דניז

yossil3

New member
דניז

בוקר טוב אלון
ראשית, כתבתי בפירוש שהניצחון האיכותי העיקרי היה נגד טניסאית מהמקום ה 366. שנית, גם בסיבוב הראשון דניז כבר הגישה למשחק במערכה השניה וכשלה, וזה באמת מאכזב, כי היתה לה הזדמנות פז לפרוץ את מחסום המקום ה 300. מעבר לכך שים לב כי רוב הפסדיה של דניז הם מאד צמודים, ולי יש הרגשה שיש לה בעיה מנטלית קטנה.
בסופו של דבר השנה הזו תהיה קריטית מבחינתה, ובכל אופן אני סבור שחוץ מיוליה היא הטניסאית היחידה באופק, שכדאי לבנות עליה, וכל קומפלימנט יכול רק לעזור לה.

aaa123

Member
האם ידוע לך על איזה שיפור אובייקטיבי ביכולות של דניז בטניס?

במלים אחרות האם דניז כשהיא במיטבה טובה היום יותר יחסית לדניז של שנים קודמות כשהיא במיטבה.
&nbsp
התחושה שמתקבלת אצלי מהתוצאות של דניז היא שדניז בכלל לא ראויה להיות במאיה השלישית מכיון שהיא יותר פעמים מפסידה לטניסאיות שמדורגות נמוך מהמקום ה300 יחסית למספר הפעמים שהיא מנצחת טניסאיות שמדורגות גבוה מהמקום ה300.
&nbsp
התחושה שלי היא שאפשר על ידי בחירה של טורנירים חלשים של 10K כמו שדניז עושה להשיג דירוג גבוה יותר מהדירוג שבאמת מגיע.
&nbsp
אשמח אם תוכיח לי שאני טועה
&nbsp
טניסאיות רבות שניצחו את דניז בשנת 2015 מעולם לא הגיעו ל300 הראשונות בעולם עד היום.
&nbsp
Anna Morgina מרוסיה דירוג שיא בקריירה 329 בעולם ניצחה את דניז בדצמבר 2015 בסיבוב ראשון של 25K
Marta Paigina מרוסיה דירוג שיא בקריירה 471 בעולם ניצחה את דניז באוקטובר 2015 בגמר של 10K(למען ההגינות יש לציין שדניז ניצחה אותה מאוחר יותר)
Olga Doroshina מרוסיה דירוג שיא בקריירה 380 בעולם ניצחה את דניז באוקטובר 2015 בגמר 10K(למען ההגינות יש לציין שדניז ניצחה אותה מאוחר יותר)
&nbsp
Anastasia Pribylova מרוסיה דירוג שיא בקריירה 351 בעולם ניצחה את דניז בסוף יולי 2015
&nbsp
Alice Balducci מאיטליה דירוג שיא בקריירה 361 בעולם ניצחה את דניז ביולי 2015
&nbsp
Bianca Turati מאיטליה דירוג שיא בקריירה 462 בעולם ניצחה את דניז ביולי 2015
&nbsp
Lou Brouleau מצרפת דירוג שיא בקריירה 329 בעולם ניצחה את דניז ביוני 2007
&nbsp
Saray Sterenbach מישראל דירוג שיא בקריירה 500 בעולם ניצחה את דניז במאי 2007
&nbsp
Dalma Galfi מהונגריה אמנם דירוג שיא בקריירה 294 בעולם אבל אז הרבה פחות ניצחה את דניז פעמיים במרץ ואפריל 2015
&nbsp
Carla Touly מצרפת דירוג שיא בקריירה 558 בעולם ניצחה את דניז במרץ 2015

למעלה