדמיון בין רינגו חברו של דני לרינגו חברו של בוקי>< מילא האחרים- נועה, עופר ומיה... אבל רינגו??? הוא היה החבר הכי טוב של דני, ואם בספר הביוגרפיה של דני הוליווד כתוב על "המורה לצרפתית" אז על כמה וכמה שראוי שיכתבו על חברו הטוב שהופיע איתו במיוחד שאת חיים כן זוכרים בקיצור... פאשלה ממש ענקית או שיש הסבר הגיוני? לי אישית זה מציק

גם אני חשבתי על זה,

ובעיקר על זה שדני לא ניסה להוכיח לרננה שהוא מהעתיד באמצעות רינגו. [כלומר, לומר לה שאם היא קראה ביוגרפיה וכו', היא בטח יודעת על רינגו.. ויש לו חבר שקוראים לו רינגו ונראה דומה] גם מפריע לי שמופיעים בטלוויזיה ומשתמשים בשירים כאילו אין מחר. [נגיד, אמור להיות לנונו וגוגו דואט בטלוויזיה, וככל הנראה הם ישירו שיר שלהם. לא יזהו אותם ב2009, ויגידו "מה הם עושים שם?". במיוחד רינגו, שנחשב למבין גדול במזוודה וכו'.]

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifזה כמו שהיה בעונה הקודמת

שעופר פתאום ראה את דניאלה מופיעה בקלטת משנת 68'. יש סיכונים כאלה, זה לא נחשב לפאק. רינגו, שהוא עאלק אמור להיות "שומר המזוודה", העונה עושה את העבודה שלו בצורה הגרועה ביותר. ובביוגרפיה היה כתוב על החברים של דני אבל כנראה שלא היו תמונות, אז לא יכלו לדעת. מה שכן מפגר זה שלדני היו כמה קליפים שהוא צילם עם רינגו וזה לא הגיוני שאף אחד לא מזהה אותו משם.

גם אני שמתי לב לזה

מילא זה שרינגו של בוקי ורינגו של דני נראים זהים, אולי היו חושבים שהם סתם דומים כי עבר זמן... אבל יש להם אפילו את אותו השם! יותר חשוד מזה? וחוץ מזה, רינגו ניגן עם דני תמיד, אז איך זה שכשדני נעלם, לא שמו לב שגם רינגו נעלם? יש יותר מדי דברים לא הגיוניים בסדרה הזאת... וגם עוד דבר שזכור לי בקשר לעפרה, זה שבעונה הראשונה דניאלה תמיד דיברה על זה שאמא שלה ממש צעירה, ואני חושבת שהיא אמרה שאמא שלה ילדה אותה בגיל מוקדם כדי להתחמק מהצבא (נראה לי שהיא אמרה 18, למרות שלא בטוח, אבל גם מבחינת השנים קשה להאמין שזה לא 18). עכשיו אם להתחשב בעובדה שעפרה אפילו לא נכנסה להריון, בת כמה היא אמורה להיות בסדרה, ואיפה נכנס כל הקטע של הצבא? אפילו אם היא לא הייתה יולדת אותה בשביל להתחמק מהצבא, אם היא מתחת לגיל 20 אז היא אמורה להיות שם, ואם היא מעל גיל 20 אז איפה דניאלה?

רעותת555

New member
צודקת אבל..

רינגו זה לא שם כל כך נפוץ בישראל ואמור להיות כתוב בביוגרפיה של דני שהם נעלמו באותו יום (אגב תהיתי למה רינגו לא מחפש ב86 את אחותו, לפחות) ובאמת דני יכל דרכו להוכיח לרננה שהוא דני הוליווד

כיאלו בשנות השישים רינגו זה שם נפוץ

וכיאלו שרינגו חיפש כל פירור שגן שלו שהוא היה במרחבי הזמן. הוא יודע מה גורלה של אחותו אם הוא נוסע בזמן. וכניראה שרננה לא עשת אחד ועוד אחד . ורינגו לא באמת ניגן עם דני הוא היה חבר ושותף שלו בקומונה.

אני בת, ורינגו כן ניגן איתו

וגם הופיע איתו בקליפים, וחוץ מזה, אפילו אם הם רק חברים, רינגו גם נעדר. אף אחד לא דיווח שגם הוא נעלם? יש לו משפחה וחברים, אפילו בוקי שגר איתו באותו בית לא דיווח? ונכון, יש הרבה נעדרים, אבל כששני אנשים נעלמים באותו יום, כשאחד מהם הוא זמר מפורסם והשני הוא במקרה חבר ממש טוב שלו, אז אין סיכוי שלא יציינו גם את זה שחבר שלו נעלם... כי בטוח ניסו לחקור לאן דני נעלם, איך במהלך החקירה לא שמו לב ששניהם נעדרים וניסו לחקור אם אולי הם נעלמו יחד? אין סיכוי שזה פרט שנעלם בביוגרפיה, כל מי שמכיר את דני אמור לדעת שדני והמתופף שלו נעלמו באותו יום... וכשרואים את בוקי שנראה זהה לדני, ובמקרה החבר הכי טוב שלו זהה לרינגו וגם קוראים לו רינגו, זה לא נראה להם חשוד? זה בדיוק מה שיכל להוכיח לרננה שדני לא משקר.

אורדיקי

New member
עמי טרייביטש

הוא היה המתופף של להקת הצ'רצ'ילים ואם הוא היה נעלם היו שואלים שאלות ובכלל אם נניח ומיקי גבריאלוב וחיים רומנו היו נעלמים אז בכלל.

Element 119

New member
די כבר עם הפאקים האלה!

נכון, יש בסדרה מיליון פאקים וחורים אבל מה זה משנה? זאת לא סדרת מדע בדיוני, זאת ט-ל-נ-ו-ב-ל-ה. כל הסיפור של המסע בזמן הוא רק הרקע, זה לא הרעיון המרכזי. הרעיון של הסדרה הוא כמו כל טלנובלה או יותר נכון דרמה מוזיקלית אחרת: אהבות, בגידות, מזימות וכל השטויות האלה... אז תפסיקו כבר לחפש חורים כי לא תצאו מזה, וזה לא מה שחשוב בסדרה כזאת

למעלה